Re: Uzsienietis karstesnis meiluzis nei lietuvis?
nezinau as nieko, bet pasakysiu savo nuomonuke >>>>> renkuosi tik MADE in Lithuania ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Uzsienietis karstesnis meiluzis nei lietuvis?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nezinau as nieko, bet pasakysiu savo nuomonuke >>>>> renkuosi tik MADE in Lithuania ;D
na as irgi.. dar kitokios gamybos nepasitaike
oi, : pasitaisau, rinksiuosi ;D
swarbu kad butu is ko rinktis
swarbu kad butu is ko rinktis
kur yra paklausa, ten atsiranda ir pasiūla !
wisur ta ekonomika....
tai ka mes taip nieko ir newertos... ?!!
is tavo atsakymo galima suprasti,kad lietuvos vyrai nieko neverti:)juk sakau,turim tai ko esam vertos:)na jei neturetumem jokiu,tada jau butumem bevertes:)
priklauso nuo vyro o ne nuo tautybes....
Priklauso nuo gyvenimo būdo;)
O šiaip manau,kad taip.Nors yra ir visokių...
Uzsienietis karstesnis meiluzis nei lietuvis? paplitusi nuomone... ka manai Tu?
Ka manau as??? Net nzn ka atsakyti esu Italijoje dabar jau puse metu nu galiu pasakyti, kad PASILGAU LIETUVAICU!!!! PASILGAU JUSU MERGINOS!!! BUCKIS JUMS!!!
Parasykit man merginos i ieskok.lt pasta laukiu jusu zinuciu
jeigu jau taip rimtai atsakius tai uzsienieciai tikrai labiau to nori,net nz kodel bet taip jau yra,kad jiems tai jiems vos ne pirmoje vietoje!
niu prisikalbejai, kai grysi wisas isbuciuot turesi
jeigu jau taip rimtai atsakius tai uzsienieciai tikrai labiau to nori,net nz kodel bet taip jau yra,kad jiems tai jiems vos ne pirmoje vietoje!
gal paprasciausiai uzsienieciai atwiresni, platesniu paziuru, ir laiswai kalba bet kokia tema, todel jiems tai nera tabu , kaip , manyciau, daugeliui musu tautieciu
o gali taip ir buti,nes jiems tikrai negeda sia tema sneketi,jau tuoj pati isitikinusi esu ir girdejusi! o lietuviai dar kazkaip cia uzsidare,nelabai snekus,bet yra ir snekuciu!
Cia italijoje labai malonus draugiski zmones visur autobuse paslaugus visur su merginom ner problemu bendrauti pacios net kalbina vaikinus labai laisvas bendravimas...
o gali taip ir buti,nes jiems tikrai negeda sia tema sneketi,jau tuoj pati isitikinusi esu ir girdejusi! o lietuviai dar kazkaip cia uzsidare,nelabai snekus,bet yra ir snekuciu!
yra ir LT aistringu waikinu, tokiu tikrai Mmmm bet jei jau atwirai kalba apie sexa,tai dazniausiai tai buna labai vulgaru.. zinoma buna ir isimciu, vienareiksmiskai nesakau,kad wisi vulgarus ar salti
vaiva ir as ta pati norejau pasakyte,jeigu jau kalba apie sexa tai taip vulgariai ir pasisaipydami..kad net nemalonu su tokiu zmogumi ir be bendrauti,betgyvnime reikia visokiu pamatyti!
arba kaip suskelia koki "nerealu"... mazdaug ciulpe, p*sau, kr**au... tai apie tokius iswis patyliu.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Uzsienietis karstesnis meiluzis nei lietuvis?