Re: Ka daro tokiu atveju vyrukai?
ramus kaip belgas viska stengiuosi tolieroti ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Ka daro tokiu atveju vyrukai?
ramus kaip belgas viska stengiuosi tolieroti ;D
as taij manau kad vaikinai ir turi toleruoti suprasti ri taikytis prie msuu tomis diernomis nu gi juk neteisybe didele kad mum reik kest tokias nesamones:}}}}}
as taij manau kad vaikinai ir turi toleruoti suprasti ri taikytis prie msuu tomis diernomis nu gi juk neteisybe didele kad mum reik kest tokias nesamones:}}}}}
Na, kad pas jus vienokios problemos, pas vaikinus kiek kitokios... Manau normalus vaikinas ir supranta tokius dalykus, priima situacija tokia kokia ji yra ir viskas buna gerai... Taciau ir merginos neturetu tuom pradet naudotis, jog jos dienos ir ji visas ligonis... na, tiesiog buna tokiu atveju... taciau buna ir tikrai baisiu dalyku...
as ir nesakiau sigitai,kad turi tuo naudotis bet va kalbant asmeniskai apie mane man tos dienos siaubingos buna ir tikrai kartais is lovos sunku keltis tada dziugu kai uzejes draugas atnesa arbatos ir patyli kartu su manimi:)
Ginte zinau, kad to nesakiai, as cia tarp kitko tai priduriau, nes kaip minejau, buna tokiu atveju... bet buna ir baisesniu atveju, nei pasteve... na... betkokiu atveju, yra kaip yra... :V
nja joap yra kaip yra ir nieko nepakeisim cia:)bet vistiek nesamone:))
o man nepatinka kam nors guostis del savo ligu ar sveikatos sutrikimu. tiesiog trumpai pasakau, jei negerai ir viskas. jei sunku paciai, kam dar tuo apkrauti ir kita zmogu? uz mane niekas skausmu neiskentes.
Tai niekas ir nesako,kad butina guostis,jau kartais savime sedi surietusi ir vaikinas paklause kas yra,tu jam is skausmo tikrai piktokai atsakai,ir jau lieki kalta,geriau tyleti ir buti uzsidariusi,tada ir vel vaikinas uzsiparina,nes sakytu kodel nesneki!
uj cia jau sudetinga kartais buna!
nu nemanau, kad kai sedi susirietus vaikinas to nesupranta ir klausineja, ko nesneki ir pan. manau, jie viska zino ir supranta. ne viduramziais gyvenam.
Butent, kada kazka skauda, ar seip blogai jautiesi, automatiskai aplinka ir seip daugkas erzina... Tai juk suprantama ir vaikinams... Ir apskritai as cia nematau jokiu sudetingu situaciju... :V
Lina, 19 wrote:Beje cia ne mano situacija aprasyta,o mano drauges...!...Ir as laisva!
hmm... sakai laisva
jamam
O gal as taip lengvai neprieinama!
vis tiek jamam
Niu ir kodel jamam
Niu,bet ir man buna siunkios tos dieneles,bet aisku jos ateina ir praeina,vienos lengviau ir greiciau,kitos sunkiau ir ilgiau!
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Ka daro tokiu atveju vyrukai?