Re: Visi vyrai kiaules?
Nesutinku
,bet yra ir tokių..
Saunuole gerai pasakiai juk buna visokiu pasitaiko...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Visi vyrai kiaules?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Nesutinku
,bet yra ir tokių..
Saunuole gerai pasakiai juk buna visokiu pasitaiko...
Dariau, mielasis, as mokslu ir gyvenimo nemaisau, todel gyvenime as nesikeliu i padebesius, zinau ribas ;D ir gal tu jau per daug prisziurejai amerikietisko slamsto, kad galvoji, kad jei moksliukas - tai butinai koks meme,,,, dahhhh toks ;D nejuokink, nes juoktis nenoriu...
>> o kalbant apie mano draugus, tai relax, as ju turiu [o del zinuciu kiekio tu man nepavydek]
Ka tu cia PRISVAIGAI NET NESUPRATAU....
Dariau,dėkuj
Beje kaip kažkas pasakė..Yra ir daug moterų gyvačių...:)
Ka tu cia PRISVAIGAI NET NESUPRATAU....
pasistengsiu taves akmenim nemetyt ....... gili uzuojauta.....
yra tokiu kurie ir ne kiaules, o tikri kuiliai bet yra ir sauniu vaikinuka, bet ju retenybe
Niu kiek zinau kiaulemis vadiname tik viena gyvuneli,toki kriuksinty..Pirma karta girdziu,kad vaikinai turi ausytes,buka snukuti,keturias kojas,ilgus serius,uodegele ;D Nu cia virs visko..
Niu aisku jeigu apie vaikinu kiaulystes tai yra ir tokiu ir tokiu,ir beje mergytes mes taip pat ne angeliukai..
pataisysiu jusu klausima... beveik visi vyrai kiaules?
Gal ir taip o gal ir ne,negalima visu smerkti pagal viena vaikina,kuris kazkada kiauliskai pasielge!
Gal ir taip o gal ir ne,negalima visu smerkti pagal viena vaikina,kuris kazkada kiauliskai pasielge!
Kaip tai negalima visu smerkt? Jei negalmetu, tai niekas ir nesmerktu... Taciau, tokie dalykai, vis tik, neuzdrausti...
Lina, 19 parašė:Gal ir taip o gal ir ne,negalima visu smerkti pagal viena vaikina,kuris kazkada kiauliskai pasielge!
Kaip tai negalima visu smerkt? Jei negalmetu, tai niekas ir nesmerktu... Taciau, tokie dalykai, vis tik, neuzdrausti...
niu jo,jeigu jau kazkas vienas pasielge kiauliskai,tai dabar eiti gatve ir saukti visi jus kiaules,gal jau atsipeikek...
Visi uz viena negali kenteti..
Sigitas, 23 parašė:Lina, 19 parašė:Gal ir taip o gal ir ne,negalima visu smerkti pagal viena vaikina,kuris kazkada kiauliskai pasielge!
niu jo,jeigu jau kazkas vienas pasielge kiauliskai,tai dabar eiti gatve ir saukti visi jus kiaules,gal jau atsipeikek...
Visi uz viena negali kenteti..
O kodel manai, kad tie VISI kencia? Del kazkokios, kuri nusivylusi, VISI nekencia... Manau, daugiau ji pati kankinasi o ir atsipeiket ne man reikia... I tokias NUSIVYLUSIAS vaikinais as stengiusi demesio nekreipti, juk yra merginu ir su normaliu poziuriu, tiek i vaikinus, tiek y esamas situacijas, tiek y paty gyvenima...
tikrai ne:P
Dariau, mielasis, as mokslu ir gyvenimo nemaisau, todel gyvenime as nesikeliu i padebesius, zinau ribas ;D ir gal tu jau per daug prisziurejai amerikietisko slamsto, kad galvoji, kad jei moksliukas - tai butinai koks meme,,,, dahhhh toks ;D nejuokink, nes juoktis nenoriu...
>> o kalbant apie mano draugus, tai relax, as ju turiu [o del zinuciu kiekio tu man nepavydek]
Isteisinta Nijole esi, mes visi zinom kad tu tokia neesi antraip nesiektum taip susitikti su kiekvienu is klubo
Visi vyrai kiaulės.. Ir aš neturiu ką apsirengt ;D
Va tokios yra moterys..
Va tokios yra moterys..
true true
Va tokios yra moterys..
tai esi plika plaika :V
Vrai NĖRA kiaulės.Jos per daug mieli ir gražūs padarėliai, kad šitaip terštume jų vardą;) [neįsižeiskit,atsiprašau]
pasakysiu trumpai drautai:kokio nusiperlnei,toki ir turesi ;D
ne visi vyrai kiaules - buna ir asilu
pz kiawles:DDD kdl??
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Visi vyrai kiaules?