201

Re: Sexas su šio portalo nariu..

Ramune, 24 parašė:
Martynas, 21 parašė:
Vaidas, 29 parašė:

pamastymas apie gejus

patarauoju metu tiek prikimsta spauda apie gejus kad susimasciau is kur ju tiek atsirado

vienintelis logiskas man atejas i galva paaiskinimas butu toks.

telikas intikas pastovei pompuoja nuogybes papukai uzpakaliukai ir kitos grozybes.
paaugli 15 metu tai labai veikia ji uzveda jis susijaudines iesko kur isilieti, meginos zinoma nesutinka jam duoti nes jis nemoka pie ju prieiti + nedrasu.
jis suranda toki patik kia 15 su tokia pacia problema,  Kadangi visur vien tik geju pilna jie pasisneka ir atskleidzi avienas kitam probelma. nutare viena skitam padeti.
taigi kam ieskoti paneles kai ji neduoda kai gali nesunkei susirasti vaikina kuris duoda ir tave supranta.

taigi mano galva per didelis ero medziagos kiekis, ir merginu pasivumas ir maivymasis priveda prie tok kad geju smarkei daugeja

taip kad gerai pagalvokite mielosios brangiosios pries atsakydamos vaikinui abipusiu malonumu

Yratiesos. Kad mergos ispindejusios Lietuvoje, tai faktas kaip arklys. Tiesiog nelaiminguosius apima visiska neviltis ir jie jau eina visur,bile eit.

Jei tevai uzsiimtu su vaikais, nukreiptu ju mintis pvz pagal gabumus i ivairius burelius uzaugtu su kitokiomis mintimis, internete isidetu foto ne su pirmais isdygusiais papukais ir suapvalejusia sedyne issirietus, o su savo padarytais darbais, juk paaugliai nori save isreiksti, vieni isreiskia issiriete prie veidrodzio kiti dainuodami, dar kiti tiesiog kurdami ir noredami tai parodyti.
Nieko nesakau, internetas ir neigiamos informacijos perteklius daro savo, bet musu (tevu) kaip tevu pareiga yra ismokyti, isaukleti vaika taip, kad jis skirtu geri nuo blogio, o ne numesti ji i kampa, pasodinti prei tv ar pc kad neknistu proto...

Vat visiskai sutinku per mazas jaunimo uzimtumas todel manau is neturejimo ka veikti lenda skaito ziuri visai kas jiems dar nepriklausytu ziureti.  as vaikysteje visai laiko neturejau nieko neveikti muzika, sustiprinta daile, buriavimas.  tik spek visur
o daba jaunimas gi kiauras  paras prie kompo tarcialina

202

taip jau suresta kad pazintis prasideda nuo klausimo ar nori paisdykaut? ir tuo viskas pasakyta. o jau sutikt ar ne cia jau asmeniskas reikalas.

203

Na neteko dar smile Bet internetas senei jau tapo pagrindiniu budu susipazinti smile ir cia galima rasti visko ko tik zmogus geidzia, nuo pazinciu iki sekso ir zmones jau gatveje ar kur kitur, viesumoi ( neskaitant klubu) nesusipazista, ir kazkaip keistai ziuri dauguma, kai prieini ir pasiulai susipazint smile

204

Teko ir ne viena karta myletis su ieskok.lt nariu. Net per pirma pasimatyma. Ir nieko cia blogo nematau :::721 Buvo faina, abiems gerai, tai kur problema?

205

nebuvo ir nebus jauciu smile

206

Dar toli man iki sekso big_smile big_smile bet šiaip, jeigu susipažįsta ir bendrauja nematau nieko blog big_smile

207

Patyrus as jau ka reiskia tokie dalykai big_smile
Tik ne sitam tinklalapi big_smile
Turejau jauna lovos kaimyna tai poto susipykom ir lojo uoj lojo big_smile
Uztat vyresni turejau tai nepasigailejau seip del gero sexo, svelnumas ir seip slaptumas garantuotas big_smile

208

va butent is kur zinot kad nepliotkins kam papuola ir nesigirs ,arba atvirksciai . pasitikeimas pas mane kas kaip zluges kitu

209

Martynas, 21 parašė:

Sveiki visi,senbuviai ir nelabai. Pasiskaiciau as jusu tema, tokio vaizdo mazdaug ir tikejaus - dalis vaikinu jau tureje sekso nuotykiu su cia esanciai nariais, dalis nelabai tam pritaria. Naturalu, kad moteriskajai daliai tenka pati nuobodziausia dalis - "labas gal nori sexo" , "labas, tu grazi labai noriu kunilinga padaryt kada susitinkam" "gal busi mano valdovia as darisiu vyska kuo nuoriesi?" - atsakyt i tokio lygio, "poliglotu" parasytas zinutes. Jei jau bando sekme ( nors ar taip, ar kitaip nieko nepes), tai tegul bando graziai, idomiai, smaiksciai, taip, kad bent kabliuka kazkoki paliktu. O dabar.. kaip sako, palepinti musu vyrai. Ne sventuoles ir moteriskes: bukim biedni, bet teisingi - didzioji dalis kelia ju nesvietiskus reikalavimus. Taip taip, ne nebandykit uzgincyti. Vienai reikia bene pateis James Bondo su bmw z8, antrai Cristiano Ronaldo ar Zaco Efrono veidelio, treciai reikia bet ko, svarbu namas kaip Kremlius.. Nebandau pasakyti, kad visos to reikalauja, na bet ,kad Lietuvoj yra iskreipti tie reikalavimai kitai pusei, tai faktas. Is ko tas iseina? Turbut is to , kad jei vyras gerisi konkreciai subjektais (sakykim, konkrecia kuno dalimi) , tai moteris ziuri i bendra visuma (sakykim, laikysena, balsas, zvilgsnis, asmenybes pasiekimai). Cia butu galima plestis ir plestis, na bet reziumuociau trumpiau, nepalaikydamas ne vienos puses: Jei norit princo, tai pacios turit buti kazkiek princeses (ir atvirksciai pritaikyt galima vyrams).
Kas liecia pati registravimosi tikslus ir siekius, bemaz sutikciau su nuomone, kad daugiau nei puse vyru cia tikisi trumpalaikiu nuotykiu. Moterys nori triju dalyku, tik dar niekas neissiaiskino kokiu :) Cia kazkas minejo, kad kas iesko sekso, tas randa. Uzgincysiu si fakta ( jau galit metyt akmenim, veida uzsidengiau) - neprotingai ilgai ieskojau tos, kuri nuimtu man rutu vainikeli, na bet kaip vaikstau su juo taip ir tebevaikstau. Gal blogai ieskojau,ar ne ten kur reikia, na bet faktas lieka faktu. Ir cia registravausi su tikslu, kad RASIU NAUJU PASNEKOVU, o ne tam,kad rasyt visom (nuo 15 iki 60) ,su prasymu padaryt mane kaltu. Na nieko, laikas parodys buvau teisus ar ne. O pabaigai galeciau tik pamineti vieno rasytojo fraze: "Tas, kuris sugeba valdyti moteri, sugebes valdyti valstybe" :) Taigi,vyrukai, treniruokites :)

210

Martynai,paskaiciau ka cia prikurei.......
Nuomoniu ringas kaip pats matai,yra skirtingo lygio,nesigincysiu! Demonstruoji gera "tona" manydamas jog eksperimentas pavyks idealiai... bet garbes reikalas pasleptas tarp kabuciu,o tai akivaizdu. Padovanosiu tau diskusija apie klaidele....... patikrink ka reiskia zodis- "poliglotas" ir placiau apibendrink bendra visuma(pagal mane,naudoji ne ta konteksta...) big_smile