561

Re: Ka manote apie Mineda?

as niekada nemeluoju nes su melu toli nenueisiu.... eh cia tokios tuscios kalbos tesiog is tuscio i kiaura pilstoma... ir jokios is to naudos.:::028:::014

562

mano manymu jam stogas nuvaziaves

563

Nijolė, 20 parašė:

Gintautai, mielasis, nemanau, kad uz tai,kad mes ant jo cia varom, jam litai byra :?
>> gal manai, kad kiekviena cia parasyta raide ivertinta kazkiek ir jis atitinkamai gauna pinigu uz tai :?  nemanau..
>>>> kitas pastebejimas.. aciu.. nereikia.. manau, mane gyvenimas ir taip dar patraumuos, nereikia man nei jo albumo nei jo tinklapio.. as ir be ju grazi wink

bet skatina populeruma kalbejimas apie ji, paziurek kiek minedo tinklapi reklamos,kuo daugiau lankytoju tuo daugiau uzsakovu,kuo daugiau mineda zinos, tuo daugiau pirks jo albumus .sou biznis:)

564

lietuvoje manau yra ne vienas ir ne du tokie zmones kaip minedas... tiesiog sou biznio rykliai ji pasirinko kaip karvute ir kurios galima pasitycioti ir to pasekoje gerus pinigelius gauti.
O ta jo "pana"... nemanau, kad cia labai rimtai, o jei taip... pasiseke zmogui, nors striptizo sokeja pasonei tures, su kiaura galva... bet jei tai gerai jiems, tai kodel gi ne. Man netrukdo, tad neturiu del ko ju smerkti. O minedo neklausau, isvis... visi apie ji kalbejo, o as tik per myli nemyli reklama suzinojau, kad toks is vis egzistuoja ;D ir ta laida turejo aukstus reitingus tureti, nes gi visiem labai idomu buvo, kas per "zveris" tas naujas kazkoks atlikejas vardu minedas...

565

Na ka as galiu pasakyti, kad sita tema vopse reikia uzdaryti...
baikit juoktis is kazkieno nelaimes!!!  ir vopse nejaugi nebera jokiu kitu pramogu kaip saipytis is jo???
Man asmeniskai jis apgailetinas dainininkas...:::305

566

apgailetina? bet tu paziurek, jau net 57 puslapiai big_smile vadinas jis labai labai populiarus ;D ;D

567

Justas, 17 parašė:

apgailetina? bet tu paziurek, jau net 57 puslapiai big_smile vadinas jis labai labai populiarus ;D ;D

Kaipsakiau baikit zvengt...populiarus kaip klaunas ir daugiau nieko.
Iki ko nusiritom kad kazkoki klauna darom izimybe ir tiek snekam bei diskutuojam???
Pamirskit viena syki ji!

O siaip cia ne i tema: Kodel man neisided avataras???

568

klausk moderatoriu ar daminu tiesiogiai wink

Klaunai baisus... bent jau man... neisivaizuoju, kaip jie vaikams patinka...
O minedo man gaila, vadinas cia jau kitas atvejis wink

569

As nesuprantu kaip dar gali kitiems jo muzika patikti...:::041:::a55
Maciau jo ta ten vadybininka - kazkoks pienius, rada kaip gera chalturke padaryt i pasinaudojo, tik as nesuprantu kaip tai yra leidziama?? Tokias nesamones daryt, is zmogaus pajuokos objekta

570

nu kiauras

571

Jis musu paziba:D :::132 big_smile

572

Jei liudna buna pazeki y jo bliudahttp://forumas.ieskok.lt/imgload/2935 big_smile:D

573

na nekreipkit i ji demesio ir LT nuo jo kvailumo issilaisvins big_smile jus apie ji kalbat einat i jo tinklapius ir taip nemazeja susidomejimas situo zmogumi.. GEDA Klaipedai del jo big_smile

574

Oi jis Bus zinomas simtmecius:D:D:D Kaip koks Cezaris,tik slowingesnis:D Garbe Minedui:::521:::219:::608:::b40

575

http://www.youtube.com/watch?v=GAtaNMf43JI paziurekit apie mineda hahaha ir cia jo pana hahaha

576

busimas lietuvos estrados princas:D

577

mano mociute geriau dainuoja ;D

578

Jis mano nuomone dvasios ligonis,kuri rikia gydyti .....

579

Veronika, 24 parašė:

Jis mano nuomone dvasios ligonis,kuri rikia gydyti .....

o as manau kad tai jau nebepagydoma..... big_smile

580

nu nezinau kas tas mineda bet is to ka perskaiciau cia supratau kad gerai padariau kad is lietuvos isvaziavau, nebuciau traumos gaves :::036
pasizejes i jus atrodo kad koks susitarimas ar kokia hipnoze jus uzpuole :::819 manau kad zmones ne del dainu i ji ziuri o dal to kad jus hipnotizuoja tom nesveikom nesamonem :::236 manau kad ant jo reikru pakabinti N-18 arba geriau N-169 :::036 taip maziau zalos padarys:V