Re: gal galit ka protingo patarti?
gytditis tau laiaks
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → gal galit ka protingo patarti?
gytditis tau laiaks
nera jokiu priklousomibiu kaip jus sakote tai nesamone pats rukiau sudejus taip viska tai metus laiko kiekviena diena ir ka norkomanas neivelnio atsibodo ir meciau jau kaip 2metai nei tabako nei zoles..o is pirmo karto daugelems nepatinka:)jei jis tikrai nori mesti patarciau pasisemti valios sektek o tai tikrai nera sunku paprasiausei reike neberukyti:)tik negalvok jam statyti ultiumatumu ten pasirink zole ar as na kazkas panasaus is principo rukys..narkomanas tas kuris badosi o kuris ruko zole patikiek nekados neprivers saves baditis..
ir kokia cia tragedija kad zole ruko? po kiek laiko atsibos jam ta zole... Slava teisingai sako
rukys kol persoks ant hero paskui ant syrkes
ne viena toki pazystu visai rimtai sakau
Suprantat kad organizmas tada jau gali but pazeistas kas per patarima tipo stsibos - nustos tai nera paprasta...
elena tave nugalejo kitokia narkomanija vadinama psichiologija
tai yra lb paprasta jei tikrai myli kazka ir nenori skaudinti to zmogucio daugiau...kiekvienas zmogus turi valios tik gal nemoka su ja elgtis...nepazistu neivieno kas ruko tas ir ruko tikrai nesibado jis rastamanas:)
KAS CIA PASAKE TOKIA NESAMONE KAD PRIKLAUSOMYBE TIK NUO 18 KARTO TYPO? jeigu zmogus silpnesnis psichologiskai ar psichiskai net, tai viskas gali vistytis daug greiciau, deja
Audriau tu, Audriau, cia gi rimtas dalykas - zmogus praso pagalbos o tu...
as narkomanas valgau mandarinus kiekbvienba diena daug kartu
tai smagu mandarininis narkomanas..kiek suvalgai?:D
dafiiiigaaa ir dar biski kartais :DDD
sweikuciai.Pries daugiau nei metus susipazinau su labai fainu,sauniu vaikinu...pradejom draugauti..viskas faina...tik kai jau isimylejau suzinojau kad jis ruko zole.daznai.dar veliau supratau kad jis yra narkomanas...labai liudna.aisku isimylejusi naivuole patikejau jo pazadais mesti....vasara...jis jau turejo buti metes.as dabar isvaziuoju i uzsiei,jis atvaziuos vasara,ir jau zada kad kita vasara tikrai bus metes.as juo nebetikiu...nes zinau kad ruko nuo manes paslapciom,o man meluoja kad tik tada kai as tai zinau
Jau ne karta buvau pasiruosusi skirtis,bet gal duosit patarima kaip galima butu isgelbeti vaikina?
viena, jei zmogus nenores mesti, jam niekas nepades, netgi pats Dievas negales.
chia nera protingu
o tu kuom save laikai?Audriau
chia nera protingu
![]()
Ties kuria vieta protingumo ieskai? tik nesakyk kad ties klynu....
vasaros pabaigoj grizau i lietuva is atostogu...tai jis man vis pasiulydavo parukyt..sutikdavau..galvojau na ir kaip gi baigsis visa tai...parukius pareidavau namo ir iskart i lova,nesveikai miego noredama,tik paskui supratau kad jis ruko ir mane nurukydavo nenormaliom dozem:((( nuo tada jis tipo bando mesti..bet cia ko gero kad tik mane nuraminti:(
Aleksandra, trenk tu ji, jei jis tau siulo rukyt, tai tu jam nerupi,,, nu nemeta jis, bet tegu kitu zmogeliu netraukia i ta pati mesla, kuriame sedi jis pats... mesk ir neatsisuk
nera protingu nes nzn kodel :0 nepagrystas atsakyams mano buvo
nera jokiu priklousomibiu kaip jus sakote tai nesamone pats rukiau sudejus taip viska tai metus laiko kiekviena diena ir ka norkomanas neivelnio atsibodo ir meciau jau kaip 2metai nei tabako nei zoles..o is pirmo karto daugelems nepatinka:)jei jis tikrai nori mesti patarciau pasisemti valios sektek o tai tikrai nera sunku paprasiausei reike neberukyti:)tik negalvok jam statyti ultiumatumu ten pasirink zole ar as na kazkas panasaus is principo rukys..narkomanas tas kuris badosi o kuris ruko zole patikiek nekados neprivers saves baditis..
na matai kazkaip man atvirksciai gavos. liepiau pasirinkt arba mane arba zole...ir dabar viskas puiku,as laimejau:)
Tikiuosi rimtai laimejai sekmes!;)
Diskusijų forumas → Apie Moteris → gal galit ka protingo patarti?