Re: Uz kokia jus eglute?APKLAUSA.
niu nemanau , kad del keliu egluciu gamta bus saugesne
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Uz kokia jus eglute?APKLAUSA.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
niu nemanau , kad del keliu egluciu gamta bus saugesne
man visokios tinka
dirbtine eglute -patogiau,o tikra - graziau,bet spygliai sukelia problemu...
niu gerai pasakyta trumpai ir aiskiai
niu gerai pasakyta trumpai ir aiskiai
kaip gi kitaip..:)
niu tai gerai
niu tai gerai
tikrai ne blogai..;)
aga
uz gyva, nes man patinka jos kvapas.. taip nuteikia sventems.. bet deja, namie puosiu dirbtine...
na kagi branguciai tuoj jas teks nupuost bet rezultatas 20:10 na klagi iki6d dar galite balsuoti.
as buciau taip pat uz gyva. . tik va man medeliu gaila. . todel uz dirbtina. . .
Aš už gyvą.Iškart jaukiau pasidaro;)
aisku savaime, kad tik uz dirbtine...ir gamtos nenaikiname ir spygliai nekrenta ir pigiau kainuoja...nusipirkai vienais metais tai labai labai ilgam uztenka...
jo ir kitais metais su dulkem pasipususia puosi...em ir apie tikras eglutes kazin kiek dar tai tesis kai eglutes mazytes kuiros dar savo saknu gerai i zeme neitvirtinamos yra nnupjaunamos tam kad pas mus savaite kambaryje pabutu...
Na kagi brangieji FINISAS!!!!!!!!!!!!
Norejau padekoti visiems balsavusiems issakiusiems savo nuomones ir norejau palinketi kitais metais taip aktyviai dalyvauti bei pabuti su manim kartu mano apklausose stengsuos plesti tokias apklausas.
Taigi dabar pats idomiausias dalykas!!!
Nugalejo rezultatu 21:11 naturalai t.y nugalejo gyvos eglutes ir uz tai sveikiname naturalus ir linkime nepasiduoti ir dirbtinukus juk ir jus stengiatese.Aciu visiems dalyvavusiems
iki susimatymo
Myliu jus visus.:@
turbūt labiau tikra;)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Uz kokia jus eglute?APKLAUSA.