Topic: man patinka 3 vyresni uz mane vaikinai ka man daryt???kaip elgtys???
vienas 10klasei,kitas dirba jau,11-12klasei ka man daryt?????
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → man patinka 3 vyresni uz mane vaikinai ka man daryt???kaip elgtys???
vienas 10klasei,kitas dirba jau,11-12klasei ka man daryt?????
alio gal kas pades????
tai gal geriau uzsiimk kuo kitu, o ne i vyresnius bernus zvalgykis budama 13m...
nieko nedaryk, nes tu jiems nepatinki
Renata, tau tik 13ka metu. Ziurek i savo amziaus berniukus, o ne i daug uz save vyresnius. Juolab, tikrai nemanau, kad jie tavimi domisi.
dar pasenk min kokiais 3 metais tada galesi jau kazka ziuret
o as sakyciau atvirksciai:jei patinka tai ir ziurek,toliau svajok apie juos,tik labai neisijausk ir daug nesitikek...juk niekam neuzdrausta svajoti....beto,kai esi susizavejusi,tai turi tiksla del ko stengtis...bet su laiku viskas praeis ir tave prades dominti tavo amziaus vaikinai...
per jauna dar y tokius zet i sawo amziaus ziurek duodu 100% kad nekreip i tawe demesio ane
hmm na ka galiu pasakyt man tik 13 bet turiu drauga 3 metais vyresni.......
nu trim metais vyresnis tai nieko tavo amziui. bet dar paziuresim kiek jus isdraugausit
Renata, svajok, kad ir apie visus tris, zavekis, bet turek savo gyvenima ir gyvenk jiems i akis nelisdama
hmm na ka galiu pasakyt man tik 13 bet turiu drauga 3 metais vyresni.......
ir kiek laiko jus kartu?
Viktorija, 13 wrote:hmm na ka galiu pasakyt man tik 13 bet turiu drauga 3 metais vyresni.......
ir kiek laiko jus kartu?
arba kiek laiko planuoji buti kartu?
xa tie kurie sake kad i mane neziuri .... mes jau draugaujam 2 menesius
Na matai kaip smagu. Ir neprireikė patarimų. Svarbiausia neviduriuot ir viskas išsisprendžia.
Na taip taip... Beje idomu kuri is tu triju issirinkai?
xe man irgi panasai kazkada buvo, o dbr. nei vienas nepatinka tik as jiems patinku:))
eik mokytis, ne y bernus ziuret
eik mokytis, ne y bernus ziuret
na su berniuku gali ji bendrauti bet kokiu 14 metu pvz ledu nusipirke suvalgyti savo kambary kaip tevai bus namie
>> arba nzn as tai kepiau su drauge blynus tai labai smagu buvo paskui visa virtuve sveisti ;D nes mama pasiuto kai pamate kad ir ne tik dujine bet ir grindys tasluotos buvo ;D ;D
>>>>Erika, cia kaip sakoma lazda du galus turi
>>>> Milda, siaip teisybe sakai...:)
>>>>Linai, pritariu
Milda, 21 wrote:eik mokytis, ne y bernus ziuret
na su berniuku gali ji bendrauti bet kokiu 14 metu pvz ledu nusipirke suvalgyti savo kambary kaip tevai bus namie
![]()
>> arba nzn as tai kepiau su drauge blynustai labai smagu buvo paskui visa virtuve sveisti ;D nes mama pasiuto kai pamate kad ir ne tik dujine bet ir grindys tasluotos buvo ;D ;D
manau, kad tokiam amziui jiems ir taip labai smagu.. nematau cia nieko tame juokingo..
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → man patinka 3 vyresni uz mane vaikinai ka man daryt???kaip elgtys???