You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed

- Lina, 23
- Forumo Liūtas
Re: Vaikinai geresni draugai nei merginos
As taip pat neturiu draugiu,tik viena ir ta labai toli,tikm bunu su ja kaip Gyvenu norvegijoje..o siaip visi draugai bernai..
Antanai saunuolis linksminkis kol laisvas,ba kaip kazkam pakliusi i rankas tada laikykis!

- Edita, 28
- Forumo Vijurkas

- Edita, 28
- Forumo Vijurkas

- Lina, 23
- Forumo Liūtas
Nes nuo vaikystes bendravau tik su berniukais ir su jais man geriau sekasi bendrauti! O kodel tu neturi ju?

- Eglė, 18
- Forumo Liūtas
tureti gera drauga,tas pats kaip tureti brangakmeni,nesvarbu:vaikinas ar mergina....o geriausia,kai draugu yra ir vaikinu ir merginu...pvz savo geru draugiu ir pasiplepejimu su jomis niekada neismainyciau i gausesni buri nauju draugu,tiesiog todel,kad jos tokios vieninteles ir nepakartojomos...su draugais vaikinais smagu nueiti i kina,smagu jiems patarti kokia mergina geriau issirinkti ir t.t.

- Antanas, 24
- Forumo Vijurkas
Lina, 19 wrote:As taip pat neturiu draugiu,tik viena ir ta labai toli,tikm bunu su ja kaip Gyvenu norvegijoje..o siaip visi draugai bernai..
Antanai saunuolis linksminkis kol laisvas,ba kaip kazkam pakliusi i rankas tada laikykis!
jau teko toks malonumas pakliuti, zinok tas ir tas gerai. visalaik yra 2 budai :vienas geras, kitas blogas, kuri rinksis priklauso nuo taves

- Lina, 23
- Forumo Liūtas
Pasirinti sunkiausia,bet jau kaip pasirenki,tai tada zinai kad jau nelabai issisuksi ir galvosi,dziaugsiesi koks as laimingas!

- Lina, 23
- Forumo Liūtas
Kol jauni esame reikia dziaugtis kiekviena akimirka,tik karts nuo krto reikia pagalvoti ar viskas ka darai yra gerai! O drauga reikia nors viena tureti,kad galetu issipasakoti ar issiverkti!

- Justinas, 22
- Forumo Vanagas
Turiu ir merginu draugiu ir is vyriskos kompanijos nemazai draugu...
man su tais ir su tais sekasi bendraut, bet zinoma yra ir paciame bendravime didelis skirtumas...pats supratimas ir pasaulio suvokimas vyriskomis akimis ir moteriskomis...
taigi galiu pasakyt kad is merginu gali gauti tik paguodos, o is vaikinu gera patarima 

- Lina, 23
- Forumo Liūtas
aha is kiekvieno kazka gali gauti..Mergina vienu patars,vaikinas kitu klausimu! Lygybe!

- Justinas, 22
- Forumo Vanagas
jo lygybe ligybe!!!

- Antanas, 24
- Forumo Vijurkas
Lina, 19 wrote:Pasirinti sunkiausia,bet jau kaip pasirenki,tai tada zinai kad jau nelabai issisuksi ir galvosi,dziaugsiesi koks as laimingas!
rinktis nera sunku jei zinai ko nori. Sunkiausia suzinoti ko nori.
Jei pasirinki teisinga varianta, tai taip, tada sutinku

- Lina, 23
- Forumo Liūtas
Antanai auksiniai zodziai abieju...Reikia tureti tik proto sprendziant teisingus sprendimus

- Lina, 23
- Forumo Liūtas
pastaruoju metu tikrai pastebejau,kad visdelto mano draugai geresni yra vaikinai..Nes drauges kazkur padare dingau,jeigu joms pirma neparasai arba nepaskambini is ju niekada nesulauksi zinuciu,o vaikinukai pirma paraso ir paklausia kaip jautiesi...ir.t.t.
Jiems gali pasipasakoti,o jie isklausys ir pasakys ar patars ar teisingai elgiuosi..O tai pastarosiomis dienelemis man ir yra!

- Vidmantas
- Forumo Vijurkas

- Lina, 23
- Forumo Liūtas
Ne visada gaunas ta sirdies forma...Kartais uztenka nepaprastai gera drauga tureti,bet ne duagiau,nors ar aisku ira ir kitu atveju,as turiu toki drauga kuris man visada liks tik geras draugas ir nieko daugiau,nes jis man patinka tik kaip draugas,o jam jau darosi daugiau jausmai man,tad gaila jo istikruju!

- Simona, 25
- Forumo Vanagas
taip geresni,turi viena geriausia drauga ir tai yra vaikinas:)labai gerai sutarem ir jau nuo mokyklos laiku esam bgan geri draugai...

- Lina, 23
- Forumo Liūtas
aha as taip pat turiu toki viena vaikinuka nuo vaikystes laiku ir kuo toliau tuo daugiau atsiranda tik vaikinai draugai,kazkaip su mergyckom nelabai sekasi sutarti,gal del to,kad joms tik maivytis dazytis,o man ivairus sportai rupi...Bet turiu ir tikrai fainu draugyciu 

- Renata, 15
- Forumo Dalyvis

- Mindaugas, 21
- Forumo Dalyvis
zinau tik tai: Draugs, draugs - kol israuks! ne viena istorija pasitvirtino...
Pages Previous 1 2 3 Next
You must login or register to post a reply