Re: Ka manote apie Mineda?
joa jis beprotiskai fantastiskas ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Mineda?
joa jis beprotiskai fantastiskas ;D
na nejaugi jam malonumas jei ji gatveje gaidziu vadina ir saiposi visaip...
Danguole, man va ir idomu issiaiskinti Maciau internete jo koncerta alytuj..nufilmuota...Tai tas dainuoja, o kazkas is sales rekia lopas lopas
nekas vienu zodziu...
Danguole, man va ir idomu issiaiskinti
Maciau internete jo koncerta alytuj..nufilmuota...Tai tas dainuoja, o kazkas is sales rekia lopas lopas
nekas vienu zodziu...
taip taip jis buvo mano mieste tai nejau i ta rengini nors pakvietima turejau nes negaliu jo pakesti
tai jei koncerte taip, tai isivaizduoju kas gatveje darosi kai jis eina...manau jam tas "populiarumas" pro gerkle islys...ir zmones ji ilgai prisimins
Egle, 17 wrote:Danguole, man va ir idomu issiaiskinti
Maciau internete jo koncerta alytuj..nufilmuota...Tai tas dainuoja, o kazkas is sales rekia lopas lopas
nekas vienu zodziu...
taip taip jis buvo mano mieste tai nejau i ta rengini nors pakvietima turejau nes negaliu jo pakesti
Linai, ka tu praleidai!!!!:D
tai jei koncerte taip, tai isivaizduoju kas gatveje darosi kai jis eina...manau jam tas "populiarumas" pro gerkle islys...
ir zmones ji ilgai prisimins
O as kaip tik manau, kad jis labai greit bus uzmirstas na nebent vis kokiu skandalu prisigalvos:D pvz i eurovizija eiti
Danguole, 20 wrote:tai jei koncerte taip, tai isivaizduoju kas gatveje darosi kai jis eina...manau jam tas "populiarumas" pro gerkle islys...
O as kaip tik manau, kad jis labai greit bus uzmirstas
na nebent vis kokiu skandalu prisigalvos:D pvz i eurovizija eiti
![]()
o jei ji i eurovizija isrinktu tai isvis gerai butu...
Nijolė, 20 wrote:Linas, 19 wrote:na jis gi super turbo hero
slovinkit ji tautieciai
;D
slovinsiu as ji, kai jis degs ant lauzo....
>> tu nemoki dziaugtis jo laime kad jis zvaigsde o tu ne ;D
>paklausyk koks jo balsas kokios manieros ir koks eteriui tinkantis istabaus gzodzio veidas ;D ;D
taip as labai noriu buti dangaus zydrymo zvaigzde :V visa gyvenima apie tai svajojau
>>>>su jo balsu, gilios zydros juros manieromis ir super kenio manekenio veideliu ......... .. .. jis mano svajoniu vyras :? dieve, kodel as neuvau tam myli nemyli... buciau jamus toki vyra...
>>>> dabar sazine grauzia... nemiegosiu naktim, kad praleidau toki sansa ;D
Egle, 17 wrote:Danguole, 20 wrote:tai jei koncerte taip, tai isivaizduoju kas gatveje darosi kai jis eina...manau jam tas "populiarumas" pro gerkle islys...
O as kaip tik manau, kad jis labai greit bus uzmirstas
na nebent vis kokiu skandalu prisigalvos:D pvz i eurovizija eiti
![]()
o jei ji i eurovizija isrinktu tai isvis gerai butu...
as uz ji savo kaupiama pensija subalsuociau ;D nepagaileciau, jis mano svajone
Nijolyte tu cia rimtai?
Nijolyte tu cia rimtai?
Danguolyte...... zuikuti,, Minedas - mano svajone :? net isgerus 3 litrus mylimos tekilos ir dar uzsigerus 5 litrais mielucio brendzioko negaleciau net jam "labas" atsakyti, jei jis mane uzkalbintu....
Danguole, 20 wrote:Nijolyte tu cia rimtai?
Danguolyte...... zuikuti,, Minedas - mano svajone :? net isgerus 3 litrus mylimos tekilos ir dar uzsigerus 5 litrais mielucio brendzioko negaleciau net jam "labas" atsakyti, jei jis mane uzkalbintu....
tai gerai net ramiau pasidare
e jus jaucia kas butu jei minedas sita foruma pamatytu?:}}}}taigi nei vienas paraso negausim-didesnes baudos ir but negali:}}}}as taij ji palaikau ziauriai ,o maniau kad uz lietuviska popsa blogiau nieko negali but pasirodo yra kurkas blogiau jis atvere man akis:}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}
As tiek isgerjus ji vistos vaiku isvadinciau ;]]]]]]]]]]
e jus jaucia kas butu jei minedas sita foruma pamatytu?:}}}}taigi nei vienas paraso negausim-didesnes baudos ir but negali:}}}}as taij ji palaikau ziauriai ,o maniau kad uz lietuviska popsa blogiau nieko negali but pasirodo yra kurkas blogiau jis atvere man akis:}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}
aga ir maldaut galetumem vistiek paraso neduotu:D:D:D ;D ;D ;D
itin apgailetina
kamanau apie mineda tapaty kaip ir apie antana ar karklely
Antanas tikrai uz Mineda normalesnis ;}
Po tiek gerimu, isvis, kazin ar daktarai "atpumpuotu"...
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Mineda?