Re: geriausias sportas yra... :) kas?
Avatare ten persirukelis.... beveik nieko bendro neturi su IKI krepseliu... na spalvos bendros...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → geriausias sportas yra... :) kas?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Avatare ten persirukelis.... beveik nieko bendro neturi su IKI krepseliu... na spalvos bendros...
ooo mes cia apie maisiukus ar apie krepsiukus ?
Ne ne, cia visi apie sporta... cia niekas nuo temos nenukrypo...
tai man ir pakanka spalvu ;D
>>>apie sikniukus mes, Vaivute
o tai sikniukai ant ko ?
ant maisiuko ;D
leikia kalno dilelio ir nusliuozineto
uoj didelio
as buvau uzvakar ant nuciuozineto, tokio ledinio (oi, man tas zodis tai ) , ir dar ten buvo vietomis papildomi kalniukai kaip tramplinukai, tai atsidauziau siek tiek minkstaja ;D
>>> nzn, siandien gal vel pasiaukot reiketu ;D
as irgi wistai noreciau be to tokias kelnes tinkamas nusipirkau
ai, as specialiu neturiu, bet man su maisiuku pasidraskyti tinka ir ale kelnes-dzinsai, su kuriais visai puikiai leidinejuosi tais kalnais kalneliais ....vyyyy... ale tikrai KIBA reikes ciuozt kalnais :V
bet ti ruriuko nenusali ?
tai pedkelniuku visokiu prisimausiu ir atrodo bus gerai
>> na o jei ne,.. tai paskui tik sysiu daug lakstysiu ;D ;D ;D
gi negerai taip tigi yra papigiai tokiu zieminiu kelniu, kur su dzemperine medziagite widuj :0 labai gera su jom, saltukas nekandzioja minkstosios, kai su trumpa striuke i lauka isbegu
nieko, nemiriau, nemirsiu ;D
>>as del keliu kartu nepirksiu.. taupau senatvei
as tai wisa ziema pasiryzus su jom prawaiksciot
ai matai, o as su dzinsais vaikstau :?
na su dzinsais dar nieko, bet su tokiom juodom paprastom kelnytem tai nieks manes is namu neiswarytu
man tai rimta, kai lauke -100000000000000, o mergytes laksto su sijonais.. niekaip nesuprantu :?
tigi bernu kabinimo saka (cia apie sporta as )
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → geriausias sportas yra... :) kas?