41

Re: Vienatve

ir kaip jus suprantate ta vienatve?

42

vienatve nera blogai kai esi vienas gali apie daug ka apgalvoti suplanuoti kurti ir t.t.:)aisku zmogus jau toks padaras kuris vienas negali buti tik tiek kiek jam paciam reikia:D

43

Vienatve kaip zmogus yra vienisas ne tik budamas namuose,bet ir draugu buryje,o kartais net su vaikinu,kuris ziuri tv,o tu jam visai nerupi!

44

Arvydas,21 teisingi Tavo zodziai :::305
Lina manau vienatve ir vaikino nerodomas demesys merginai yra visiskai skirtingi dalykai...

45

siuo met tikrai jauciu didele vienatve,nes yra tikrai sunkus metas,niekam nesikpasalkokju ir slepiuosi savyje!

46

Lina, 19 parašė:

siuo met tikrai jauciu didele vienatve,nes yra tikrai sunkus metas,niekam nesikpasalkokju ir slepiuosi savyje!

va tas ir yra sunkiausia kai sliepesi savy ir neissakai...

47

na as tai galiu ir vienatvej ir tarp draugu buti...reikia moketi laviruoti tarp kylanciu problemu ir kurios taves isvis neliecia i jas ir neisitraukti-maziau bedu bus...o vienatve tai kartais visai geras dalykas buna, sveika pabuti su savim, tik ten uzsidaryti nepatartina...as tai turiu toki dideli pliuski meskina,tai vat su juo ir duodam kalbos...jis mane isklauso,o jokiu komentaru atgal neduoda:::a48

48

vienatvė yra geras dalykas - nes tik tada, kai niekas netrukdo žmogus gali geriausiai susivokti savyje.
Kai kurie žmonės puikiai jaučiasi vieni, o kiti puola į depresiją. Taip ar gerai vienatvė, ar blogai priklauso nuo žmogaus požiūrio į ją - jei jis jaučiasi izoliuotas, nepritampantis prie kitų - vienatvė tampa našta ir problema. Jei žmogus mėgaujasi tuo, kad niekas jam netrukdo daryti tai, kas jam patinka, tai puiku... smile

49

Zinai Diva is dalies tu teisi tik is dalies. Laikina vienatve - del susivokimo savy - tai gerai, kaip tu ir sakai, bet kartais ji buna ir kitokia. ir beja izuoliotas gali ir nebuti bet tik nuo saves nepabegsi...

50

Kaip jau minėjau - priklauso nuo žmogaus požiūrio. Kai kuriems vienatvė nėra našta, kai kurie gali su ja susitaikyti tik laikinai. Manęs vienatvė nekankina. Didesnę gyvenimo dalį esu viena... :::629

51

Oj mane tai varo is proto...

52

permąstyk priežastis - kodėl... Padės pakeisti požiūrį, kad nevarytų iš proto... smile

53

Zinai sako nereikia kreipt i ta demesio bet kai susipazisti pvz su vyru ir prarandi ne del to kad blogas, nesupratingas ir t.t. o del ligos ir tas scenarijus kartojasi, tai prisimastai viskuo...

54

o gal kaip tik ne dėl ligos, o dėl savo depresuoto požiūrio - į ligą gi lengviau pabaksnot pirštu... smile

55

Ne nes kol jauciu kad lyga nekeicia vyro poziurio i mane - bunu laiminga. Bet kai isgirstu -  tu nuostabi, bet su tavim net visos romantikos nepajusi, nes kitu poziuris trikdys jei busim kur nors ne namie - patikiek sunku to dziaugtis, kad ir kokia stipri buciau. Suvokiu pasmerkima.

56

Elena, kai tu buvai (kaip suprantu siuo metu draugo neturi) su zmogumi, tu jam apie savo baimes pasakojai? Savo nepasitikejima rodei? Pasakojai taip, kaip pasakoji mums? Ar buvai uzdara ir tiesiog gyvenai, bijodama viduje?

57

Labas, Ruta radau ir cia zinute man smile. Na i ta ? atsakyti vienprasmiskai - sudetinga: rodziau... nerodziau bet ta galima jausti. Dabar salia zmogus kuris myli tokia, kokia esu ir tai didziausia dovana man.

58

Kartais vienatvė yra į naudą, bet ilgesnį laiką būti vienai - kankynė. Man patinka kai mane supa skirtingi, įdomūs žmonės, tada jaučiu kad GYVENU, o ne egzistuoju smile

59

durnas reikalas ta vienatve pries 10 metu noredavau buti vienas tik nelabai iseidavo su metais jau nebesinori bet likimo ironija noriu as to ar ne bet likau vienas tik kad nera dar taip blogai bet dar po 10 metu gali but visiskai polnij pindiec taip kad jaunam dar vienatve pernest galima bet kai suaugi va tada jau kas desimtmeti vis sunkeu ir sunkeu