Re: patarimai :kaip mesti rukyti?
reikia tiesiog paciam noreti mest ir mazinti
Tai jei Tu nerukai ir nzn kas tai yra, tada kaip Tu gali zinoti, ka reikia daryt norint mesti rukyt?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → patarimai :kaip mesti rukyti?
reikia tiesiog paciam noreti mest ir mazinti
Tai jei Tu nerukai ir nzn kas tai yra, tada kaip Tu gali zinoti, ka reikia daryt norint mesti rukyt?
geriausia yra cigarete imirkyti i piena, isdziovint ir surukyt tada biski bus negerai (galimas vemimas) bet daugiau rukyt gyvenime nenoresit garantuoju
geriausia yra cigarete imirkyti i piena, isdziovint ir surukyt tada biski bus negerai (galimas vemimas) bet daugiau rukyt gyvenime nenoresit garantuoju
Isbandei tai ar tik girdejai snekas?
Edita, 38 wrote:o man atrodo,kad nei saldainiai,nei saulegrazos nepades,jei neturesi valios,arba neuzpuls rimta liga.
ka zn nerukau jau menesi ir 3 savaites ir nesinori.. ilgainiui dings potraukis nikotinui ir tada jau nenoresiu rukyti manau
Šiaip jau nepatartina galvoti apie potraukį nikotinui arba apie jo dingimą. Svarbiausia - džiaugtis nerūkančio gyvenimu, matyti jo privalumus. Tik reiktų žinoti, kad jei nors vieną kartą užsirūkysi (kad ir po 10 metų), reikės iš naujo "mesti".
žinau tik vieną..reik turėti geležinę valią,ir būti kuo toliau nuo žmonių,kurie rūko
... rukau................ jau kokius 22 metus..... jauciu nerukysiu kitam gyvenime, o shi pabaigsiu nestresuodama su cigarete... na nebent daktariukshtis ishgazdins...
as vakar meciau rukkyti. dar siandien pabandziau viena uzsitraukt ir fe... visai slykstu pasirode:)sutaupysiu i diena 5 litus ir paskatino vaizdas veidrodyje mane:)odos spalva, taigi...
miokardo infarkta patirti.
daugumai padeda apsispresti.
Sita dalyka jau esu patyres nekas oi nekas
Geriausia mest rukyt yra mazinti normas kitokio buda nezinau ir nemanau kad yra
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → patarimai :kaip mesti rukyti?