21

Re: brunetes ar blondines?

perskaites visas zinute, susidariau tokia nuomone, kad dauguma merginu yra tamsiaplaukes, arba rudapalukes, tiesa? Mano nuomone,merginos turi islikti savimi, ir negalvoti, jei del ju plauku spalvos neziuri vaikinai... tai yra netiesa, ziuri, nes visokiu vaikinu skoniu yra...

22

na ir kvaila tema galiu pasakyti...koks skirtumas plauku spalva svarbu kad apti jaustumeisi zavi...as naturali blondine buvau,bet persidaziau plaukus juodai,ir ne del to kad paslepciau isivaizduojama bukuma o tiesiog norejau kazko nauja,galiu pasakyti kad netapau protingesne nuo to deja ir vaikinus traukiu lygiai taip pat kaip buvau blondine...netikekit kvailais bobuciu prietarais....

23

Gintė, 17 parašė:

na ir kvaila tema galiu pasakyti...koks skirtumas plauku spalva svarbu kad apti jaustumeisi zavi...as naturali blondine buvau,bet persidaziau plaukus juodai,ir ne del to kad paslepciau isivaizduojama bukuma o tiesiog norejau kazko nauja,galiu pasakyti kad netapau protingesne nuo to deja ir vaikinus traukiu lygiai taip pat kaip buvau blondine...netikekit kvailais bobuciu prietarais....

is blondines patapti y juodaplauke yra 30 minuciu darbas (dazymas), o va is juodos y blonde yra kur kas sunkiau...nes gali tapti ne blonde o ryzinka...ir plaukai susilpneja, nusiursta...nemanau kad graziai atrodo tada...gal kuri panele bande is juodos y blonde tapti ir zino kaip protingai patarti, papasakotu savo patirty:)

24

as taij tau patarciau po biski atauginti o plaukus nes nelabai ka eina padaryt nes ryza tikrai tapsi ir peroksidas plaukus ises nesveikai.

25

tai jo, as tazinau...kad plaukai nusiurs ir ne tik...as bandau daryti taip: po truputy dazyti plaukus kuo sviesesne spalva, nei buvo dazyta pries tai...nu is juodos jau esu ruda...bet kiek laiko reikes kol patapsiu norma sviesiaplauke...:(

26

nja grozis reikalauja auku:)

27

Jos tikrai niekuo nesiskiria,tik plauku spalva,vienos dazytos,kitos naturalios...Visi mes skirtingi,tad nemanau ar kas pasikeis jeigu pakeisi savo plauku spalva! Tikrai nera taip viena diena buvai rudaplauke tai jau protinga,o cia persidaziai sviesiai tai is pat karto pasidariai kvailele...Kazkoki cirkai!

28

nu dabar visuomene ypac vaikinai turi susidare stereotipus, kad blondines yra tik lovai, o su brunetem jau kazkas rimtai

29

O man grazi ir sviesi ir tamsi plauku spalva - svarbu, kad tam zmogui tiktu.

30

nu o man blondines nelabai patinka,net nezhinau kodel... uzhtat yra silpnybe raudonplaukem,kodel ir pats nezhinau big_smile

31

nu va, nusidaziau..is brunetes patapau pusiau blondine pusiau brunete...nusidaziau kirpykloje smulkiom sviesiom sruogelem...tai vadinkit mane db belenkaip...:D

32

Kristina, 12 parašė:

as esju juodaplauke, bet waikinus tai netraukia... kdl waikinus labiau trauke blondes>?

Gal vaikinu netraukia Tavo amzius o ne plauku spalva... ;D

33

oi mergos nevarykit dievo i medi ... kiekvienas vaikinas turi vis skirtinga skoni ir tikrai visada atsiras vaikinu kuriems patiksite tokios kokios esate cia ne plauku spalvoje esme ... as budama tamsiaplauke jauciuosi geriau ir pasitikiu labiau savimi todel traukiu labiau vaikinus negu tada kai buvau nieko neissiskirianti blondine .. tokia kaip dauguma ... vertinu individualybe..
Bet kaip pasake mano vaikinas myletu visokia net ir ryza smile)))

34

nieks nebus teks dazyt plaukus blodiniskai:::528

35

Tomas, 24 parašė:

kodel taip kategoriskai nusprendei?:)

36

man, asmeniskai, vaikinai patinka sviesus,
o merginoms, mano nuomone, graziau buti tamsiaplaukems... todel, kad brunetes turi daugiau sarmo, paslaptingumo, ir pan... o blondines juk "persisviecia" kiaurai..
ir dar, psichologai sako, kad zmones geriau isimena ir atsimena tamsiaplaukius... :::319

37

Man tai labiausiai patinka naturalus dalykai,kai panos nusidazo plaukus atrodo labai pigei kaip gatvines plastakes.ligtais atrodo lengvai prieinamos ir tt..

38

Sonata, 22 parašė:
Tomas, 24 parašė:

Na ziurek Vaida nori "blondiniu" o as isivaizduoju kaip as eisiu su baltom garbanom per gatve visos moteris man signalis ir svilps o as sypsosios ir laidysiu oro bucinukus :::b02

39

Tomas, 24 parašė:
Sonata, 22 parašė:
Tomas, 24 parašė:

Na ziurek Vaida nori "blondiniu" o as isivaizduoju kaip as eisiu su baltom garbanom per gatve visos moteris man signalis ir svilps o as sypsosios ir laidysiu oro bucinukus:::bo2

o tu manai kad visos blondes sitaip ir daro? neivienos rimtos nera? klysti, yra ir dar kaip!jos galbut jau ypratusios prie to demesio ir jom jau nebeydomus tie pypsai gatveje...o tai tipo juodaplaukes tai nesisypso kai jom signalin ania?

40

Sonata, 22 parašė:
Tomas, 24 parašė:
Sonata, 22 parašė:
Tomas, 24 parašė:

Na ziurek Vaida nori "blondiniu" o as isivaizduoju kaip as eisiu su baltom garbanom per gatve visos moteris man signalis ir svilps o as sypsosios ir laidysiu oro bucinukus:::bo2

o tu manai kad visos blondes sitaip ir daro? neivienos rimtos nera? klysti, yra ir dar kaip!jos galbut jau ypratusios prie to demesio ir jom jau nebeydomus tie pypsai gatveje...o tai tipo juodaplaukes tai nesisypso kai jom signalin ania?

>>:::b11nu nereikia panale ar pone Sonata taip kirveis metitis:::017 as cia  tik pasakiau savo nuomone kas butu jei virsciau blondininu:::041