Re: Ka daro tokiu atveju vyrukai?
vaikinai nu taip,kad gal ir ju nervai negeleziniai,bet manau,kad ir kaip jie buna blogos nuotaikos,mergina bando prisitaikyti,o jie irgi issilieja ant ju tada jau joms norisi iseiti ir negryzti
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Ka daro tokiu atveju vyrukai?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
vaikinai nu taip,kad gal ir ju nervai negeleziniai,bet manau,kad ir kaip jie buna blogos nuotaikos,mergina bando prisitaikyti,o jie irgi issilieja ant ju tada jau joms norisi iseiti ir negryzti
LINA19 , jei tu nori kad tave visi myletu suprastu ir sokinetu ant taves tai nieko nebus , savo verkslenimais ir paistalais apie demesinguma nieko nepasieksi ...
gyvenau su mergina apie metus ir ji TADA budvo tokia pat suzverejusi kaip ir tu rasiai ...
ir tu jokiu demesingumu ir jokiu rupestingumu neprisitaikysi prie zmogaus kurims viskas negerai
jei mergina turi savitvardos ir moka islikti rami ( nepsichuot kaip tu) tai tada ir galima bendraut, paguost ar uz rankutes palaikyty ,nes kitaip nervu bus daugiau negu uztektinai
ir jei pms ir chujova tai pati ir nelysk i akis !!!
LINA19 , jei tu nori kad tave visi myletu suprastu ir sokinetu ant taves tai nieko nebus , savo verkslenimais ir paistalais apie demesinguma nieko nepasieksi ...
gyvenau su mergina apie metus ir ji TADA budvo tokia pat suzverejusi kaip ir tu rasiai ...
ir tu jokiu demesingumu ir jokiu rupestingumu neprisitaikysi prie zmogaus kurims viskas negerai
jei mergina turi savitvardos ir moka islikti rami ( nepsichuot kaip tu) tai tada ir galima bendraut, paguost ar uz rankutes palaikyty ,nes kitaip nervu bus daugiau negu uztektinai
labai aiskai ir tiksliai pasakyta
pritariu ir as o is tiesu juk viskas priklauso nuo merginos, ne nuo musu. mano panai irgi skaudedavo pilva tom dienom, bet del to ji nerekdavo ant manes uz nieka, o ir man nereikedavo nuo jos begt. taip kad darau isvada kad visa problema panoje. na cia jau ne vienas tokiu isvadu buvo priejes..
as juk nesakau,kad visada taip,ir nesu ragana,bet manykit ka norit!
Tautvydas cia manau tiesiai i 10tuka uztaike ;] nesuprantu ko cia cypaut reik, gerai..skauda. visoms daugiau maziau skauda, yra tableciu ir pan, bet kuo cia vaikinas detas? man jis tik palengvina tom dienom gyvenima. kazkaip Lina manau pas jus santykiuose abipusio supratimo ir issisnekejimo truksta ;]
Beje cia ne mano situacija aprasyta,o mano drauges...!...Ir as laisva!
Lina apie menesines jau penktas puslapis prirasytas, cia viskas tas pats per ta pati, svarbiausia torensija ir gerbimas vienas kito ir viskas bus gerai. Jau atsibodo
hmm... sakai laisva
manau,jei tau tada blogai buna ir nori,kad tave paguostu,tavim rupintusi tai reikia apie tai graziai pakalbeti su vaikinu...bet jei pradeda rekti ant vaikino,mazdaug:asile,nieku tu nesupranti,net paguosti negali...na tai zn,nieko nuostabaus,kad jie praranda savitvarda ir iseina pas draugelius,kurie tokiu problemu neturi....
Cituoju tave is pirmo posto "Pvz. ash tomis dienomis bunu ragana kokiu reta, mane viskas erzina, viskas negerai, galiu uzhsiplieksti be proto, galiu bendradarbi,draugus apshaukti, taip, kad jis nubega kazkam guostis... Na zhodzhiu, tos dienos yra ypatingos." - ar as ko nors nesupratau, ar kazkas apsimelavo ?
nesakau,kad as nesu pikta...bet nesu tokia ir ragana,o sia tema kure mano geriausia drauge,tai ji ir taip parase,ai ko as cia ko aiskinuosi!
Na ir lievai atsimazini...
geda peleda , geda peleda
;D;D;D;D;D;D;D;D;D
kam geda o kam ne,as nejauciu cia visai gedos...Nes cia ejo apie visu nuomone,o ne tik apie mano...As gal ir esu kartais pikta tomis dienomis,bet tik kaip mane sunervina,o siaip as dazniausiai bunu uzsidariusi savyje ir niekam nekeliu problemu!
šaunuolis Danieliau
jeigu esi ir per tas dieneles draugiska.... vaikinukai nuo taves tikrai neatsitrauks .....
Jeigu nervuliukas islenda... va cia jau sunkiau.....
Kas nori draugauti(bendauti) su mergyte su ragiukais .....
Nebent toks pats ragiukas ir tai abejoju.....
Niu jo aisku suprantama,kad sunku gal butu jiems su tais ragiukais bendrauti,bet o gal dar yra kazkokia priezastele,gal jei truksta taves sali..Nes kartais vaikinukas taip dirba kad ja pamirsta...\Isvis ir jus daznai bunat nervuliukai su mazais raguciais,bet viskas imano,juos aplauzyti!;)
4-7 dienos pas merginas/moteris/ buna ypatingos. Ne paslaptis, kad tai yra menestruacijos. Pvz. ash tomis dienomis bunu ragana kokiu reta, mane viskas erzina, viskas negerai, galiu uzhsiplieksti be proto, galiu bendradarbi,draugus apshaukti, taip, kad jis nubega kazkam guostis... Na zhodzhiu, tos dienos yra ypatingos. Ka vaikinai daro tokiomis dienomis? Kaip elgiasi? Kaip taikosi prie savo antros puses?
Nzn nekarto nedraugavau su mergina neturejau jos as nuotyiu megstantis vaikinas, net nzn kaip taikyciausi tom dienom prie merginos...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Ka daro tokiu atveju vyrukai?