Re: miestas kuriame sexualiausios graziausios merginos ;)
O jei rimtai kalbant, tai manau, kad nera prasmes diskutuot sia tema... Visur yra... Ir visokiu yra... O cia per tas diskusijas dar susimusim... ;D Miestu kova bus...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → miestas kuriame sexualiausios graziausios merginos ;)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
O jei rimtai kalbant, tai manau, kad nera prasmes diskutuot sia tema... Visur yra... Ir visokiu yra... O cia per tas diskusijas dar susimusim... ;D Miestu kova bus...
as manau kad Skuode pacios graziausios...bet cia tik nuomone
Svarbiausia tinkamai išgerti, tada visuos miestuos gražuolių užteks
Svarbiausia tinkamai išgerti, tada visuos miestuos gražuolių užteks
tai bent nuomone is panos lupu..
Siauliai...:))))
man taj toks jausmas kad jei jau grazi taj butinai pasikelusi...siaubas mazaj kur rasi ir grazia ir is saves nedarancia kazko visur yra graziu o cia pagal skoni man kai parode karta draugas grazia taj vos nenukritau ;D
nu va geraij kad tik vos o tai butum susizeidusi
aisku daug kur to grozio ir jis skirtingai suvokiamas kam ispanijos papludymys grazu o kam kapinese per lapkricio 1
KLAIPEDA FOREVER
Balsuoju uz siaulius, ten tikrai teko sutikti labai graziu merginu.
Siauliai, Panevezys, Mazeikiai, Klaipeda. shaiip kiekwiename mieste yra tu grazhiu paneliu.. ir nebutinai, jos pasikelusios:))))) kai kada reikia jausti saika... o tj yra wariantu: eina dailute panele ir prieina koks atlepusiom ausim, nuskusta galwa ir treningiukais:) o tjp tokie, tj tikrai zhawi jas:DDD sakau, tj ka girdejau ish grazhiu paneliu:)
na, as nzn kur.. mano pusbrolis visada varvina seile, kai nulekiam i LT siaure << siauliai ir dar link latvijos.. jam taip ten grazu )
na, as nzn kur.. mano pusbrolis visada varvina seile, kai nulekiam i LT siaure << siauliai ir dar link latvijos.. jam taip ten grazu )
taijp taijp, ir dar Klaipeda nepamirskim ;D
deja.... jam klaipedoj panos nepatiko...
tavo pusbrolis is not all right :D:D
Regards
Audrius
jop, Siaurej daug graziu panikiu ))) daug irodymu yra
jop, Siaurej daug graziu panikiu ))) daug irodymu yra
tixlej.. blyn...
Austeja, 22 parašė:jop, Siaurej daug graziu panikiu ))) daug irodymu yra
tixlej.. blyn...
xixexi ;D is kur zinai??
Vieno miesto neisskirciau manau visos lietuvaites savotiskai grazios juk patys vaikinai grize is sveciu saliu tai patebi ir dziaugiasi lietuvaiciu groziu
tai ka cia isskirinesi... juk ta Lietuva vargani 300 km butumem kai kokie amerikonai, tai butu galima ir svarstyt kur grazesne rase veisiasi.. o cia tam paciam prude visi voliojames
Kaune-graziausios paneles, Vilniui- graziausi vaikinai na dar seip palangoj belekiek saldainiuku vaiksto
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → miestas kuriame sexualiausios graziausios merginos ;)