Re: Kokia grupe jums geriausia?
cia turbut tokiu kaip pantera,down, venom,celtic frost, slayer niekas neklauso ?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Kokia grupe jums geriausia?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
cia turbut tokiu kaip pantera,down, venom,celtic frost, slayer niekas neklauso ?
Klauso
Pink Floyd, Nirvana, Radiohead, Hole, Led Zeppelin, The Who..
sean finn, alex sayz, benny benassi, dj fait
LRS-GERA GRUPE daznai tiesiogiai koncertuoja ,a kas 4metus grupes nariai keiciasi,taipkad vis kasnors atsinaujina neatsibosta ,,,,
2pac,Lil_Wayne,Eminem,The.Will.I.am,50-Cent ir pan.
Dabar geriausia grupe,turbut dauguma sutiks su manimi:-D;-)...
Dabar geriausia grupe,turbut dauguma sutiks su manimi:-D;-)... PSY- Gangsta style,arba Radzi daina- Opa kaip gerai:-D;-)...
Kas zino tas sutiks su manimi jog nera megstamiausios grupes, stiliaus ir bla, bla... Kas kazkiek laiko tai bent minimaliai keiciasi. Jei kai man buvo 15 a kas butu uzdaves sita klausima iki uzsimusimo buciau sakes kad ta ar ana grupe kieciausia, stilius kieciausias ir viskas kieciausia kas su tuo susije... Dabar galiu pasakyti jog kekvienam savo ne daugiau..
Hip hop rap muzikos stilius ir daininkas Snoop Dogg
Man patinka Sel Dragunas tankiai klausausi
Metallica, Nirvana, Bon Jovi, Guns n Roses...ir panasios..
Metallica, Bon Jovi, Scorpions
Pink Floyd, Angelo Badalamenti, Hans Zimmer...
aš klausau
AC DC va kur grupė
Nirvana, Linkin Park
Neturiu išsirinkęs tokios.
Nine Inch Nails, Nirvana, Paradise Lost, ankstyvoji Anathema, Joy Division, Garbage, The Smashing Pumpkins, Bush.
O man Depesai patinka
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Kokia grupe jums geriausia?