1

Topic: noriu vaiku, bet...

noriu seimos, vaiku, esu tam pasiruosusi, bet...
bet toki vyra surasti sunku, kuris irgi tam butu pasiruoses...kai apie tai kalbejom dabar jau su ex (gyvenom kartu ~3 metus)tai jis buvo kategoriskai pries, issiskyrem, jo poziuris pasikeite, bet su juo seimos kurti jau nebenoriu...

2

Re: noriu vaiku, bet...

kokios pagalbos cia tikiesi,jei galima suzinot?

3

seima kurk tik tada kai turi su kuo ja kurt wink

4

as isivaizduoju, kad ji klausia, ar grizti pas ta berniuka ar ne.... tai ziurint del ko skyretes :?
>>> ir jei nenori, nekurk tos seimos... dar jauna esi...22 metai :? o viespatie...... as vaikucius pabirucius bandysiu augint gal tik nuo 26metu... anksciau ne ne ne.... oi ne.... nius, dar galeciau ir 28 islaukt, paskui gal jau ant smegenu kristu, kad negaliu susilaukt big_smile
>>>> Zodziu, Gabriele, vaikeli, palauk, niekas per galva tau neduos, kad tu vaiku neprisidarysi big_smile pagyvenk del saves wink

5

niu bet ji pati tu vaiku labai nori wink

6

Ausryte, mieloji, bet man kazkodel atrodo, kad ji nori labiau to berniuko, su kuriuo galetu ja pamazu kurti.... as siaip nemanau, kad gerai, susimainius aukso ziedukais is karto apsikrauti vaikuciais ... :? mano brolis su savo zmonele pagyveno 6 metus ir tik tada atsirado vaikuciai... sutare jie puikiai ir viska, atejo laikas, subrendo jie rimtai tai minciai, kad vaikas - ne siaip lele, kad noriu, nenoriu, ir t.t. kad jos nenumesi, kai ji tau atsibos, ir kad reikes daug kantrybes, rupescio ir meiles naujai atsiradusiai gyvybei... tam reikia ruostis, kad vaikutis jaustusi tikrai laukiamas ir mylimas wink

7

nu tai as ir nesakau kad tai yra gerai wink

8

keisti norai big_smile:?

9

Gabriele, 22 wrote:

bet toki vyra surasti sunku, kuris irgi tam butu pasiruoses...kai apie tai kalbejom dabar jau su ex (gyvenom kartu ~3 metus)tai jis buvo kategoriskai pries, issiskyrem, jo poziuris pasikeite, bet su juo seimos kurti jau nebenoriu...

o jau tu manai kad uztektinai pagyvenai sau :?

10

Linas, 19 wrote:
Gabriele, 22 wrote:

Jap linai manau...

11

Nijolė, 20 wrote:

as isivaizduoju, kad ji klausia, ar grizti pas ta berniuka ar ne.... tai ziurint del ko skyretes :?
>>> ir jei nenori, nekurk tos seimos... dar jauna esi...22 metai :? o viespatie...... as vaikucius pabirucius bandysiu augint gal tik nuo 26metu... anksciau ne ne ne.... oi ne.... nius, dar galeciau ir 28 islaukt, paskui gal jau ant smegenu kristu, kad negaliu susilaukt big_smile
>>>> Zodziu, Gabriele, vaikeli, palauk, niekas per galva tau neduos, kad tu vaiku neprisidarysi big_smile pagyvenk del saves wink

Truputuka netaip isivaizduoji... pas ji as nenoriu gryzt... nes matau, kad su tuo zmogum ilgai dar negalciau pragyvent...svaigstu jau kaip noriu lialiuko, kaip tu sakai jau net ant smegenu krenta... bet kai pamastai man tai irgi nesviecia iki kokiu 26-28 metuku, nes db mokslai iki 26m tai stabiliai, o ir antros puses neturiu: pasamprotavimai: koks normalu susirasiu praeis laiko, tadum dar ir padraugaut reikia pora meteliu, o tik tada jau vestuves ir lialiukai... bet nupusiu as iki tol...

12

Gabriele, 22 wrote:
Linas, 19 wrote:
Gabriele, 22 wrote:

Jap linai manau...

jau prisilakstei su draugais :? atsiuzei ir t.t. zinau, dabar gali pasakyti, kad ir vaiku turedama gali tai daryti, bet nepamirsk, kad maziausiai kokius 2-3 metus tikrai negalesi niekur nueiti [palikimas mociutems ir tetoms nesiskaito, nes vaikai tavo, o ne mociutes ir tetos wink ]

13

nu va kaip cia viskas :? bet tai is kur tokie norai :? gal tau siaip liudna, ar kas :? net neisivaizduoju :::818
>>> man tai siek tiek kitaip, as mokslus baigsiu 21metu, o magistro jau nenoresiu hmm tai leksiu karjeros aukstumu ieskoti, jei pavyks ;D o su tais berniukais ir vaikuciais, tai kaip likimas susiklostys wink

14

Gabriele jei labai nori vaikucio pagalvok gal turi salygas ji viena auginti...;) manau jau geriau vienai negu su netikusiu vyru...

15

Nijole, noras gali but is to, kad noris kazkuo rupintis, kazkam padeti, kazka auklet, augint, mylet ir kad ja myletu wink kuo puikiausiai Gabriele suprantu smile tik vis del to jos vietoj pasistengciau neskubet irpasieskot kokios veiklos, kuri nukreiptu demesi nuo to noro liali turet...

16

Nijolė, 20 wrote:
Gabriele, 22 wrote:
Linas, 19 wrote:
Gabriele, 22 wrote:

Jap linai manau...

jau prisilakstei su draugais :? atsiuzei ir t.t. zinau, dabar gali pasakyti, kad ir vaiku turedama gali tai daryti, bet nepamirsk, kad maziausiai kokius 2-3 metus tikrai negalesi niekur nueiti [palikimas mociutems ir tetoms nesiskaito, nes vaikai tavo, o ne mociutes ir tetos wink ]

visa sita as zn ir tam esu pasiruosusi

17

o as suprantu gabriele. as irgi visai rimtai svarstau, kad noreciau vaikelio. bet va, nera tam galimybiu. nori nenori reikia susilaikyti nuo situ noru sad

18

patiko smile 22 merginai patarineja seimos klausimais 15 metu paneles:)) argi negeda:)

19

Tomas, 20 wrote:

patiko smile 22 merginai patarineja seimos klausimais 15 metu paneles:)) argi negeda:)

siais laikais Tomai niekas nebega ir zmoniu nebenustebinsi taip lengvai kaip seniau...ir kartais 15ciu nuomone buna geresne neisuaugusiuju

20

Gabriele , o ar nemanai . Kad po kiek laiko kai vaikai galva isus ar nepagalvosi : reikejo po klubus dar pausti,mokslus ir karjera pasiekt.Ka??????????? Pagalvok patariu draugiskai,o tavo organizmas vaikams ilgai dar bus pasiruoses