41

Re: Kas yra emo?

Nezinau,man tokie zmones neegzistuoja.Na matau as visus tuos vaikelius ir paauglius,kurie kazka bando pavaidinti,bet man tai nesukelia jokiu emociju,svarbu,kad mano draugu rate tokiu zmoniu nera,kaip as sakau:"visi normalus",t.y vaikinai vyriski,o merginos-moteriskos.Ne tai,kad eini gatve ir nesupranti,kas cia dabar priesais tave- panele ar vaikinas.

42

Gerda, 17 parašė:

cia stilius ar gyvenimo budas? big_smile
be to zinau kad yra toks dalykas kaip emo rock...  ir tiesa pasakius yra tokiu gabaleliu, kurie man patinka.. smile tikiuosi tai nereishkia, kad as jau tampu EMO ;D

As ir klausau emotionally charged rock smile man rodos tai dar nereiskia, kad tampi emo...:D

43

Egle, 17 parašė:
Gerda, 17 parašė:

cia stilius ar gyvenimo budas? big_smile
be to zinau kad yra toks dalykas kaip emo rock...  ir tiesa pasakius yra tokiu gabaleliu, kurie man patinka.. smile tikiuosi tai nereishkia, kad as jau tampu EMO ;D

As ir klausau emotionally charged rock smile man rodos tai dar nereiskia, kad tampi emo...:D

Aciu Dievui!!! big_smile

44

tingiu rasyt apie emo kaip apie subkulura bet tai yra ****! o paargumentuot galima ligi kaklo kodel ****. o seip muzika ju nebloga

45

tikrai taip bobeles tie EMO
man seip isvis jie kakokie keisti, apsiredymo stilius tai kazkoks bele koks, nesuprasi ar ten mergina eina penkiais dirzais apsijuosus ar kas, nu trumpai tariant kazkokia nesamone

46

ai va tuos emo  pamacius einancius miesto gatvem kiekviena karta nusistebiu. visu pirma todel kad jie apsirenge dazniausiai kaip scene(juodi plaukai ir spalvoti drabuziai), na biski kaukoliu ir viskas. bet po galais taip emo nesirengia!! seip emo nera toks imantrus stilius: inkariukai, juodi plaukai, akiniai sorais juodais remeliais,truputis metalo, vaikiskos maikes, 8-7 desimtmeciu megztiniai, kelnes ir t.t.

47

be to tai tik muzikos stilius, drabuziai ir truputis neaiskiu psichikos problemu turinciu zmoniu blevyzgu!!

48

O dabar pabandyk viska sutalpinti i viena posta:) man tai jie patinka:) Vadinasi man patinka bobishkos isvaizdos vaikinai:D xe....:D

49

nuwarykit i anglija taj pamatysit tirkurs EMO zmones.. lietuvoj i emo nieko panasaus nemaciau.. is wejdo gal kazkiek bet drabuziu nepritajo lolzzz
anglijoj ank kiekvieno kampo
wink

50

Indre vokietijoje ju taip pat labai daug...nieko uz kokiu meteliu mada pasikeis ir nebematysite jus tiek daug emo

51

tai gal tau labiau ne vaikinai o merginos patinka

52

o man emo patinka jie saunus be pagrindo nevarykyt ant ju ;]D

53

Deimante, 14 parašė:

o man emo patinka jie saunus be pagrindo nevarykyt ant ju ;]D

O niekas ir nevaro ant kažko be pagrindo.
nori pamatyti pagrindą dėl ko aš galėčiau varyti ant tų..kaip tu ten juos vadini..emo?

taigi:
1.emo-tai ne gyvenimo būdas[kaip mūsu pisymiukščiai pasiteisina]Juokaujant:tai smailas Skype programoje big_smile Rimtai kalbant:tai muzikos stilius.Ir šukuosena gimusi iš muzikos[tiksliau muzikantų atliekančių emo muziką].Daugiau visiškai nieko.
2.[pabūsiu truputi patriotė:D] mūsu pisymiai sugalvojo naują-seną dalyką SINAI.Paplokim jiems už tai.SINai-[lietuvoje]yra žmonės atrodantys kaip emo,bet nesipjaustantys rankų.Xa.Sugalvojo taip tdl,kaip pasiteisinim[mat kalbama,kad jei nesipjausti ir neverki tai nesi emo].Šis žodis kilęs iš amerikietiško portalo myspace.com [SCENE].Bet sceneai egzistuoja tik tame portale[myspace]. Taip nustate yra amerikiečiai.Tai jų kalba todėl į ją nesigilinu kodėl ir pan.Taigi metas suaugti ir SUSILIETUVINTI.Visgi Lietuvoje gyvenam.Kolkas bent.
3.Parodykit nors vieno iš mūsų pisymių nuotrauką darytim tarkim praita pavasarį[kai dar emo buvo nežinomas terminas].Statau viena alaus bokalą prieš penkis,kad nepamatysim nei tokios šukuosenos,nei tokių apdarų.Išvada?Pisymiai arba kaip mes vadinam Pėliašūdžiai yra tik *pyp* mados aukos.O tokių ne tik negerbt nereik,bet išvis netoleruoti.
Tęsti?

54

Em.
tikrai. Pritariu Erikai visom keturiom, ir dar daugiau, jei turėčiau ;DD
Lietuvoj emo nėra ir su žiburiu nerasit ;> užsienyje gal ir būtų nes ten nėra tokio neformalų parduotuvių deficito ir tokios netolerancijos kokia yra lietuvoje ;DDir šiaip, viskas turi savus pliusus, savus minusus.
Lietuvoj gražiausios panos. Pofigus kad fyfos, bet jos visada stengiasi rengtis gražiai ir atrodyti gražiai, net kai neša šiukšles iki konteinerio ;DD užsienyje, ypač JAV, merginos apsileidusios šiek tiek, sakyčiau.. Vaikšto tik patogiai apsirengusios, o kaip atrodo nelabai ir žiūri.
BET, užsienyje labiau toleruojami "kitokie" žmonės. Nes ten jie nelaikomi kitokiais smile to, deja, kaip bebūtų gaila, nėra Lietuvoje. smile

O kas labiau į temą, tai... Net ir emo muzika dabar tapo popsiškesne ir neverta klausyti. Nebent, senų grupių seni albumai smile
Bet aš čia ne į temą labai, nes emo klausau laaabai nedaug ;DD

55

Reda, 14 parašė:

ai va tuos emo  pamacius einancius miesto gatvem kiekviena karta nusistebiu. visu pirma todel kad jie apsirenge dazniausiai kaip scene(juodi plaukai ir spalvoti drabuziai), na biski kaukoliu ir viskas. bet po galais taip emo nesirengia!! seip emo nera toks imantrus stilius: inkariukai, juodi plaukai, akiniai sorais juodais remeliais,truputis metalo, vaikiskos maikes, 8-7 desimtmeciu megztiniai, kelnes ir t.t.

Nu aš nesu didelė žinovė, bet man rodos dėl drabužių tu juos painioji su SINais,o EMO drabuziai panasus tik kad nelb spalvoti, dazniausiai juoda-raudona-balta.

56

sina???kas tokie???i .... neturiu zodziu viskas...truko plionke nebegaliu.

57

Nu sinai kitaip scene. Tai yra tik stilius berods.. ir tiek... Siaip atseit priesingybe emo. Na as nekisu nei saves nei zmoniu i tuos remus, tai atsiprasau jei ka labai netiksliai pasakiau smile

58

emo..emo..emo...visur kur tik gali ten ir sneka apie juos...asmeniskai man jau atsibodo (:  taip, tai mada... kaip ir pries dvejus metus buvo banglai, pries metus pankai, taip ir siemet EMO. ir kaip visada irgi is mados atsirado antiemo... leiskit zmonems ramiai gyventi.... gal taip besivaikydami madu, galu gale atras save?... o kiekvienas zmogus isreiskia save taip, kaip jam patinka... visvien dabar subkulturu (ar kaip ten jas vadina) nebera... visi pasiduoda ivaizdziui ir del jo gali padaryti viska... takrim jei koks pankas ar metalistas, tai butinai bus degradas... jei emo-pjaustys venas uzsidepresave kampuos... toks susidaromas ivaizdis... o is ties nieks net nepasigilina kas isties yra pankas, ar banglas... ka isties tai reiskia... kad ne apranga svarbiausia (:    pankai tarkim turetu buti amzini maistautojai... o dabar nera uz ka pakovoti... net i scena bet koki bruda leidzia..atseit "muzika"... vieninteliai islike yra skinai... kurie islaike savo fasizmo ideologija... kad ir kaip gaila bebutu... as jau baigiu priprasti... po emo vel kazkas ateis...po ju vel.... tai kam esti sau ir kitiems nervus?... laisva salis, kas kuo nori, tas tuo buna... mums tai netrukdo... galu gale visur taip yra... visur "neforma"  sedis ant paminklu, geria....taip buvo ir bus (:   nematau nieko blogo, jei zmogus vaikos madu..jo reikalas... (:     

59

"visur "neforma" sedis ant paminklu, geria" ka??? kas tau yra neforma tada???

60

vyresnio kaip 15 metu emo dar neteko sutikt. Tai pasako apie sio stiliaus" rimtuma" bent Lietuvoje...Man baisu, kai ...-15 metu vaikai pjaustosi venas ir NORI sirgti depresija... nesamone...