Re: ieskok.lt ar jus cia kazko ieskot ar tik siaip ateinat papliurpti ?
nagi kokia kokia, aš susidomėjau ;D
kitokia...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → ieskok.lt ar jus cia kazko ieskot ar tik siaip ateinat papliurpti ?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nagi kokia kokia, aš susidomėjau ;D
kitokia...
uzsuku pasidalinti gyvenimo nuotikiais.. prajuokinti narius.. leisti dazniau sypsotis....
bendravimas tai dovana..... mums....
o ciaip cia viskas imanoma.. ir susipazinti, susidraugauti ir vesti(surades savo centra) ir daug daug visko...
Dora, 18 parašė:Nieko neieskau nes tikrai nieko nepameciau cia
o aš tai pamečiau, tik neprisimenu ką? ;D
pametei mane,,,o ne Inga 22 kaip gi galejai pamirsti
Gediminas, 29 parašė:Dora, 18 parašė:Nieko neieskau nes tikrai nieko nepameciau cia
o aš tai pamečiau, tik neprisimenu ką? ;D
pametei mane,,,o ne Inga 22 kaip gi galejai pamirsti
joooooooooo??? jaučiu, kad ir čia išdūrt ruošiasi..man mintyse dviratukas ir viskas ;D
visko po biski
paaiskinkit naujokui
forumas tam ir skirtas kad papliurpti su protingais ir nevisai protingais zmonemis:)
ieškau tiesiog žmonių pabendravimui..;)
paaiskinkit naujokui
Aš prisipažint ? Pažvengti iki ašarų
paaiskinkit naujokui
dauguma ateina papliurpti. anketu vaiduokliu aibe.
Olegas, 20 parašė:paaiskinkit naujokui
dauguma ateina papliurpti. anketu vaiduokliu aibe.
Ką tu vadini anketom-vaiduokliais?
kadangi cia dauguma ateina pliurpti tai paskui tegul nesiskundzia kad nieko negalima rasti per pliurpalus
ieskom ieskom,bet visos paieskos baigiasi papliurpimu
zinoma kad tik papliurpti , nes tai geriau .. nei makaronu kabinimas
dar sako kad normaliu bernu nera, tai kur bus kai tik makaronus kabina
ateinu seip o iseisiu is cia vienas ar su kazkuom?...neipatingai domiuos kas bus ,,,
o as cia atkeliavau su tikslu susirast savo gyvenimo drauge nes atsibodo jau vienam salt vakarais..
Ieskau draugu, siaip bendraminciu. ir merginos aisku
Ieskau su kuo pabendraut, pas mus lietuviu bernu gyvai praktiskai ner, tai bent cia pasibendrauju, o su uzsienieciais nenoriu Visai man cia smagu Aisku paciuozusiu irgi yra, bet randu ir mielu maloniu bendrauti vyruku
laiko praleidimo budas, bet daug maz kiekvienas cia esantis kazko iesko smagu jog galima tiesiog paprastai pabendrauti
Iieskoki administracijos naglumuj lygiu nera;) si karta leidot forumuj pragyvuoti lygiai 28h jusu politika to lygi kriminal zmogiskumuj;) pas jius "administracija" morales nulis, apgailetini visciukai issiperejia ir priklausomi kitu valioj, jius ant senos paveikslai kuriuos nutape kiti ir per kabinejia tik savininkas;) jius apvemti maza!!!!
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → ieskok.lt ar jus cia kazko ieskot ar tik siaip ateinat papliurpti ?