61

Re: :Bjurusis anciukas"

beliko kad lietuviai sukurtu;D

62

geras filmas:)toks prikolnas

63

na siaip idomus...kai buvo "bete" tai nei vienos serijos nepraleidau...dabar kai ziuriu,tai vos ne mintinai visa scenariju jau is anksto zn...

64

na as jau paziurejau visa serjala man tai labai patikp.bet as ziurejau originalia rusu kalba zymiai idomiau nes lietuviai truputi netaip vercia kai kuriuos posakius ar net zodzius kurie turi ne maza prasme rusu kalboje.na ie dar noreciau pridurti kad pabaiga filmo visai neidomi  viskas per daug greita.toks jausmas kad ta serija ne ziurejau o kaskas ja papasakojo sutrumpintai:):::734

65

na serialas kaip serialas tikra Betes kopija man asmeniskai anas serialas labiau patiko , o sitas vercia ziovauti smile

66

lb idomus serejalas bjaurusis anciukas. galetu ir daugiau idomu serijalu roditi

67

ash tj ish pradziu ji ziurejau tik bet db kzkaip jau nebeziuriu.. nebejdomu pasidare big_smile

68

man visaj nieko... bet viskas taip pat kaip ir bete bet vistiek visaj nieko paziuret:)

69

eina sau.. ;D as galvojau tik pensininkes dievina muilo operas, o cia pasirodo zmones ne tik kad serialus kiaura diena vepso, bet netgi tokius pacius antra karta ziuri..;D jei negaila smegenu pudyti, tai bent savo laiko pagailetumet..;D

70

labai idomiai badar rodo ... smagu ziuret wink

71

Gal nevisi tokie uzsieme, kaip tu, Auste, tai ir ziuri serialus...;) pvz as kai neturiu ka veikt ir prisedu prie teliko ir kaip tu sakai papudinu smegenis:D tik va db laiko nera tam:D:::027

72

oj liux;]

73

kai bus pasikeitus, tipo grazuole jau, tai butinai paziuresiu smile o dabar yra idomesniu uzsiemimu smile

74

Živilė, 20 parašė:

kai bus pasikeitus, tipo grazuole jau, tai butinai paziuresiu smile o dabar yra idomesniu uzsiemimu smile

patikek, dar negreit pasikeis wink kadangi esu mates visa filma, tai tiksliai zinau, ir originalo kalba daug geriau, perverstas i lietuviu lievai skamba, nebera tu dialogu zavesio

75

o tai kada daugmaz pasikeis ji?

76

Taip labai fainas filmas \bjaurusis anciukas\ as laukiu kada ji pasikeis smile bet siaip gerai pastatytas :::807:::757:::407

77

o as ankstesnio, to kur tipo, nuo kurio nukopijavo, nemaciau, taigi, man tikrai patinka.

78

Neziuri teliko is viso:))

79

geras tam kad pasijokti ir tiek

80

ai krc ta kina net neziuriu nes **** kur kinus wisi taip kad **** atrodo jau kaip pasaka... negaliu jai kur kina ar panasei tai tur be fantastiniu dalyku pwz.geria jie ir ten buwo kai ji pagalwojo kad soka su tuo wirsininku ar panasei ai kirc nemok nks kurt kinus as bent taip manau kdl nekur taip kad butu be fantastikos o  tikrowiskas ir kasdieninis gywenimas....:::d07:::d07:::d07:::d07http://forumas.ieskok.lt/imgload/2947