Tema: geriausias budas isgarseti
tj kaip manot ,koks yra geriausias budas isgarseti ??
realybes sou,koks nors nusikaltimas, padarant ka nors kvaila cia mano nuomone ![]()
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → geriausias budas isgarseti
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tj kaip manot ,koks yra geriausias budas isgarseti ??
realybes sou,koks nors nusikaltimas, padarant ka nors kvaila cia mano nuomone ![]()
tu cia apie mineda turbut. . .;Dkas ziurejo myli nemyli ?;D
nu tas tai weikejas ! ! ! 
joa, reikia būt ryškiai KITOKIU ir tuo naudotis
(čia irgi apie Minedą)
ar minedas grazus suzinosit po reklamas:D va cia legendine fraze:D
bet taip ir nesuzinojau. . ;D ;D ;D
Rasa, tai nejau neakivaizdu ir be sakymo buvo?
Kojinės jau vien kiek grožio prideda ;D mimika kokia neprilygstama! O jau šypsena... ĮSIMYLĖJAU ;D
P.S. ten ne mano žodžiai, jeigu ką, aš nesišaipau iš nelaimingų žmonių
Rasa, tai nejau neakivaizdu ir be sakymo buvo?
Kojinės jau vien kiek grožio prideda ;D mimika kokia neprilygstama! O jau šypsena... ĮSIMYLĖJAU ;D
P.S. ten ne mano žodžiai, jeigu ką, aš nesišaipau iš nelaimingų žmonių
taip ir patikejau. . ;D
jo tos kuojnes buvo sexy virsune. . .o jau jo stovesena mane suzavejo kad iki dabar tokio "vyro" negaliu pamirst. .. .
Šiaip ar taip Lietuva tokia šalis, mato, kad žmogus švelniai tariant d****s tai kaip nepasidžiaugsi iš kito nelaimės, jam to nesako - ne, tik rodyk visiem koks durnas esi, kad kuo daugiau iš tavęs pasijuoktų, na kai kas iš viso to didina savo reitingus, o veikėjas pasivadinęs Minedu, gyvenantis svajonėse, po kurio laiko pabos daugumai ir tai jam bus smūgis - kaip gali cituoju: "Super žvaigždė Minedas!!" nebebūti idomus? Žiūrint į jį man juokinga ir šiek tiek pikta - negi suteikdami žvaigždės statusą, mes parodom kas mūsų Lietuvėlėje yra žvaigždė?
kiekvienam sava dalia... o žmonėm visad reikės cirko klounų
ir minedas tai piukiai daro. . nors mirk. . ;D
deje,tokiu laidu kaip myli ne myli neziuriu,tj ir to veikejo omeny neturejau
Rasa, 20 parašė:tu cia apie mineda turbut. . .;Dkas ziurejo myli nemyli ?;D
deje,tokiu laidu kaip myli ne myli neziuriu,tj ir to veikejo omeny neturejau
nu gerai gerai . . .nereik taip piktai ta lizy rodyt. . ;D
as as
:D:D:D:D:D:D gera laida buvo:D bent pasijuokt buvo ir ko:D
AS ESU MUZIKANTAS IS ALYTAUS GROJU AKORDIONU SAXU TENORU IR SINTEZATIRIUM DAINUOJU BEST ALYTAUS CHORE IR KAPELOI TAI VA VIS REPETUOJAM KRC REIKI8A STENGTIS SIEKTI IR ISGARSESI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Rasa, 20 parašė:tu cia apie mineda turbut. . .;Dkas ziurejo myli nemyli ?;D
as as:D:D:D:D:D:D gera laida buvo:D bent pasijuokt buvo ir ko:D
matei kaip ta pirma iskritus. . . pamate kas tos, kaip susizvenge. . . ;D net uz kitos pasikavojo. . .;D
Jei nori isgarseti ir, kad tave visi gerbtu reikia deti daug pastangu...O jei nori isgarset kaip asilas....Buk durneliu kaip Minedas;]
blin durniu pasitaiko,dar vienas gali eit i myli ne myli filmuotis ;D
Gabytia, 16 parašė:Rasa, 20 parašė:tu cia apie mineda turbut. . .;Dkas ziurejo myli nemyli ?;D
as as:D:D:D:D:D:D gera laida buvo:D bent pasijuokt buvo ir ko:D
matei kaip ta pirma iskritus. . . pamate kas tos, kaip susizvenge. . . ;D net uz kitos pasikavojo. . .;D
aga;D gera laida buvo..;D
cia kazkas negerai sitam forume. . ;D. .
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → geriausias budas isgarseti