Re: Visi vyrai kiaules?
jei jus kiaules tai kas mes?nebesvaikit zmones jei jau viena iskaudino vaiknas tai nereiskia kad kitas gali vaikinas taip padaryti....
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Visi vyrai kiaules?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
jei jus kiaules tai kas mes?nebesvaikit zmones jei jau viena iskaudino vaiknas tai nereiskia kad kitas gali vaikinas taip padaryti....
as atsimenu, Algi, kad aptarinejom, bet kiti gal nzn
ja ja svain
nu jau taip,paznities pradzioje jus visi dzentelmenai,mandagus,bet anksciau ar veliau visi virsta kiaulemis,ir neneikit fakto
nu jau taip,
paznities pradzioje jus visi dzentelmenai,mandagus,bet anksciau ar veliau visi virsta kiaulemis,ir neneikit fakto
Ziuret reikia pirmiausia saves... ar pagalvoji kokia buni Tu? Manau kad ne, nes saves nepastebi... Aplinkui matai tik kiaules, nes daugiau nieko turbut matyt ir nesugebi...
girdziu tai ne pirma karta , issiaiskinkim...
"-Kodėl vyrai negali apsirgti kempinlige?
-Todėl kad visi vyrai yra kiaulės.
-O kodėl moterys negali apsirgti kempinlige?
-Todėl, kad tai smegenų liga."
...su tokiu požiūriu toli nenuvažiuosim...
dėl manęs tai tie vyrai gali kuo tik nori būt, man tinka, nes ir pati ne kažin kokia ypatinga esu.
O kodel Kiaules.... aisku dabar neatsisakyciau parselio gerai pakepto paragauti...
Tai ar gerai.. kad vyrukus vadina parseliais?
as manau tai gerai.. tai labai skanu.. sakau nevegetarams
o jeigu rimtai visi zmones turi klaidu.. bet jas visi bandome isspresti.. tereikia tik dazniau rimtai pasisnekuciuoti (vienas su kitu).... viskas isprendziama ir be jokiu pavadinimu.. tu toks jis ankoks
nu jau taip,
paznities pradzioje jus visi dzentelmenai,mandagus,bet anksciau ar veliau visi virsta kiaulemis,ir neneikit fakto
pazinties pradzioje visi verciasi per galvas, kad tik itikt tu irgi taip darai, tik jau nemeluok, kad ne, NES NEPATIKESIU ;D
na siaip kiek pazinties pradzioj stengiuosi itikt partneriai tiek pat ir stngiuosi per visa pazinties laika , nes norint turet pilnavercius ir aistringus santykius reikalingas pastovios pastangos is abieju pusiu ...
o ne taip kad tiu stengiesi del merginos o mergina tai matydama tik dar auksciau pakelia kartele ir poto stebisi kodel galu gale ji liko viena ...
girdziu tai ne pirma karta , issiaiskinkim...
Nesutinku pries sita pasakima "VYSI VYRAI KIAULES" . Visi vyrai gyvena savo vyriska gyvenima va ka galiu pasakyti beto iki galo merginos nesupras vaikinu o vaikinai merginu.
Domika, 21 parašė:nu jau taip,
pazinties pradzioje visi verciasi per galvas, kad tik itikttu irgi taip darai, tik jau nemeluok, kad ne, NES NEPATIKESIU ;D
kokis dar itikt..............ale sakau............tipo bistrai čionai..............ir duodi man..tipo ėst...........ir dažniausiai gaunu jo jo rimtai...........per makufelę su petelnę ;D
Gedai, tu man nepasakok, kad jau iskarto atsiskleidi visam grozyje TEP nebuna, BO neiseina
>>> Dariau, tu teisus
ir dar plius tai, kad kai nusiviliama kazkuo,tai tada ir pradedama stumti ant kitu... nesamone sitaip gyventi :{} jei nusivili, pastumk diena ir vsio, reikalai baigti, ir nuoskaudos nelaikyk
juk kiaules metai siemet
Domika, 21 parašė:nu jau taip,
pazinties pradzioje visi verciasi per galvas, kad tik itikttu irgi taip darai, tik jau nemeluok, kad ne, NES NEPATIKESIU ;D
STOK I VIENUOLYNA.....manau tiktum labai gerai ten...Uznesi i moksliuke....
Dariau, apsvarsciau as tavo pasiulyma ir pamaniau, kad kazka vaikuti tu cia SUMAISEI ir pats ne nepajautei .....
vienuolynas ir mokslai niekuo susije dalykai :?
netycia 2 kartus issiunciau,tai taisau padeti
>>>kad tik tau moksliukes i vienuolyna nestotu ;D ;D nejuokink tu manes... jauciu, kad retai taip buna.... o beje, kad as moksliuke, kaip tu sakai, tai man dzin, nes nieko tame blogo nematau..,.. va tokie, kaip tu turbut, tai manes nusirasinet prasydavo... ir i ... lisdavo,... ir ateity dar lis
As ten apie dvi mintis parasiau pirma paie venuolina o po to kad man i MOKSLIUKE uznesi.....nemegstu bendrauti su moksliukem....labai jau proto bokstais is ano pasaulio....kaip is medzio iskrite jie...sedi namie prie kompo tik intike draugu turi realiai ne...
Matosi is zinuciu skaiciaus kad tik intike ce ir tesedi...
Nesutinku,bet yra ir tokių..
Dariau, mielasis, as mokslu ir gyvenimo nemaisau, todel gyvenime as nesikeliu i padebesius, zinau ribas ;D ir gal tu jau per daug prisziurejai amerikietisko slamsto, kad galvoji, kad jei moksliukas - tai butinai koks meme,,,, dahhhh toks ;D nejuokink, nes juoktis nenoriu...
>> o kalbant apie mano draugus, tai relax, as ju turiu [o del zinuciu kiekio tu man nepavydek]
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Visi vyrai kiaules?