41

Re: As esu vedes, bet gi nemires :D

Lina, 20 wrote:

Niu aisku kad ir as ta pastebeti imu,kad vaikinukai nuo 30metu pradeda labiau lakstytis i kaire puse..Mat jaunu kunu uzsimano ;D

tai is ko tai pastebi kad nuo tokiu metu... turbut sakai is savo patirties ;D ;D ;D

42

justinas,nes draugavau su dviem vaikinais,abiem buvo 29metai ir jie patys pasake,kad jiems reikia jaunu kunu,tai del ko su manimi buvo,juk galejo vyresnes susirasti

43

Lina, 20 wrote:

justinas,nes draugavau su dviem vaikinais,abiem buvo 29metai ir jie patys pasake,kad jiems reikia jaunu kunu,tai del ko su manimi buvo,juk galejo vyresnes susirasti

Kam jiems vyresnes, jei yra ir naiviu jaunu merginu...? ;D

44

sigitas as ne naivi,paprasciausiai as juos mylejau ir pati asmenioskai bendrauju tik su vyresniais

45

Lina, 20 wrote:

sigitas as ne naivi,paprasciausiai as juos mylejau ir pati asmenioskai bendrauju tik su vyresniais

mylėjai??? abudu??? tai kaip čia gaunasi, pati in savo daržą didelių akmenų insiridenai??? ;D tai kas čia tada kuria tokia temą, kokie mes blogi, kokie mes rupūžės wink teisingai sakoma, prieš ką nors darant, reikia pasižiūrėti ar pats(i) netyčia kakutyje nestovi ;D

46

Gediminas, 29 wrote:
Lina, 20 wrote:

mylėjai??? abudu??? tai kaip čia gaunasi, pati in savo daržą didelių akmenų insiridenai??? ;D tai kas čia tada kuria tokia temą, kokie mes blogi, kokie mes rupūžės wink teisingai sakoma, prieš ką nors darant, reikia pasižiūrėti ar pats(i) netyčia kakutyje nestovi ;D

> gi toli eiti nereikia i sve pasiziureti reikia nes patys mes tikrai nezibam kitu atzvilgiu.. :-)

47

Linas, 19 wrote:
Gediminas, 29 wrote:
Lina, 20 wrote:

> gi toli eiti nereikia i sve pasiziureti reikia nes patys mes tikrai nezibam kitu atzvilgiu.. :-)

žibam ar nežibam, ne ta esmė, paprasčiausiai siutas ima, bando sudirbynėti vyrus, pačiai esant blogesniai už mus wink

48

Myleti ir myletis zodziu reiksmes skiriasi, net ir gudrios vistos kartais uodega isidilgina.
Daznai merginos nesidomi vyrais, o tik tuo, ka jie gali joms pasiulyti! :::717

49

Justinas, 23 wrote:
Lina, 20 wrote:

Niu aisku kad ir as ta pastebeti imu,kad vaikinukai nuo 30metu pradeda labiau lakstytis i kaire puse..Mat jaunu kunu uzsimano ;D

tai is ko tai pastebi kad nuo tokiu metu... turbut sakai is savo patirties ;D ;D ;D

Idomu buti suzinoti kaip tau bus per 30m ir tu nersi ieskodama jaunu kunu ir noresi buti pastebima, noresi kad tik kas pakabintu:::044:::a48:::960

50

kaip nekeista, bet gaunu labai nemažai pasiųlymų bendrauti iš gerokai jaunesnių vaikinų. Ir jiems visai nereikia jauno kūno.:):)galvoju,kad jiems gal trūksta praktikos...:)

51

Loreta, 40 wrote:

kaip nekeista, bet gaunu labai nemažai pasiųlymų bendrauti iš gerokai jaunesnių vaikinų. Ir jiems visai nereikia jauno kūno.:):)galvoju,kad jiems gal trūksta praktikos...:)

visai nekeista, Loreta, aktyviausi jaunikliai 23-26 metai. Na bet kai 19-metis pradeda svaigti, tai jau norisi pasiūlyt kreiptis pagalbos... Nemanau, kad praktikoj esmė: jie įsivaizduoja, kad abi pusės bus patenkintos - tipo vyresnės moterys svaigsta kaip nori jaunesnių, o jie galės mėgautis seksu be įsipareigojimų... :::742

52

man patiko issireiskimas "jaunikliai", lyg pati nebuvai jauna ;] o is tiesu, tai ir yra praktikoj esme. mes galvojam, kad jus norit jaunesniu, o mes galesim praktikuotis be isipareigojimu ir visi bus patenkinti. o jei visi patenkinti, kas tame blogo ?

53

O cia apie koky bendravima isvis kalba eina...???

54

Aleksandras, 22 wrote:

man patiko issireiskimas "jaunikliai", lyg pati nebuvai jauna ;] o is tiesu, tai ir yra praktikoj esme. mes galvojam, kad jus norit jaunesniu, o mes galesim praktikuotis be isipareigojimu ir visi bus patenkinti. o jei visi patenkinti, kas tame blogo ?

ačiū už komplimentą - man atrodė, kad aš ir dabar dar jauna, į visiškas babutes dar nebuvau įsirašius... :::225

55

Sigitas, 23 wrote:

nu, spėk, Sigitai, apie kokį? :::044

56

Diva, 33 wrote:
Sigitas, 23 wrote:

Tuscia "skepeta" nesuprasiu nieko, neatspesiu nieko, kol nebus konkretaus ats...
Kazkodel man atrodo kad cia grybu karas darosi... big_smile

57

Sigitas, 23 wrote:
Diva, 33 wrote:
Sigitas, 23 wrote:

Tuscia "skepeta" nesuprasiu nieko, neatspesiu nieko, kol nebus konkretaus ats...
Kazkodel man atrodo kad cia grybu karas darosi... big_smile

nu tada atsišaudyk iš apkasų... :::502

58

Niu nz kaip jus norit ir ka jus norit manyk,mantau cia visi mane visaip laiko,bet tik ta yra tiesa,kad as bendravau visada tik su vyresniais ir masakysiu kas mano,kad ta prasme sexe bendravime,deje cia prasme zmogaus isprusime,jo susivokime ir mokejime elgitis aplinkoje,nes dauguma jaunu zmoniu sneka ir nz ka patys sneka arba blevyzgioja..as auga tarp vyresniu,tad ir pati pripratusi tik su jais buti..Nesakau yra ir vienmeciu su kuriais randu bendra sneka..Ne vieno as cia vaikinukai nenuvertyinu ir neniekinu tos vyriskos gimines,man smagu su jumis bendrauti gyvenime,nes su panelem man nera sneku,viena kita drauge,o visi kiti draugai wink

59

Lina, 20 wrote:

Niu nz kaip jus norit ir ka jus norit manyk,mantau cia visi mane visaip laiko,bet tik ta yra tiesa,kad as bendravau visada tik su vyresniais ir masakysiu kas mano,kad ta prasme sexe bendravime,deje cia prasme zmogaus isprusime,jo susivokime ir mokejime elgitis aplinkoje,nes dauguma jaunu zmoniu sneka ir nz ka patys sneka arba blevyzgioja..as auga tarp vyresniu,tad ir pati pripratusi tik su jais buti..Nesakau yra ir vienmeciu su kuriais randu bendra sneka..Ne vieno as cia vaikinukai nenuvertyinu ir neniekinu tos vyriskos gimines,man smagu su jumis bendrauti gyvenime,nes su panelem man nera sneku,viena kita drauge,o visi kiti draugai wink

lina tau demesio truksta ar kas?...  negana to, kad sukuri tema, kuri skirta tik pasiskusti ir eilini karta pavaryti ant vyriskos gimines, tai dar sneki ta pati per ta pati, mali s.. nieko nepasakydama, nes esme ir taip visiems seniai aiski ir nieko naujo tu cia neirodysi.. visokiu zmoniu pasaulyje yra, vieni saziningi, kiti melagiai ir apgaudineja tiek vaikinai, tiek merginos, gal vaikinai ir dazniau, bet NIEKO CIA NEPAKEISI. tai kokia prasme milijona kartu malti ta pati per ta pati?.. beje, situs zodzius "dauguma jaunu zmoniu sneka ir nz ka patys sneka arba blevyzgioja" galetum puikiai pritaikyti sau.. tema apie x panele su x vaikinu, o vis tiek kiekvienam poste ikisi, o AS tai gyvenu taip, o AS tai myliu tik vyresnius, o MAN zinokit tik vaikinai draugai, o vat AS... jei taip demesio mazai, tai lisk i prisijungusiu sarasa ir kabink visus is eiles, o ne kurk temas kuriose vis tiek net negalvoji apie ka nors diskutuoti..
p.s. neisizeisk labai;)

60

Mergyte,kaip busi mano metu ar net vyresne tada galesi man ir aiskinti,o dabar slepkis po pernyksciais lapais,nepatinka neskaityk ir deje as nevarau ant tos vyriskos gimines,nesapnuok...ir nejuokink manes... kaip tu pakliusi i tokia situacija kuria aprasiau,tada gal ateisi i prota,kad skaudu tai patirti gyvenime,matau dar vaikeli esi mazai maciusi ir nz kas yra buti iskaudintam mylimo zmogaus,gal tu net tokio neturejai,o visi jie tau buvo tik mazi zaiisliukai...