Re: vyliones...
taip, tiesa Kai labai isijauti i savo role, kartais netycia kazka pamirsti O jau gelyciu, jauciuosi kaip pasakoj
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → vyliones...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
taip, tiesa Kai labai isijauti i savo role, kartais netycia kazka pamirsti O jau gelyciu, jauciuosi kaip pasakoj
siaip tai, kad mane nuvilioje tai niekad nebuvo, nes nepasiduodanti buvau...bet buvau, tfu...apsimelavau pati tai esu nuo puskes netycia taip nuviliojus...ka padarysi,pasitaiko
siaip tai, kad mane nuvilioje tai niekad nebuvo, nes nepasiduodanti buvau...bet buvau, tfu...apsimelavau pati tai esu nuo puskes netycia taip nuviliojus...ka padarysi,pasitaiko
Labai negražu, Viktorija. Ir dar nuo giminaitės.... :):):):):
na tai kazkada ji man taip spec padare, as tai visai netycia...mes su tuo vaikinu geri draugai buvom,o kad tai patapo kazkuo kitu, na tai nzn...siaip jam ten kaip ir pagalba buvo
... atvirkshtine reakcija.... manishkis bande suvilioti mano drauge.... tik druage pasirodo tikra drauge... nepasirashe.. po 5 minuciu jau buvau informuota.... nugyvenau su tuo parazitu dar 10 metu ir ishsikyriau....
Justinuk jei koks Tavi suviliotu jau per pirma pasimatyma ar atsiduotum jam :?
Oho Koki klausimai Sorry, si tema vos nemirsta be manes Nors mesgtu pakvailioti ir megstu palinksmint, bet atsiduoti pigiai as nenriu, kazkam reikia vestuviu, o man tik pagarbos ir aistros trupineliu ;D O jei kalbi apie si konkretu klausima atsakymas toks jei myli palakus, o jei ne ieskosim kuris myles Tai vat atsakymas toks nepamirskit manes
As tai ir manau reik prisidet as ne karta buvau nuviliojus ir tame nieko blogo nematau,nes is tiesu jie patys atseka;)))
As manau,kad jeigu jau patys pabega tai ar tu ar kas kitas no drauges(o) nuvilios jokio skirtumo. Vadinasi jam(ai) ir nerupejo ta drauge(as) is tikruju jei pabego:p
As manau,kad jeigu jau patys pabega tai ar tu ar kas kitas no drauges(o) nuvilios jokio skirtumo. Vadinasi jam(ai) ir nerupejo ta drauge(as) is tikruju jei pabego:p
Ir taip nuo vienos prie kitos ,be stabdziu ;D
nebuvo ir jei dar speji toki paslemeka isimylet tj tik depresija ir kanciu keliai po to laukia, must per sikna 5 kartus per diena tokius ir valgyt neduot
...ir valgyt neduot
isivaizduoju kas man butu
kai maziausiai tikiesi tai blogiausia ir nutinka
As tai nekaltas del tu visisu "suisteriskejusiu" moteriskiu :# ne visada pagal nuopelnus gaunam kartais KTI prisidirba o kiti turi viska srebti ir Jas itikineti kad neesam kaip visi ir kad valgyti tikrai nusipelnem .------PVZ ------Ar as kaltas kad mano drauge turejo kazkada paslemeka ir delto manim nepasitiki :?
Juste, tox jau gyvenimas, buna visko ,)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → vyliones...