Re: Kokia grupe jums geriausia?
man tai dar uzsenietiskos visai nk bet jau letuviskos tj-
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Kokia grupe jums geriausia?
man tai dar uzsenietiskos visai nk bet jau letuviskos tj-
Eglė, 15 wrote:geriausia grupe buvo ir visada bus SLIPKNOT !!!!!!!!!!!!
na tau gal ir geriausia grupe,man **** paskutinis.tokios komercijos senai nebuvo.popsinis variantas.nekishk savo nuomones kitiems.
seip kaip sakant tj as taip pat kaip ir kiti isreiskiau savo nuomone ka man geriausia grupe yra slipknot tau nepatinka ok gali neklausyt neliepiu tau jos klausyt ir nekisu nuomones ka i tau turi patikt..musu skoniai nesutampa ok gal nevarykim viens ant kito del to nes tj tikrai yra nesamone...
mano megiamiausios grupes yra: slipknot,rhapsody,korpiklaani,reel big fish,sepultura,hammerfall i t.t.
Pati geriausia grupe yra 30 seconds to mars.. kas negirdejot tj parsisiuskit ju dainu. man Ypac patinka the kill ir from yesterday xD
as manau hem grupe? ka zn man vistiek benny benassi buvo ir bus gereusi ;D
Man tai megstamiausios grupes;
My Chemical Romance
Panic! At The Disco
Fall Out Boy
Marilyn Manson
Good Charlotte
Nirvana
Rise Against
Escape The Fate
ir dar panasios grupes . . . .
keista, busiu tik vienas hauso megejas cia:) man labiausiai patinka ATB, o taip siuo metu Dj Tiesto, armin van buuren, paul van dyk, bet aksciau tai rokas buvo megstamiausias
zmones bukit supratingi vieni kitiems, nes jug cia formas, mintis reiskiamos laisvai ir reiktu tai suprasti
fall out boy
dht viena daina ziauriai ptinka
Avril Lavigne
Man labiausiai patinka KORN ir LP kaip jums?
Man labai patinka Madonna!
Queen!!!
Kaip sakant SNOOP DOGG nu vienu zodziu pasakius Repas is Didziosios raideles
RIO, Kid cudi, Soleris, Greta ;D
jo...snoop užskaitau;)
Red Hot Chilli Peppers, su J.Frusciante. O šiaip buvo mėgiamiausia Linkin Park, bet irgi tik pirmi trys albumai, na dar 4 dzin..
Nickelback
Šunsnukis
Eminemas : D
Eminemas ne grupe
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Kokia grupe jums geriausia?