Re: Ka manote apie Mineda?
nors as maza ir jaunimuj tokios nesamones patynka beat tas minedas tj ....tikiuos pritariat???
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Mineda?
nors as maza ir jaunimuj tokios nesamones patynka beat tas minedas tj ....tikiuos pritariat???
Mergaite.. paskaityk ka mes apie ji prirasem ir suprasi ar mes ji mylim ar nea ;D
pydaras...kokia mina nustates kaip ziurke;D
mano brolis sake: kuo skiriasi pabaisa nuo minedo??? ir jis pasake tiesa |!!!!
pabaisa zino, kad jis pabaisa, o minedas ne :?
>>> Rasa, kas ten per drauge :? ai... as juk infarkto vos negavau, man ziauru pamatyt berniuka be plaukuotu koju![]()
>>>>> ir is vis Minedas - mano gyvenimo trauma
kokia trauma. . ;Djis ponaitis saunuolis . . .tik mylek ir tylek. . . jo negalima atstumti nes paraso negausi. . ;D
lietuviai saunuoliai, is bet kokio sudo sugeba vaska isspaust. mylit jus ji ar nekenciat, keikiat ar slovinat, jus vis tiek apie ji snekat, o tai daro ji populiaru, o populiarumas nesa pinigus. slove lietuviams, sudo spaudejams !!
lietuviai saunuoliai, is bet kokio sudo sugeba vaska isspaust. mylit jus ji ar nekenciat, keikiat ar slovinat, jus vis tiek apie ji snekat, o tai daro ji populiaru, o populiarumas nesa pinigus. slove lietuviams, sudo spaudejams !!
taip slove lietuvem. .:D
bet kad piniga, lituka, sukakota centuka. . as duociau, tokiam kaip pvz: MINEDAS . . .tai is manes spigiu gautu. . ir to nerodyciau.. ;D
manyciau kad jis 100 proc homoseksualas
pydaras...kokia mina nustates kaip ziurke;D
Niu kaip tu sneki
http://www.minedas.lt/ wa paskaitykit gal nuomone pasikeis...;D;D
paziurejau..bet nuomone nepakito:D
URAAAAA
Daunu daunas nr. 1
man isgirdus ta "Mums nelemta but kartu" ar pan suda, supykina.. arba prasideda nervu priepuolis
nu rimtai... as turbut jam alergiska;D ir dar kaip;D;D
toks prikolas kokiu reta.......... gal ir su liga kokia.... bet lb juokas kyla is jo dainu :DDDDD
Siaip jis ir yra pripazintas psichiskai nesveikas
slykstyne ir dar daunas kazkoks
niu...;) bet..Minedas yra Minedas ir nieko nepakeisi:D
niu taip ;D
Aušra, 15 пишет:
man atrodo kad jis puse to pavaidina tycia . . .
Gabytia, 16 пишет:Aušra, 15 пишет:
man atrodo kad jis puse to pavaidina tycia . . .
mhmm...gali buti
kaip mano teta mate ji per myli,ne myli,tai sake,kad jis gan protinagas..nes visai nml atsakinejo i kl..;)
as irgi taip pamaniau
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Mineda?