Re: Ka manote apie Mineda?
Hmz... gal jam fotoshopas padetu
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Mineda?
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 33 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Hmz... gal jam fotoshopas padetu
Kas visus siuos metus bus blogas, tai nuo kaledu senelio gaus ne angliu maiseli,o minedo debiutini albuma;D;D;D;D as geriau jau busiu gela ;)
Kas visus siuos metus bus blogas, tai nuo kaledu senelio gaus ne angliu maiseli,o minedo debiutini albuma;D;D;D;D as geriau jau busiu gela
;)
pirk albumus du uz vieno kaina ir viena padovanok savo "draugiu". .;D(priesiuj);D
as taij manau kad jam gali padeti tik geri gydytojai ir neutrali aplinka kuri neskatintu jo daugiau zvaigzde vaidinti,geriausia vieta psichine ligonine kur jis ir turetu buti patalpintas,taciau klausimas:ar daktarai neiprotetu nuo jo giesmiu"mus nelemta butti kartuuu"fuij net pagalvoti apie ta zviegima baisu:}}}
Antanas tikrai uz Mineda normalesnis ;}
tas antanas tox pat trenktas kaip ir tas minedas o karklelio nemacius ??
http://www.minedas.lt/ va pasizekit lusit is juoko
TRITASKIS...;D;D;D
Jurga, 16 пишет:Kas visus siuos metus bus blogas, tai nuo kaledu senelio gaus ne angliu maiseli,o minedo debiutini albuma;D;D;D;D as geriau jau busiu gela
;)
pirk albumus du uz vieno kaina ir viena padovanok savo "draugiu". .;D(priesiuj);D
as net priesui nedrisciau to kompakto nupirkti;D;D
beje saite yra minedo tv ten jo nuomone apie kaiurius klausimus
Rasa, 20 пишет:Jurga, 16 пишет:Kas visus siuos metus bus blogas, tai nuo kaledu senelio gaus ne angliu maiseli,o minedo debiutini albuma;D;D;D;D as geriau jau busiu gela
;)
as net priesui nedrisciau to kompakto nupirkti;D;D
nu jo nes gali pagalvoti nekaip. . ;D
As kaledu proga Minedo Debiutini cd gavau:D Buvau patenkintas:D Galima pasijuokt jo klausant:D
As kaledu proga Minedo Debiutini cd gavau:D Buvau patenkintas:D Galima pasijuokt jo klausant:D
;D ;D;D;D;D;D;Dir ka GERO "daunuoja" jis. . . .;D;D;D;D;D;D;D?;D;D;D;D
o tai jau toks kompaktas egzistuoja???;D
Linas, 18 пишет:As kaledu proga Minedo Debiutini cd gavau:D Buvau patenkintas:D Galima pasijuokt jo klausant:D
;D ;D;D;D;D;D;Dir ka GERO "daunuoja" jis. . . .;D;D;D;D;D;D;D?;D;D;D;D
jis dainuoja "mums nelemta but kartu..." ar kazka pan;D o die supykino mane jau begu;D;D
e! kas tas Minedo ? kai nelietuvj tai nez.
e! kas tas Minedo ? kai nelietuvj tai nez.
va jazau prajuokinai. . ;D geriau ir nezinok. . tai toks BAISIAI graziai daunuojantis, beveik pataikantis i ritma "dainininkas", "zvaigzde". . ;D;D;D
tai jau gailiuosi kad paklausiau apsimesiu kad nieks ir neatsake
Arvydas, 21 пишет:e! kas tas Minedo ? kai nelietuvj tai nez.
dekuij
Dbr viska supratau nu i ****!
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 33 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Mineda?