21

Re: Kas yra emo?

Ingrida, 14 parašė:

Emo yra ziaurej faini ir jei ju nezinot taj ir nekalbekit nesamoniu,,,x]]

o ka reiskia zodis faini??

22

kas butu jei sukistum 5 EMO i viena kambari?
1 nusizudytu ba neturetu kampo katram verkt big_smile big_smile big_smile big_smile

siaip girejau toki ganda kad EMO skilo i EMO ir SIN. tipo EMO sedi del to verkai o SIN dziaugiasi kad yra gyvi... nu krc vieni geria nes nori paskandint savo depresija o kiti kad jiem patinka gert... svarbiausia kad visi geria... noriu gert....

23

emo is vis nera....vsio...

24

lietuvoj gal ir nera... bet siaip kur nors pasislepe verkia keli gal..

25

"yra pilna argi nematei gatvei 12 meciu berniuku visi jie tikri emo ir kokie simpatiski...aciokazzz uz demesIOOkaAaa...ko jus ant ju varOAt"

va kas ir nervina ;DDD zdz ten ash juokavau virsuj

26

Ner cia ka daug aiskint "Kill EMO, be a HERO...."

27

Emo – punk/hardcore substilius, atsiradęs devintojo dešimtmečio viduryje. Emo yra žodžių jausminis hardcoreas trumpinys. Emo muzikos atsiradimas siejamas su grupėmis Rites Of Spring ir Embrace. Vėliau Emo buvo apibūdinamos ir tokios dešimtojo dešimtmečio Indie Rock grupės kaip Sunny Day Real Estate, Texas Is The Reason, Mineral.Manau dauguma net tokiu nezino. (ce apie tuos vadinamuosius emo)

28

kiekvienas turi savo stilių, tai gal sakau, žmonės, tolerantiškesni būkim? o man pwz, emo berniukai very nice:)p

29

Milda, 17 parašė:

kiekvienas turi savo stilių, tai gal sakau, žmonės, tolerantiškesni būkim? o man pwz, emo berniukai very nice:)p

pasistoja klausimas ar bent viena esi macius?

30

na esu girdejus apie sia mada..visai nieko.bet ne visiems jinai tinkaL:)

31

EMO-isvaizda visai nieko, zmonem tinka nors ir nevisiem. O kaip gyvenimo budas tai ....

labiau patinka kai zmones tik atrodo kaip EMO,idomi isvaizda. smile

32

Galiu pareikst tik gailia uzuojauta "mieliesiems" EMO. Taigi pagerbsiu tylos minute iklimpusius i si liuna...

1min...

33

Justina, 14 parašė:

Galiu pareikst tik gailia uzuojauta "mieliesiems" EMO. Taigi pagerbsiu tylos minute iklimpusius i si liuna...

1min...

Aha :] Apie emo gerai arba nieko.Todel as prisijungsiu prie tavo tylos minutės ir patylėsiu :]

34

pasakyk bent 1 argumenta kuo gerai save zaloti po to dar viena kuo yra gerai depresija ir kuo gerai jei puse vaiku nesupranta net kas ce per velnias tas emo tik zino kad grazu ir kad madinga...dar galetum pasakyt kuo jie uzsiema nes shiaip niekuo.Net forsai bent masinom domisi...

35

Ple..O zinojot,kad emo-tai vienas is skype smailu big_smile (emo) big_smile

36

Zinojom wink

37

neikirtau prie ko ce muzika ir emo:::554

38

Ugne, 15 parašė:

neikirtau prie ko ce muzika ir emo:::554

prie to kad yra emo subkultura pagrysta muzika, o sito stiliaus apsirengimo nera...parodykit man nors viena in LT tikra emo!

39

Gintare, 14 parašė:

VAIKAMS IR TEGALI PATIKTI TIE EMO:(     big_smile

Nenusishnekek, isvaizda tai skonio reikalas ir prie ko cia tas amzius. wink O man tiesa pasakius taip gera but vaiku ;D

40

cia stilius ar gyvenimo budas? big_smile
be to zinau kad yra toks dalykas kaip emo rock...  ir tiesa pasakius yra tokiu gabaleliu, kurie man patinka.. smile tikiuosi tai nereishkia, kad as jau tampu EMO ;D