Re: Ar per Kaledas visi puosiat eglutes ?
normaliai dabar fotke yra...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar per Kaledas visi puosiat eglutes ?
normaliai dabar fotke yra...
aga tikrai graziai atrodo:) is pirmos foto nieko nesupratau kas tem per daiktas;D bet db jau supratau;) o kas ten taip blizga?
aga tikrai graziai atrodo:) is pirmos foto nieko nesupratau kas tem per daiktas;D bet db jau supratau;) o kas ten taip blizga?
karoliukai girlianda
nu kazkokstai menas sedevras ar kai pcia dar issireikst? :?
tu is kur ta "eglute" gavai. . .te greiciau kaledinis vainikas. . tik be zvakiu. . ;D;D;D
As nepuosiu... jau kelis metus kaledom nieko nedariau.
As nepuosiu... jau kelis metus kaledom nieko nedariau.
kodel?
Visada puosiam
tu is kur ta "eglute" gavai. . .te greiciau kaledinis vainikas. . tik be zvakiu. . ;D;D;D
savo nuomone pasilaikyk sau..kaip as isivaizduoju eglute cia jau mano reikalas...ir is kur gavau jau buvo pamineta skaityk viska
Rasa, 20 wrote:tu is kur ta "eglute" gavai. . .te greiciau kaledinis vainikas. . tik be zvakiu. . ;D;D;D
savo nuomone pasilaikyk sau..kaip as isivaizduoju eglute cia jau mano reikalas...ir is kur gavau jau buvo pamineta skaityk viska
vajazau vajazau atsiprasau nemaniau kad taip jautriai reguosi. .
Vaiva, 18 wrote:Rasa, 20 wrote:tu is kur ta "eglute" gavai. . .te greiciau kaledinis vainikas. . tik be zvakiu. . ;D;D;D
vajazau vajazau atsiprasau nemaniau kad taip jautriai reguosi. .
deja jautriai nesuregavau ne laso tavo nelaimei
nu ir del manes buk tokia . . .jei tau nuo to lemgviau ir smagiau. . .bet te vistiek ne egle. .
niu nesipykit kaip kam atrodo taip ir yra
man tai grazu.. reiks pabandyt pasidaryt;) vis nebe tos nobodzios jolkos...
nu ir del manes buk tokia . . .jei tau nuo to lemgviau ir smagiau. . .bet te vistiek ne egle. .
zinai zmogaus senatveje mastymo ir panasiai nepakeisi...butu labai idomu ir kokia jau cia as?na man ten eglute...as tokia renkuosi nes nereikia vaikstineti ir po viena spygli traukinet pvz is kilimu ir pan.
niu nesipykit kaip kam atrodo taip ir yra
as bandau nesipykt . . .bet ji pradedejo pirma. . .
;D niu gerai
;D niu gerai
kodel. . ? ;D
niu todel kad nesipykstat dabar ;D
niu todel kad nesipykstat dabar ;D
aa tai jau taip ir as nenoriu pyktis visai del kazkokios eglute. . . ;D
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar per Kaledas visi puosiat eglutes ?