Re: Trecias meetas (vasario 17d.) Siauliuose
tai pavasarine depresija turetu buti priesinga rudeninei..:D ji su nuotaika ateina.. bet mesk ja i sona.. zinai kuom dizaukis;)?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Trecias meetas (vasario 17d.) Siauliuose
Puslapiai Ankstesnis 1 … 11 12 13 14 15 … 20 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tai pavasarine depresija turetu buti priesinga rudeninei..:D ji su nuotaika ateina.. bet mesk ja i sona.. zinai kuom dizaukis;)?
kuom?
na nesakysiu visiems garsiai.. cia turejai tarp eiluciu susiprasti:D
isdykeles Jus abi dvi:D
kur sugeriam penktadieni?
jei ka mano skype: aukseleeee
kiekviena vakara prisijungus ir ant rysio:)
AUdriau gal nuotraukites galima butu?
i koki kluba isimetam:) noreciau pasokti
birute, sokojele tu................
ingute:) juk reikia uzpakaliuka pakraipyti lengvai taip
demesio visi norintys gauti foto is manes turite mane kviestis pas save i svecius ir vaisinti arbata.. o as kartu pasiimu fotoparata ir ikeliu jums foto.. kitas nuotrauku gavimo budas neimanom as nes inetas levas...:D
Viktorija, uhh, tu isdykele
na kaip man tai per neta atsiusi ![]()
deni.. mano netas ir del taves streikuoja..
as nuo siandien vakaro foto asmeniskai ikeliu i kompa ir dar pakomentuoju:D zinok yra ka:D
idomu idomu pasidare viktorija, o pas tave atvaziuoti ir asmeniskai ir tavo kompiuterio isikelti nebutu imanoma, nes pas mane remontai truputuka:)
tiesa ar visi sveiki gyvi po pirteles
na aisku galima ir pas mane i svecius atvaziuosti.. o atsivezus kompakta ir asmeniskai irasyciau... bet tai taikoma tik birutei .. nes as noriu pas visus kitus sveciuose apsilankyti arbatybe buti vaisinama... o ypac vaikinuku:D
Viktorija viktorija, tau ka vieno vaikino neuztenka? ![]()
AS TAIP NESAKIAU.... uztenka ir vieno.. bet juk bendrauti galima ir su daugiau.. as juk esu draugiska panele.. noriu parodyti meeto nuotraukas.. o jus visi kazkokiu minciu keistu prisigalvojate...:)
o didziausia priezastis mano apsilankytu yra todel kad as tikrai nepersiusiu foto nes internetas per letas..:)
na aisku galima ir pas mane i svecius atvaziuosti.. o atsivezus kompakta ir asmeniskai irasyciau... bet tai taikoma tik birutei .. nes as noriu pas visus kitus sveciuose apsilankyti arbatybe buti vaisinama... o ypac vaikinuku:D
jau lekiu:)
gerai birute tik pasiderink kad manuciuose buciau:D
vikute kvieciu tave pas save arbateles
/fotiko tik nepamirsk
/ na as ne vaikinukas kaip sakei kad nori but ju kvieciama ,bet vaikinuku pas mane namie bent du
ir dar trecias kartais gryzta
tad uzsuk kai tik galesi ![]()
niu va kaip faina.. gerai kritinute tavo kvietima butinai priimu.. tik susiderinti reiketu..:) gal asmeniskai kad kiti nezinotu ir nepavydetu:D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 11 12 13 14 15 … 20 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Trecias meetas (vasario 17d.) Siauliuose