Topic: ar kas Megadeth zino?
yra zinanciu Megadeth?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → ar kas Megadeth zino?
yra zinanciu Megadeth?
taip as sia grupe zinau...jos gitaristas yra buves metallicos naris,kuri metallica ismete is grupes
siaip tai neismete,o pats isejo
ismete!!!ziurejai tu nors viena apie metallica dokumentini filma?
ismete!!!ziurejai tu nors viena apie metallica dokumentini filma?
ziurejau ir ne viena,tik ir Jamesas ir Musteinas aishkina savo tiesas,tai kad ishtikruju fig parishi kas ten ishejo ir ka ten ishmete!
nu jo fig ten parysi kaip cia buvo..tik faktas kad musteinas sukure savo grupe ir kuri yra gan pasaulyje zinoma...
niu va,kita kalba
o dabar ka nors megadeth daro ar jau sios grupes jau nebera?
as ir zinau
as ir zinau
malonu irkaip tau?
as lengvesnes klausausi.. bet mano draugas- didelis gerbejas.. net makiaza buvo pasidares toki kaip to daininiko..
http://www.point.lt/show.php?id=5662#big_pic pasigrozek
as lengvesnes klausausi.. bet mano draugas- didelis gerbejas.. net makiaza buvo pasidares toki kaip to daininiko..
na shiaip tai man atrodo kad tu kazka maishai,nes Mustainas niekad nesidaze ir nesidazo
jo...? o blyn! rimtai suveliau.. apie king dimond pagalvojau
bet vistiek jis didelis megadeth gerbejas
bet vistiek jis didelis megadeth gerbejas
ishkarto apie King diamond ir pagalvojau kaip pamaciau ji Nieko,buna!
as dar naujoke sitoj srity.. bet mane intensyviai pratina prie tokios muzikos kartais dar susipainioju
nieko nieko,no kazko gi reikia pradeti nes jei klausyciau popsos ir man ishkarto ikishtu king diamond-tai nushokciau ir is 9 aukshto!o ka pries tai klausei,kad sakai naujoke?
lengvesne truputi.. korn, merlin manson, evanescense.. linkin park kartais.. dabar jau prie cradle of filth baigiu priprast
pabandyk paklausyt dar Lacuna Coil ir Anathema,na bent pradziai
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → ar kas Megadeth zino?