Re: Kokia grupe jums geriausia?
man tai Delfinai,Lordi:)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Kokia grupe jums geriausia?
o man tai visi seniai- Dee purple, Ozzys ir Black sbbath, AC/DC, kiss- va taip
man tai akonas,eminemas,snoop dogas ir dar daug ivairiu...
o kokie jums patinka??
tipo grupes cia isvardinai?;D
o man tai visi seniai- Dee purple, Ozzys ir Black sbbath, AC/DC, kiss- va taip
joa tikrai vertos dėmesio
siuo momentu, Bob Marley & the wailers %) ir siaip, Bob Marley genijus buvo..
slipknot ciulpe ir smauko pre lango nes jem patinka ka sako mociute o RAP&HIP-HOP valdo ir valdis
agirdi blandinas gal grupiu nezinai?
[L.P] (linkinpark)
o kaip fainai , man irgi Delfinai
Nu man asmeniskai geriausia [L.P] linkinpark
niu jau sakei
Delfinai **** ****!!! nera ka net kalbeti. O dar geriau kaip pasake vienas pazystamas. Stano jo tikras vardas Staska. Kad geriau skambetu perkrikstijo i Stano Del to Lietuva niekad ir nelaimes Euro Vizijos ba tokie shudai kaip jis ir tik gali prasimusti. O zmones kurie daro kazka padoraus lieka uz borto.
niu jau sakei
ti parasius pastebejau:D neatkreipiau demesio
suputura nebloga
parasykit savo megstamiausias grupes
man sel
Mane asmeniskai "veza": Tool, Alice In Chains, Nirvana, Mad Season, Soundgarden, PJ Harvey, Hole, Godsmack, Smashing Pumpkins, Stone Temple Pilots.
oj daug tų grupių... dažiausiai būna vienetinės dainos atskiru atlikeju. šiaip visai nieko Red hot chili peppers, benassi bros, nelly furtado, madona, pink, simple plan, wheatus, sum41....
man pvz.:priklauso nuo nuotaikos ;] yr megstamieusiu neturiu ;]
njum gal Linkin Park ;] njum nzn ;]
Tracy Chapman - nereali dainininke - pulsuoja tikru gyvenimu, Shivaree - irgi nuostabi, Aerosmit...
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Kokia grupe jums geriausia?