101

Re: Sexas su šio portalo nariu..

yra visokiu ir visokiu reikes yra istikimos merginos zmonos ir t.t bet yra ir vienisu vaikinu kurie iesko vienisu merginu ar pagelbsti vedusiom pavargusiom norinciom atsipalaiduot pakvailiot su kazkuo nepazystamu taip kad nesakykit kad tai tik skyle ne ir as su tuo nesutinku tai sexas tai aistra:::801   wink

102

Kas nejaucia skirtumo tarp sekso ir mylejimosi, tai pirmyn!
Man , visu pirma, myletis turi sielos, o kunai tik vainikuoja sielu meile.

103

tokie zinovai ir dar uzsislapstine...

104

Antanas, 58 parašė:

Kas nejaucia skirtumo tarp sekso ir mylejimosi, tai pirmyn!
Man , visu pirma, myletis turi sielos, o kunai tik vainikuoja sielu meile.

Ponas Antanai  jusu nuomone gerbiu:::833
bet mes jau ai zinom  ir vistiek musu amziui  seksas yra toks patrauklus, populiarus ir saldus:::742 neimanoma asispirt:::d17
big_smile big_smile big_smile big_smile

105

papiskit bitute per kaiura danti

106

nu va, atejo ir man toks laikas, kad teko myletis susipazinus su zmogum per ieskok.lt. kagi, dekui uz pazinti. taip ir toliau ;]

107

Aleksandras, 23 parašė:

nu va, atejo ir man toks laikas, kad teko myletis susipazinus su zmogum per ieskok.lt. kagi, dekui uz pazinti. taip ir toliau ;]

eee,o kur ispudziai ir visos pikantiskos smulkmenos big_smile ?

108

Tai taip niekas ir nesako yra ar nera/ ne apie ta diskutuojat;D

109

nemanau, kad kada meginsiu..

110

aishku blyn:) o kas cia blogo:)

111

buvo buvo

112

buvo buvo

113

na taip, panos kartais nieko ne geresnes, skirtumas tik tas kad jos i viska ziuri su isskaiciavimu, o vaikinai ...cia ir dabar...

114

kalbant apie tas pazintis - manau is ju tiketis kazko tikro - sunkoka, dazniausiai cia jautiesi saugus ir nematomas, todel gali cia pabuti bet kuo ir visai nebutinai tuo parodydamas tikra savo veida. paprasciausiai zmogus yra pakankamai sudetinga... gal as cia ir per daug issi...

115

tai kad sunku surasti cia grazia mergina, ir tuo labiau laisva, tad sekso rysiu su cia esanciomis merginomis nesu turejes.

116

Tomas, 32 parašė:
Lena, 18 parašė:

karta padariau klaida ir buvo seksiukas su vaikinuku is ieskok,neivertinau jo,ir isejo taip kad jis mano vaikino draugas ir isejo geras ablomas

tai gal pasamde smile ?

Tomas, 32 parašė:

tai kad sunku surasti cia grazia mergina, ir tuo labiau laisva, tad sekso rysiu su cia esanciomis merginomis nesu turejes.

sutinku, kad tikrai sunku surasti , na bet dabar  ieskok as siaip uzmusineju laisva  minute.
O manau, kad daug kas cia yra turejas to sexo, tik neprisipazista smile

117

ziurau cia jus labai jau kietos viena turi kas ja pamyli kita nenori but skyle trecia kazkokia princese ysivaizduoja , jus dziaukites kad atsiranda tokiu kurie jus nori pamylet , **** puikybes bapkem pamojuok ir baigiasi viskas

118

pauliau na ne visos tokios...man tu nors ir 1000000000 lt duok uz nakti as neiciau is principo nes nesu mergaite uz pinigus,,,GERIAU JAU NEMOKAMAI.xa xa xao kad cia siulo vaikinai tai cia faktas...sakai dziaugtis kad atsiranda dar tokiu cia?xa jau cia tu parasej.ko cia dziaugtis kai real tokiu yra,o cia raso bet kam ir bet ka:)

119

ziaurus tas seksas ieskok.lt nariams, ypac apie vyrus kalbu, jei norit pasimylet-prisijunkit paneles po 12val nakties, pora pasiulymu garantuota, net gedos neturi, mano amziaus mergaitem siulo, m+m irgi neretai pasitaiko

120

Monika, 14 parašė:

ziaurus tas seksas ieskok.lt nariams, ypac apie vyrus kalbu, jei norit pasimylet-prisijunkit paneles po 12val nakties, pora pasiulymu garantuota, net gedos neturi, mano amziaus mergaitem siulo, m+m irgi neretai pasitaiko

Buk zmogus, isliek savo supratima bei zinias, ten kur reikia..... o ne betkur.... ;D