Lina, 20 wrote:Niu nz kaip jus norit ir ka jus norit manyk,mantau cia visi mane visaip laiko,bet tik ta yra tiesa,kad as bendravau visada tik su vyresniais ir masakysiu kas mano,kad ta prasme sexe bendravime,deje cia prasme zmogaus isprusime,jo susivokime ir mokejime elgitis aplinkoje,nes dauguma jaunu zmoniu sneka ir nz ka patys sneka arba blevyzgioja..as auga tarp vyresniu,tad ir pati pripratusi tik su jais buti..Nesakau yra ir vienmeciu su kuriais randu bendra sneka..Ne vieno as cia vaikinukai nenuvertyinu ir neniekinu tos vyriskos gimines,man smagu su jumis bendrauti gyvenime,nes su panelem man nera sneku,viena kita drauge,o visi kiti draugai 
lina tau demesio truksta ar kas?... negana to, kad sukuri tema, kuri skirta tik pasiskusti ir eilini karta pavaryti ant vyriskos gimines, tai dar sneki ta pati per ta pati, mali s.. nieko nepasakydama, nes esme ir taip visiems seniai aiski ir nieko naujo tu cia neirodysi.. visokiu zmoniu pasaulyje yra, vieni saziningi, kiti melagiai ir apgaudineja tiek vaikinai, tiek merginos, gal vaikinai ir dazniau, bet NIEKO CIA NEPAKEISI. tai kokia prasme milijona kartu malti ta pati per ta pati?.. beje, situs zodzius "dauguma jaunu zmoniu sneka ir nz ka patys sneka arba blevyzgioja" galetum puikiai pritaikyti sau.. tema apie x panele su x vaikinu, o vis tiek kiekvienam poste ikisi, o AS tai gyvenu taip, o AS tai myliu tik vyresnius, o MAN zinokit tik vaikinai draugai, o vat AS... jei taip demesio mazai, tai lisk i prisijungusiu sarasa ir kabink visus is eiles, o ne kurk temas kuriose vis tiek net negalvoji apie ka nors diskutuoti..
p.s. neisizeisk labai;)