Re: Ka manote apie Mineda?
minedas? jus juokaujat?> jei njorit paskutines vietos bet kokiame dainu konkurse siuskit TIK JI paskutine vieta garantuota
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Mineda?
Страницы Назад 1 … 23 24 25 26 27 … 33 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
minedas? jus juokaujat?> jei njorit paskutines vietos bet kokiame dainu konkurse siuskit TIK JI paskutine vieta garantuota
Baik Tu, minedas jega... nemanau kad kas atsirastu geriau uz jy... ;D
netikit?
netikit?
manai?
Beatrice, 12 пишет:minedas? jus juokaujat?> jei njorit paskutines vietos bet kokiame dainu konkurse siuskit TIK JI paskutine vieta garantuota
manai?
Sigitas, 23 пишет:Beatrice, 12 пишет:minedas? jus juokaujat?> jei njorit paskutines vietos bet kokiame dainu konkurse siuskit TIK JI paskutine vieta garantuota
manai?
nju gerai MINEDAS jega
kas cia tau ka sako apie siuntima jo kur nors?
ir is viso ziuriu tu pati neturi savo nuomones. pasake Sigitas, kad jega tas minedas ir ziurek jau pritari.... (tai matos is tavo paskutinio posto)
minedas? man gaila to zmogaus... jis pajuoku objektas... ir mano esas zvaigzde... jo, nukritusi zvaigzde i meslo kruva...
Mačiau šiandien vieną berną nete..;D Na,toks jau į jį panašus;D
tai gal jis ? o gal jis turi antrininka ? ;D ;D ;D ;D nu jau dvieju minedu neiskesciau ;D
Tikrai ne jis;D Jis estas yra;D
Girdejot toki pletka, kad tipo kaikuriose Europos salyse i Eurovizija isrinko panasius veikejus kaip mineda?;D;D as tiksliai nzn, bet man taip sake:D
;D negirdėtas neregėtas dalykas;D Tokių kaip Minedas daug;D
jis lopas nemoka dainuot psihas
Girdejot toki pletka, kad tipo kaikuriose Europos salyse i Eurovizija isrinko panasius veikejus kaip mineda?;D;D as tiksliai nzn, bet man taip sake:D
;D ;D ;D ;D ;D tada jau geriau eurovizijos neziurerti
kaip tik ziureti, nes jei lietuvei ka nors geresnio nusius(jei nusius) tai bus linksma kai laimetume kokia nebloga vieta:D nebent db visa europa kaip ir lietuva prarado sveika prota ir pradejo klausyti tokios muzikos
;D ;D ;D visuotinis nupusimas
nu nea, negali buti, kad visi isprotejome ;D
em... o gal taip arteja pasaulio pabaiga? :? ;D
tikekimes kad bus tik trumpa laika ;D ;D ;D ;D
"pasaulis grazus o mes isprotejeeee!!!!;D;D Demesio! krasto apsauga perspejai kai minedo pasirodis euro vizijoje i tv akrana ziureti tik per suvirinimo akinius;D;D;D!!!kitaip apaksite;D
Страницы Назад 1 … 23 24 25 26 27 … 33 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Mineda?