You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages 1 2 3 4 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Sonata, 22
- Forumo Aktyvistas
Topic: brunetes ar blondines?
vieniems patinka blondines kitiems brunetes...kuo jos ypatingos, kuo skiriasi...tiesiog issakykit savo nuomone...
p.s. kazkada buvau blondine, bet dauguma mane kad jei blondine tai ir kvaila, tai patapau brunete, bet praejus kuriam laikui vel noriu buti sviesiaplauke...neapsisprendziu ar butu verta keistis...
- Ligita, 15
- Forumo Vanagas
Re: brunetes ar blondines?
plauku spalva nieko nereiskia. kokia nori buti tokia ir buk ir neklausk kitu nuomones... as tai noriu but raudonplauke va ir zadu pabandyt paziureti kaip atrodyciau...
- Elvira, 16
- Forumo Naujokas
nes blondines tupos,dazosi tik tos i blondiniu spalva tik kales:DDDDDDDDD
- Elvira, 16
- Forumo Naujokas
ir beja dauk kas nemegsta blondiniu nes daugiausia blondines fifos ,o fifos duros
- Dora, 18
- Forumo Liūtas
Elvira, suauk. Gee, nebutina cia demonstruoti savo nesubrendimo.
O seip Sonata, rinkis ta spalva kuri tau paciai tinka ir patinka. Kad blondines kvailos cia yra prietaras bobuciu isgalvotas. Plauku spalva neturi nieko bendro su smegenu galimybem.
As kadangi auksaplauke tai dilema tarp blondines ir brunetes nekyla
- Sonata, 22
- Forumo Aktyvistas
Elvira, 16 wrote:ir beja dauk kas nemegsta blondiniu nes daugiausia blondines fifos ,o fifos duros
merginos ga ir nemegsta, nes blondines neblogai atrodo ir vaikinam patinka...cia matyt pavydukas kalba...:) pazystu lb protingu sviesiaplaukiu, bet pazystu kvailu bruneciu...
- Sonata, 22
- Forumo Aktyvistas
Dora, 18 wrote:Elvira, suauk. Gee, nebutina cia demonstruoti savo nesubrendimo.
O seip Sonata, rinkis ta spalva kuri tau paciai tinka ir patinka. Kad blondines kvailos cia yra prietaras bobuciu isgalvotas. Plauku spalva neturi nieko bendro su smegenu galimybem.
man abi spalvos tiko, bet bijau kad plauku nesusigadinciAU dazydama sviesiai...todel ir kyla ta dlema...
- Aleksandras
- Forumo Karalius
Elvira, 16 wrote:nes blondines tupos,dazosi tik tos i blondiniu spalva tik kales:DDDDDDDDD
ir beja dauk kas nemegsta blondiniu nes daugiausia blondines fifos ,o fifos duros
o man patiko sita mergiote turi savo tvirta nuomone siuo klausimu :D:D
- Tomas, 19
- Forumo Vijurkas
man grazesnes blondines, bet labiau traukia mane brunetes
- Dora, 18
- Forumo Liūtas
Sonata, 22 wrote:Dora, 18 wrote:Elvira, suauk. Gee, nebutina cia demonstruoti savo nesubrendimo.
man abi spalvos tiko, bet bijau kad plauku nesusigadinciAU dazydama sviesiai...todel ir kyla ta dlema...
Na del to tai gali buti problema, bet galima ir nebalinant sviesinti plaukus. Loreal pamegink. Jie turi sviesiu spalvu be baliklio. Na aisku neatrodys kaip peroksidiniai plaukai - bus kiek tamsesni, bet man atrodo taip ir geriau.
- Sonata, 22
- Forumo Aktyvistas
bandysiu kad ir brangiausia bet turi buti kokybiska, nes bijau kad nusidazius nepalikciau ryyyyza!!!
- Karolina, 22
- Forumo Karalius
va va, del sito irgi baisu, kad paskui ryza nebutum.. nes kai as is bordiniu nusprendziau blondine but, tai jokie peroksidai nepadejo.. vaiksciojau oranzine!! fek.. baisu net prisimint.. aisku, po kokiu 15 dazymu pagaliau gavau spalva kokios norejau.. bet plaukam sakes buvo..
- Sonata, 22
- Forumo Aktyvistas
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
cia priklauso nuo tavo veido...ziurint kkokia spalva tau tinka...
- Olegas, 20
- Forumo Dalyvis
man pvz patinka labiau briunetes , bent jau paskutiniu metu bet tai nera pagrindinis faktorius.
- Sonata, 22
- Forumo Aktyvistas
Olegas, 20 wrote:man pvz patinka labiau briunetes , bent jau paskutiniu metu bet tai nera pagrindinis faktorius.
o kuo jos tau labiau patinka?ryskesnes, tamsesne oda ar del to kad "protingiau" atrodo?
- Kristina, 11
- Forumo Dalyvis
as esju juodaplauke, bet waikinus tai netraukia... kdl waikinus labiau trauke blondes>?
- Kriste, 12
- Forumo Pradedantysis
Elvira, 16 wrote:ir beja dauk kas nemegsta blondiniu nes daugiausia blondines fifos ,o fifos duros nes blondines tupos,dazosi tik tos i blondiniu spalva tik kales
tj jaigu as esu blondine reiskias as esu dura ra tai ten kale ane? jai tjp tji tu tokia ir esi nes tikrai negalvoji.... blondines yrgi yra protingos tik apie jas kuria ivairius anegdotus
- Kriste, 12
- Forumo Pradedantysis
Kristina, 12 wrote:as esju juodaplauke, bet waikinus tai netraukia... kdl waikinus labiau trauke blondes>?
na as seip nlb zinau bet manau kad ne del plauku cia yra
Pages 1 2 3 4 Next
You must login or register to post a reply