41

Re: Visi vyrai kiaules?

Simona, 17 parašė:

Nesutinku:::818,bet yra ir tokių..

Saunuole gerai pasakiai juk buna visokiu pasitaiko...

:::419:::419

42

Nijolė, 20 parašė:

Dariau, mielasis, as mokslu ir gyvenimo nemaisau, todel gyvenime as nesikeliu i padebesius, zinau ribas ;D ir gal tu jau per daug prisziurejai amerikietisko slamsto, kad galvoji, kad jei moksliukas - tai butinai koks meme,,,, dahhhh toks ;D nejuokink, nes juoktis nenoriu...
>> o kalbant apie mano draugus, tai relax, as ju turiu [o del zinuciu kiekio tu man nepavydek]

Ka tu cia PRISVAIGAI NET NESUPRATAU....

:::961:::961:::961:::961:::961:::961:::961:::961:::961:::961:::961:::961:::961:::961:::961:::961:::961

43

Dariau,dėkuj:::001

Beje kaip kažkas pasakė..Yra ir daug moterų gyvačių...:)

44

Darius, 20 parašė:

Ka tu cia PRISVAIGAI NET NESUPRATAU....
:::961:::961:::961:::961:::961:::961:::961:::961:::961:::961:::961:::961:::961:::961:::961:::961:::961

pasistengsiu taves akmenim nemetyt ....... gili uzuojauta.....

45

yra tokiu kurie ir ne kiaules, o tikri kuiliai big_smile bet yra  ir sauniu vaikinuka, bet ju retenybe wink

46

Niu kiek zinau kiaulemis vadiname tik viena gyvuneli,toki kriuksinty..Pirma karta girdziu,kad vaikinai turi ausytes,buka snukuti,keturias kojas,ilgus serius,uodegele  ;D Nu cia virs visko..
Niu aisku jeigu apie vaikinu kiaulystes tai yra ir tokiu ir tokiu,ir beje mergytes mes taip pat ne angeliukai..

47

pataisysiu jusu klausima... beveik visi vyrai kiaules?

48

Gal ir taip o gal ir ne,negalima visu smerkti pagal viena vaikina,kuris kazkada kiauliskai pasielge!

49

Lina, 19 parašė:

Gal ir taip o gal ir ne,negalima visu smerkti pagal viena vaikina,kuris kazkada kiauliskai pasielge!

Kaip tai negalima visu smerkt? Jei negalmetu, tai niekas ir nesmerktu... Taciau, tokie dalykai, vis tik, neuzdrausti...

50

Sigitas, 23 parašė:
Lina, 19 parašė:

Kaip tai negalima visu smerkt? Jei negalmetu, tai niekas ir nesmerktu... Taciau, tokie dalykai, vis tik, neuzdrausti...

niu jo,jeigu jau kazkas vienas pasielge kiauliskai,tai dabar eiti gatve ir saukti visi jus kiaules,gal jau atsipeikek...
Visi uz viena negali kenteti..

51

Lina, 20 parašė:
Sigitas, 23 parašė:
Lina, 19 parašė:

niu jo,jeigu jau kazkas vienas pasielge kiauliskai,tai dabar eiti gatve ir saukti visi jus kiaules,gal jau atsipeikek...
Visi uz viena negali kenteti..

O kodel manai, kad tie VISI kencia? Del kazkokios, kuri nusivylusi, VISI nekencia... Manau, daugiau ji pati kankinasi o ir atsipeiket ne man reikia... I tokias NUSIVYLUSIAS vaikinais as stengiusi demesio nekreipti, juk yra merginu ir su normaliu poziuriu, tiek i vaikinus, tiek y esamas situacijas, tiek y paty gyvenima... big_smile

52

tikrai ne:P

53

Nijolė, 20 parašė:

Dariau, mielasis, as mokslu ir gyvenimo nemaisau, todel gyvenime as nesikeliu i padebesius, zinau ribas ;D ir gal tu jau per daug prisziurejai amerikietisko slamsto, kad galvoji, kad jei moksliukas - tai butinai koks meme,,,, dahhhh toks ;D nejuokink, nes juoktis nenoriu...
>> o kalbant apie mano draugus, tai relax, as ju turiu [o del zinuciu kiekio tu man nepavydek]

Isteisinta Nijole esi, mes visi zinom kad tu tokia neesi :::a55 antraip nesiektum taip susitikti su kiekvienu is  klubo:::b25

54

Visi vyrai kiaulės.. Ir aš neturiu ką apsirengt ;D
Va tokios yra moterys.. smile

55

Karolina, 20 parašė:

true true smile

56

Karolina, 20 parašė:

tai esi plika plaika :V

57

Vrai NĖRA kiaulės.Jos per daug mieli ir gražūs padarėliai, kad šitaip terštume jų vardą;) [neįsižeiskit,atsiprašau]

58

pasakysiu trumpai drautai:kokio nusiperlnei,toki ir turesi ;D

59

ne visi vyrai kiaules - buna ir asilu big_smile

60

pz kiawles:DDD kdl??