Re: kurie grazesni? fotbolo ar krepsinio berniukai?
Auri> bambukui iki marijos kanapliovos dar tolokai )
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → kurie grazesni? fotbolo ar krepsinio berniukai?
Auri> bambukui iki marijos kanapliovos dar tolokai )
futbolo!
krepsinio
Futbolo;)
man futbolininkai
futbolo :H juos myleti ir gerbti reikia ) per tiek metu istikima sau likau ;D negaliu patiketi ;D eh.. net sirdi skauda....
kodel mylet juos reikia? jie gi tokie pat pasikele kaip ir krepsinikai ;D
tai tada, Diana, rinkis ne tokius populiarius, ar pasaulinio masto tada suprasi, kad nepasikele, ir visai be galo be krasto mieli ir tokie visokie
galvok galva, Diana ;D vis mokyti tave turiu ;D kiek galima ;D gal dar uz rankos koki futbolininka atvest tau reikes?
Futbolo vienareiksmiskai- krepsinio per auksti O futbolininku kokie subiniukai..mmm..
Futbolininkai dievinu
)))
ir tie ir anie bet labiau fules
nu man tai krepsinio berniukai
futbolo aisku, nzn man tiek kreps tai perauge **** veidai istampyte nu ****, gal kiti mano kitaip
futbolo aisku, nzn man tiek kreps tai perauge **** veidai istampyte nu ****, gal kiti mano kitaip
Ha cha haaaaaaa:D čia tai geras ;D
as 186 ;D ir nesu trenktas ;D
Kas čia per durna tema...
Juk ir tų ir tų yra ir labai gražių ir baisių kaip karas...Ar čia reikia apžiūrėt kiekvieną...paskaičiuot, kurių daugiau ir nuspręst?
P.s. tos kreivos futbolininku kojos, man asmeniškai, labai nieko atrodo
visi jie zmogeliukai manau faini savaip..
Krepsininkai auksti (toli mato) o futbalininkai zemesni dazniausiai buna ir daug greitesni bent jau taip galvoju
Kurie is ju grazesni sunku pasakyti.. visi zmones yra grazus.. o labiausiai ju vidus.. kunas tai tik laikinas klausimas.
Man tai futbolo. ;DD Bet yra ir krepsinyje grazuoliuku. ;DD
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → kurie grazesni? fotbolo ar krepsinio berniukai?