41

Re: aklas pasimatymas:)

kelis kart ejau i aklus pasimatymus..dabar turiu pora geru draugu..aisku buvo tokiu "simpatisku"kad norejos zeme skradziai prasmegti:) buvo vienas vaikinas kuris persistenge noredamas sudaryti ispudi..atvaziavo su naujausia 2005m Audine nusiveze i brangiausisia restorana ir visa vakara kalbejo koks jis saunus..pfee..kai parveze namo nebepazadejau kitakart susitik:)

42

aklas  pasimatymas  , tai rulete :[ , o tykimybe  kad  bus  viskas gerai  priligsta  ruletes  rezultatui

43

wiena karta tai tikrai prisiminsiu ilgai smile) ogi aklas pasimatymas.. wiskas normaliai, ispudzio nepaliko, bet praleist laika teko.. taigi taigi.. romantiskas pasisedejimas parke, ant skardzio.. weliau kawines, islydejimas smile atrodo wiskas ok bet kai sedejome parke jis atsistojo pamaciau kaip jam is kisenes iskrito peilis :DD zinoma nieko nesakiau bet peili atminciai pasiemiau big_smile o wisko galejo buti .. smile)

44

na man tai paskutiniai du akli pasimatyma tai tikrai buwo gera , o anksciau tai teko nusiwilt :}}]]]

45

Galit sakyti ka norit bet isvaizda rupi 90% is musu o gal ir 99%. Aklo pasimatymo minusas, jei pradedi issivaizduoti kad susitiksi su princese arba princu, o realybeje i pasimatyma ateina mazas krokodiliukas smile tada ir ateina visom fantazijom pabaiga smile

46

Algis, 25 wrote:

Galit sakyti ka norit bet isvaizda rupi 90% is musu o gal ir 99%. Aklo pasimatymo minusas, jei pradedi issivaizduoti kad susitiksi su princese arba princu, o realybeje i pasimatyma ateina mazas krokodiliukas smile tada ir ateina visom fantazijom pabaiga smile

KOdėl  pabaiga? Juk  ir krokodiliukai  būna mieli.Dažnai  tas krokodiliukas  ar  drakoniukas būna geriau nei  manekenas, gražia išore,  bet  tuščiu  vidumi. Aišku  pasitaiko  ir  išimčių.

47

taip eiciau, ir eidavau, sdel smalsumo dazniausiai, na pamatyti kas per zmogus, smile

48

Rasa labai graziai pasakyta smile beje snd matyt aptikau berniuka ejnanti i akla pasimatyma big_smile nu zodziu einu miestuku ir stowi tox waikinukas, rankose gelytes wiska, o as nusisypsojau matyt pagalwojo kad tai as ir ejo artyn o as tiesiog praejau big_smile tikiuosi sulauke sawosios smile)

49

buvau kelis kartus aklajam pasimatyme, 2 kartus nusiviliau as, 1 ji, o viena smile prisiminsiu visa gyvenima nes po jo buvo dar dar ir dar su tuo paciu zmogum, na po 7men. draugystes likom draugais wink labai rimtiem santykiam kazko pritruko

50

aklas pasimatymas kaip nuotykis,bet daugiau nieko

51

esu ejusi 2 kart i akla pasimatyma...niu 1. pasimatymas buwo SAVE(kalnieciuose) jis buwo newykes ...nes atejo su draugu...ir buwo nesamone nes waikinas buwo pasikeles...2.pasiimatymas wyko nesenei...toje pacioje vietoje kur ir 1... atejusi i sutarta wieta jo dar nebuwo...atsisedusi prie fontano pamaciau ateinanty zmoguty...grazu vaikina...eidamas link manes sypsojosi...iskart atpazinau kad jis... gryzusi is pasimaymo gawau daug sms...jis rase kad jam  labai patikau...ir net norejo susitikti ta pacia diena...;)nuo to paiimatymo draugawom apie 2 men. manau weta eiti i akla pasiimatyma...faina iswysti zmogu su kuriuo susirasineji...nematant jo...realybej daug geriau pamtyt negu fotkej... wink:*

52

Taip, teko ir man keleta kartu sudalyvauti akluose pasimatymuose, nieko baisaus, ko nenoreciau prisiminti, jei eini nusiteikusi tik draugiskai paplepeti ir isgerti arbatos, o ne busima vyra susirasti smile

53

du kart ejau ir du kart neapsivyliau pirma kart isdraugavau su pana 2metus o antraja da db draugauju,tajgi tokie pasimatymaj geraj manau:D

54

Egidijus, 37 wrote:

manau,kad isanksto reikia issiaiskint viska,kaip zmogus atrodo,kokie pomegiai ir kita,kad netruktu zodziu susitikus, ir nekiltu mintis stotis ir begti. Ir netektu kita zmogu tuom skaudint...

is dales jo geriau zinot su ko susitinki nes jai susitarai pradedi galvot ar jinai ar ne nes vietoi jos gali ateit drauge ir viskas:D o del stotis ir begt tai biskut per dauk is mandagumo mergynai turi likt jai jau nuejai i akla pasimatyma wink

55

as ne buvau nei vienam pasimatyme aklam nes ne megstu zaist su savo laime big_smile

56

Nju as ir buwaw.... Aciu daugiau y tokius pasimatymus nejsiu:D jau kaj pamaciau pana tj nu ....

57

**** geras dalykas bet labai did. rizika  o kaip visada tai nepasiteisina nei 5% cia jau nors man

58

Ingrida, 15 wrote:

esu ejusi 2 kart i akla pasimatyma...niu 1. pasimatymas buwo SAVE(kalnieciuose) jis buwo newykes ...nes atejo su draugu...ir buwo nesamone nes waikinas buwo pasikeles...2.pasiimatymas wyko nesenei...toje pacioje vietoje kur ir 1... atejusi i sutarta wieta jo dar nebuwo...atsisedusi prie fontano pamaciau ateinanty zmoguty...grazu vaikina...eidamas link manes sypsojosi...iskart atpazinau kad jis... gryzusi is pasimaymo gawau daug sms...jis rase kad jam  labai patikau...ir net norejo susitikti ta pacia diena...;)nuo to paiimatymo draugawom apie 2 men. manau weta eiti i akla pasiimatyma...faina iswysti zmogu su kuriuo susirasineji...nematant jo...realybej daug geriau pamtyt negu fotkej... wink:*

tai kodel isimetei fotke kad jau taip idomu ?

59

Dalia, 23 wrote:

Taip, teko ir man keleta kartu sudalyvauti akluose pasimatymuose, nieko baisaus, ko nenoreciau prisiminti, jei eini nusiteikusi tik draugiskai paplepeti ir isgerti arbatos, o ne busima vyra susirasti smile

kaip sakoma niekada nesakyk niekada...  šiaip kategoriškai sakau tam ne, bet nieko negali žinot...

60

geras show dabar per TV rodomas wink Next ir viskas tuo pasakyta wink big_smile big_smile