Re: Ka manote apie Mineda?
Hmz... gal jam fotoshopas padetu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Mineda?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 33 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Hmz... gal jam fotoshopas padetu
Kas visus siuos metus bus blogas, tai nuo kaledu senelio gaus ne angliu maiseli,o minedo debiutini albuma;D;D;D;D as geriau jau busiu gela ;)
Kas visus siuos metus bus blogas, tai nuo kaledu senelio gaus ne angliu maiseli,o minedo debiutini albuma;D;D;D;D as geriau jau busiu gela
;)
pirk albumus du uz vieno kaina ir viena padovanok savo "draugiu". .;D(priesiuj);D
as taij manau kad jam gali padeti tik geri gydytojai ir neutrali aplinka kuri neskatintu jo daugiau zvaigzde vaidinti,geriausia vieta psichine ligonine kur jis ir turetu buti patalpintas,taciau klausimas:ar daktarai neiprotetu nuo jo giesmiu"mus nelemta butti kartuuu"fuij net pagalvoti apie ta zviegima baisu:}}}
Antanas tikrai uz Mineda normalesnis ;}
tas antanas tox pat trenktas kaip ir tas minedas o karklelio nemacius ??
http://www.minedas.lt/ va pasizekit lusit is juoko
TRITASKIS...;D;D;D
Jurga, 16 parašė:Kas visus siuos metus bus blogas, tai nuo kaledu senelio gaus ne angliu maiseli,o minedo debiutini albuma;D;D;D;D as geriau jau busiu gela
;)
pirk albumus du uz vieno kaina ir viena padovanok savo "draugiu". .;D(priesiuj);D
as net priesui nedrisciau to kompakto nupirkti;D;D
beje saite yra minedo tv ten jo nuomone apie kaiurius klausimus
Rasa, 20 parašė:Jurga, 16 parašė:Kas visus siuos metus bus blogas, tai nuo kaledu senelio gaus ne angliu maiseli,o minedo debiutini albuma;D;D;D;D as geriau jau busiu gela
;)
as net priesui nedrisciau to kompakto nupirkti;D;D
nu jo nes gali pagalvoti nekaip. . ;D
As kaledu proga Minedo Debiutini cd gavau:D Buvau patenkintas:D Galima pasijuokt jo klausant:D
As kaledu proga Minedo Debiutini cd gavau:D Buvau patenkintas:D Galima pasijuokt jo klausant:D
;D ;D;D;D;D;D;Dir ka GERO "daunuoja" jis. . . .;D;D;D;D;D;D;D?;D;D;D;D
o tai jau toks kompaktas egzistuoja???;D
Linas, 18 parašė:As kaledu proga Minedo Debiutini cd gavau:D Buvau patenkintas:D Galima pasijuokt jo klausant:D
;D ;D;D;D;D;D;Dir ka GERO "daunuoja" jis. . . .;D;D;D;D;D;D;D?;D;D;D;D
jis dainuoja "mums nelemta but kartu..." ar kazka pan;D o die supykino mane jau begu;D;D
e! kas tas Minedo ? kai nelietuvj tai nez.
e! kas tas Minedo ? kai nelietuvj tai nez.
va jazau prajuokinai. . ;D geriau ir nezinok. . tai toks BAISIAI graziai daunuojantis, beveik pataikantis i ritma "dainininkas", "zvaigzde". . ;D;D;D
tai jau gailiuosi kad paklausiau apsimesiu kad nieks ir neatsake
Arvydas, 21 parašė:e! kas tas Minedo ? kai nelietuvj tai nez.
dekuij
Dbr viska supratau nu i ****!
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 33 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Mineda?