Topic: ar bernam patinka laizytis su merga jei jios liezuwyje yra auskaras
man mergu rasimo i foruma nereikia
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → ar bernam patinka laizytis su merga jei jios liezuwyje yra auskaras
man asmeniskai neteko
laizytis... mergu... tau tiktu auskaras liezuvyje
fuuuuuu feeeeee jei isidursi? jei uzkliusi... fuuu o jei vaikinas uzsimanys ji istraukti? sorry zinau kad tu nenori jog merginos rasytu i tavo tema bet negaliu susilaikyti jau esu toks zmogus tad nepyk saulute...
Aliaaaaaaaa, man neteko bandyt... hmmm... pasijutau visai be patirties...
neliudek as tu ne vienas toks
>> na kas isto kad titano varstas burnoj pas pana metosi :? tipo grazu :? man tai nea
Man teko ir ne su viena, seip galiu pasakyt, kad fajnej Galima sujuo pazajst
Toks idomus jausmas
vau neteko reikia pameginti...
bet nznai kas ant jo gali buti prilipe... tai geriau ir nebandyti...
savotishkai taip sakyciau
laizytis... mergu... tau tiktu auskaras liezuvyje
man irgi tie zodziai uzkliuvo... dievo dovana ;D
man tai patinka, nes kaip pasake Linas su juo galima dar ir pazaisti
Nu kai buciuojuos tas lieziuvis jau ispapratimo jos burnoi atsiranda o kad auskaras tai man visai nerupi
svarbu kar nerukytu ir dantis isisvestu
neliudek as tu ne vienas toks
![]()
>> na kas isto kad titano varstas burnoj pas pana metosi :? tipo grazu :? man tai nea
na va, Linuk, ir cia musu nuomones sutampa... man tai kazkaip ziauru... ir mano draugu tarpe (tarp ju ir panu) nuomone ta pati... su auskaru liezuvyje - laisvo elgesio panike... trumpiau.. link prostitutes baigianti nusiristi...
Linas, 19 wrote:neliudek as tu ne vienas toks
![]()
na va, Linuk, ir cia musu nuomones sutampa... man tai kazkaip ziauru... ir mano draugu tarpe (tarp ju ir panu) nuomone ta pati... su auskaru liezuvyje - laisvo elgesio panike... trumpiau.. link prostitutes baigianti nusiristi...
gerai cia jau per ziauru... pazystu 4 panas u auskaruotais liezuviais ir visos labai mielos fainos dragusikos ir toli grazu ne prostitutes... <.< Isvis net ne i ta puse O.o
kas del grozio tai pritariu Linui. Nu jo nesuteikia metalas liezuvy...
syki maciau viena bachuriuka su piestuku per liezuvi ir lupa perdurta. va ten tai grozi (srry sarkazmu pirstelejau...)
kiekwinam sawaip,vieniem patinka, kitiem ne... man pvz patinka, bet laikui begant atsibosta..
Justas, 17 wrote:Linas, 19 wrote:neliudek as tu ne vienas toks
![]()
gerai cia jau per ziauru... pazystu 4 panas u auskaruotais liezuviais ir visos labai mielos fainos dragusikos ir toli grazu ne prostitutes... <.< Isvis net ne i ta puse O.o
kas del grozio tai pritariu Linui. Nu jo nesuteikia metalas liezuvy...syki maciau viena bachuriuka su piestuku per liezuvi ir lupa perdurta. va ten tai grozi (srry sarkazmu pirstelejau...)
nu cia tik Justas apie tas plastakes prabilo
na man tas auskaras nera grazu bet tai tik mano n0uomone as savo nuomones kitiems nepersu
O man grazu. Siaip cia sake mergu forume nenori, bet kadangi as panele ir mergina, o ne merga kazkokia tai...tai ir rasau:DO siaip Justai tikrai, kad perdejai ir stipriai...tipo jei auskaras tai prostitute?:D ne nu...:D sorry...;D
o siaube! jau klausimo grozis..... =P tfu! gatvine kalba....
Pritariu Zivile:> siaubas kazkoks =\
gal ir visai nieko bet tai kol pana neikisa liezuvio i tavo burna,nes paskui kazkoks metalo skonis tavo burnoj ir daugiau nieko ypatingo:)
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → ar bernam patinka laizytis su merga jei jios liezuwyje yra auskaras