21

Re: Mokykla- pragaras ar promoga?

niu aisku viskas wink

22

niu reikia mokytis smile

23

Mokytis, mokytis ir dar karta mokytis!!! smile

24

cia ne klausia reikia mokytis ar ne. cia klausia ar jums patinka mokykla wink

25

niu kad mokytis reikia tai ir taip aisku ;D

26

Tikrai ne pramoga;DMan labiau ten į pragarą panašu;D

27

ir pragaras ir pramoga...pragaras todel nes gauni blogus pazymius nuo tewu ausu gauni...pramoga nes ten gali pasiderkt su draugais bet vistiek visi mokslai yr s.... visas jaunims tai supranta wink

28

na Modestai butinai sugrisk i sita foruma po 14 metu ir parasyk savo nuomone pasiziuresim ar ji pasikeis big_smile
>>>

>> as tai ri db nueinu pas savo mokytojukes su kuriomis lb gerai sutariau aisku buvo gi ir nesamoniu bet taip tai man patinka aplankyti mokykla po jos baigimo wink
> budavo tokiu akimirku kad net noredavau i ja iti bet budavo kad jos nekesdavau tai naturalu big_smile

29

Man mokykla is pat pradziu buvo faina ir noriai eidavau,bet paskutiniai metai buvo kancia ir pragaras,aisku ne visose pamokose,bet daugelyje...

30

na, mokykla pramoga ar pragaras, tai cia prikklauso nuo paciu musu ir ka mes norim pasiekti ja lankydami: norim stot kur nors ar po 16 tik eit lauk is jos kuo toliau ir tiek.

31

Be namu negerai, o mokyklos pragarai :::022:::022:::022:::022:::022:::022:::022:::022:::022:::022:::022:::022:::022:::022

32

Beatrice, 12 parašė:

Be namu negerai, o mokyklos pragarai :::022:::022:::022:::022:::022:::022:::022:::022:::022:::022:::022:::022:::022:::022

prie ko cia kalbi apie tuos namus? ir kodel tau mokyklos atrodo pragarai? kiek ju jau esi islankiusi ir smulkmeniskai istyrinejusi? big_smile

33

pramoga oj kai atsimenu....;D

34

:::009 siurpas nupurto vien pagalvojus apie ja , bet siandien juk penktadienis :::d07

35

kartais pramoga kartais pragaras smile zinau kad ateityje man kai kuriu dalyku tikrai prireiks todel reikia pasimokyti:) gi mokykloje buna beveik visi artimiausi draugai, stai ir didziausia pramoga joje smile

36

taip... bet tj kokia pramoga, jeigu nori y kita shule isheiti?? :::857

37

siga cia del tam tikru pirezasciu kuriu sakyti nenoriu ir nesigilink...

38

paskutinius du metus tiesiog pragaras:D ir kuo toliau, tuo baisesnis..=) vat 10 klasej buvo pramoga, kai gyvenau savo klasej, visi kaip tik buvom labai susibendrave ir gana vieningi kaip klase, o dabar.. klasej misraine, aukletojos galima sakyt neturim, mokyklos valdzia kaip visada nesamones daro ir vis daugiau.. norisi tik kuo greiciau begti lauk=)

39

Mokykla pragaras, su pramogomis..
big_smile

40

man tai pragaras kai bunu visiskai nepasiruosusi(nu neparuosusi pamoku....)o pramoga kai zinau kad esu pasiruosusi ir nereikes vargti kaip pasiteisinti mokytojom.....:Deh dar atkenteti reikes4 su truputuka meteliu ir dar jei kur stoti i koki univera tai net negera pasidaro.......