21

Re: Vaikinai geresni draugai nei merginos

As taip pat neturiu draugiu,tik viena ir ta labai toli,tikm bunu su ja kaip Gyvenu norvegijoje..o siaip visi draugai bernai..
Antanai saunuolis linksminkis kol laisvas,ba kaip kazkam pakliusi i rankas tada laikykis!

22

kodel neturi?

23

kodel neturi?

24

Nes nuo vaikystes bendravau tik su berniukais ir su jais man geriau sekasi bendrauti! O kodel tu neturi ju?

25

tureti gera drauga,tas pats kaip tureti brangakmeni,nesvarbu:vaikinas ar mergina....o geriausia,kai draugu yra ir vaikinu ir merginu...pvz savo geru draugiu ir pasiplepejimu su jomis niekada neismainyciau i gausesni buri nauju draugu,tiesiog todel,kad jos tokios vieninteles ir nepakartojomos...su draugais vaikinais smagu nueiti i kina,smagu jiems patarti kokia mergina geriau issirinkti ir t.t.

26

Lina, 19 wrote:

As taip pat neturiu draugiu,tik viena ir ta labai toli,tikm bunu su ja kaip Gyvenu norvegijoje..o siaip visi draugai bernai..
Antanai saunuolis linksminkis kol laisvas,ba kaip kazkam pakliusi i rankas tada laikykis!

jau teko toks malonumas pakliuti, zinok tas ir tas gerai. visalaik yra 2 budai :vienas geras, kitas blogas, kuri rinksis priklauso nuo taves

27

Pasirinti sunkiausia,bet jau kaip pasirenki,tai tada zinai kad jau nelabai issisuksi ir galvosi,dziaugsiesi koks as laimingas!

28

Kol jauni esame reikia dziaugtis kiekviena akimirka,tik karts nuo krto reikia pagalvoti ar viskas ka darai yra gerai! O drauga reikia nors viena tureti,kad galetu issipasakoti ar issiverkti!

29

Turiu ir merginu draugiu ir is vyriskos kompanijos nemazai draugu...
man su tais ir su tais sekasi bendraut, bet zinoma yra ir paciame bendravime didelis skirtumas...pats supratimas ir pasaulio suvokimas vyriskomis akimis ir moteriskomis...
taigi galiu pasakyt kad is merginu gali gauti tik paguodos, o is vaikinu gera patarima wink

30

aha is kiekvieno kazka gali gauti..Mergina vienu patars,vaikinas kitu klausimu! Lygybe!

31

jo lygybe ligybe!!! big_smile

32

Lina, 19 wrote:

Pasirinti sunkiausia,bet jau kaip pasirenki,tai tada zinai kad jau nelabai issisuksi ir galvosi,dziaugsiesi koks as laimingas!

rinktis nera sunku jei zinai ko nori. Sunkiausia suzinoti ko nori.
Jei pasirinki teisinga varianta, tai taip, tada sutinku

33

Antanai auksiniai zodziai abieju...Reikia tureti tik proto sprendziant teisingus sprendimus

34

pastaruoju metu tikrai pastebejau,kad visdelto mano draugai geresni yra vaikinai..Nes drauges kazkur padare dingau,jeigu joms pirma neparasai arba nepaskambini is ju niekada nesulauksi zinuciu,o vaikinukai pirma paraso ir paklausia kaip jautiesi...ir.t.t.
Jiems gali pasipasakoti,o jie isklausys ir pasakys ar patars ar teisingai elgiuosi..O tai pastarosiomis dienelemis man ir yra!

35

taip visuomet yra... vyras ir moterys... geriau subendrauja.... nes tai auksciau uz snekas smile
Pilnas komplektas gaunasi(sirdeles forma) wink Adomas ir Ieva..... smile

36

Ne visada gaunas ta sirdies forma...Kartais uztenka nepaprastai gera drauga tureti,bet ne duagiau,nors ar aisku ira ir kitu atveju,as turiu toki drauga kuris man visada liks tik geras draugas ir nieko daugiau,nes jis man patinka tik kaip draugas,o jam jau darosi daugiau jausmai man,tad gaila jo istikruju!

37

taip geresni,turi viena geriausia drauga ir tai yra vaikinas:)labai gerai sutarem ir jau nuo mokyklos laiku esam bgan geri draugai...

38

aha as taip pat turiu toki viena vaikinuka nuo vaikystes laiku ir kuo toliau tuo daugiau atsiranda tik vaikinai draugai,kazkaip su mergyckom nelabai sekasi sutarti,gal del to,kad joms tik maivytis dazytis,o man ivairus sportai rupi...Bet turiu ir tikrai fainu draugyciu wink

39

visiskai sutinku ;]

40

zinau tik tai: Draugs, draugs - kol israuks! ne viena istorija pasitvirtino...