Re: Baimes
ko bijai?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Baimes
ko bijai?
bijau mentu mirgalku ir to ciupa ciupso kur mojuoja jie
tai jau prisiciudinai?a?
as taij bijau vienatwes... net kai pasilieku wiena namuose negaliu ramiai pabuti man geriau kai mane supa zmones:D na dar bijau wisokiu slyksciu, gleijwetu padareliu...
tai jau prisiciudinai?a?
aj jie megsta mane stabdyt
bijau tamsos
wau visi tikrai kazko bijo!
as bijau dar biski linos
O kodel jau manes bijai? ;D
kur chia nebijosi kezus marija kokia baisi
:D
Baimės - nemalonus jausmas, kylantis dėl realaus arba įsivaizduojmo pavojaus ar grėsmės. Baimė gali būti apibūdinama kaip stiprus sąlygų ar objektų nekentimas ar nenorėjimas jose atsidurti. Pvz., tamsos baimė, aukščio baimė ir pan. Tai viena iš pagrindinių emocijų susietų su amygdala (ang. amygdala) neuronais.
Rodomas puslapis "http://lt.wikipedia.org/wiki/Baim%C4%97"
As aukscio labai nerealiai bijau..
Nu aukscio as neb ijau istikruju,nes tikrai nemazai kartu skaraidziau jau lektuvu ir dabar noriu su parasiutu issokti!
Nors baimiu yra yra!
bijau peliu.
del aukscio, pries sokant su parasiutu, uzlipk i auskciausia medi ir pasisiubuok, jei viskas gerai, tada sok. Taip skrisdama su lektuvu sunkiai pajausi auskti
as bau sudegti ir uzdusti man atrodo baisios mirtys.. kazkodle situ dalyku bijau..
aukscio, ir dantystu
Jau buvau antanai net ne ant viena labai auksto kalno ..kur kiti bijotu uzlipti...Bet su parasiutu noriu issokti!
as labai bijau tamsos ir voru
Bijau aukscio bet tik tada kai jau stoviu pasiruosus sokti su guma ar kuo kitu. Basios buna tik tos kelios sekundes o kai issoki tada jau nebebaisu buna ir vel norisi
Jau buvau antanai net ne ant viena labai auksto kalno ..kur kiti bijotu uzlipti...Bet su parasiutu noriu issokti!
Lina sok, nieks netrukdo, adrenalino bus pakankamai
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Baimes