Re: grupinis sex
viena pana gerai,dvi dar geriau ir t.t...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → grupinis sex
viena pana gerai,dvi dar geriau ir t.t...
grupinis yra gerai tada,kai nei vienas is orgijos dalyviu nejaucia stipriu jausmu vieni kitiems. tda galima tsiduoti aistrai. o kitaip kur pasitenkinimas-merginai stebet savo drauga,glamzanti kita,ar vaikinui savo panele,zaidziancia su kitu? santykiu gaivinimui arba artimesniu uzmezgimui gal ir tinkamas dalykas
As toleruoju grupini sexa. Bet tai ne man. Nenoreciau
Idomu, kiek yra tiesos tame ka cia ra$ot?
Mano nuomone, butu neblogai i$bandyt...
tam ir duotas gyvenimas kad bandyti viska is eiles bet kiekvienas supranta savaip
Nesuprantu grupinio sekso ir suprasti nenoreciau,kaip gali dalintis savo vyru ar vaikinu su kita...
slikstynes
Pabusiu didesne slikstyne ir paklausiu Juditos, kas sake kad savo? .)
Kartą porelė, mėgstanti swingą, pasiūlė prisijungti prie jų - buvom tryse Be alkoholio būčiau nepasiryžęs, bet dabar džiaugiuosi, kad išbandžiau ir tai. Bet daugiau nebepanorau...
waazaaaaaaaaaaaaaaaa
Visai nesenai ir mes su drauge galvojom isbandyti grupini keturiese,bet kai pradedi mastyti giliau,tai nesirodo kad taip lengva ateisi nusimausi kelnes ir pradesi,psichologiskai reikia save perlausti,nes nesinori savo panele su kazkuom dalintis,taip kaip ir jai nesinori manimi su kazkuo dalintis,taip kad nusprendem atsisakyti tos minties,bet as nesu pries toki seksa,manau turetu buti idomu,bet tik neturint paneles su taip kokiais zmonems kuriems tu n ieko nejauti ir neturi jokiu isipareigojimu
o as visai noreciau pamegint kodel ne?su dviejom merginom:)))
cia jau darosi intriga
patiko, norisi dar, tik butina del taisykliu susitart is anksto:))) buvau as, mano vyras ir jo drauge:))
tik va, mergaite su savo emocijom nlb tvarkesi:) norejom tik sekso, o ne antros zmonos:)))ir ryte, kai jau po visko, labiausiai noredavosi, kad ji dingtu...ziauroka truputeli.
beje, ko gero, iki sito reikia suaugti, nesistebiu tais, kuriem nepatinka, praeis keleri meteliai ir ims patikti:)))
ten kur du, trecio tikrai nereikia, na nebent arbatos kazkas atnestu.O kai merginos viena kitai laizo, tai slykstu tikrai.
pagal jurgi ir kepure... kas vienam slykstu - kitam normalu....
Kiek visokiu iskrypeliu, kai paskaitai, net baisu, paskui tikroveje atrodos saunus zmogus, bet kai pagalvoji kad jis vienas is tu istvirkeliu gali buti, tai isvis noras su kuo pazindintis dingsta.
Rasiau jau venoj panasioj temoj.. Nelaikau to kazkokiu iskrypimu, nei kazkuom slyksciu. Kaip kazkas sake, iki to reikia priaugt. Suvokimu. Bet as per didele savininke viduj esu. Dalintis savo zmogumi lovoj? OOooi ne!!! Mano!!
nu yra tokiu nesveiku kam patinka...bet kai as viso proto...
teisingai buvo cia issireiksta...jai nesieja jausmai, kodel gi ne, nes nera taip viskas paprasta kaip atrodo, jai kazkam is tu zmoniu jauti.......na kas nebande, tai rekomenduoju pabandyt, nes jai xocitsa, tai ir kolica, kol nepabandysi, ta mintis taip ir neatsoks......Bet siaip is to grupinio nieko gero, nesvarbu kokios sudeties jis ten butu..;)
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → grupinis sex