Re: noriu vaiku, bet...
As irgi noriu vaiku
Bet man dar tik 17
tu rimtai nori? kazkaip sunku patiket siais zodziais is vaikino lupu
ir kodel tu ju jau nori?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → noriu vaiku, bet...
As irgi noriu vaiku
Bet man dar tik 17
tu rimtai nori? kazkaip sunku patiket siais zodziais is vaikino lupu
ir kodel tu ju jau nori?
Tiesiog noriu lb lb lb .... neapsakomai be to as ne tox kaip visi
o kuom tu issiskiri?
na, viena skirtuma jau matau, kad nori vaiko siuo metu (nesakau, kad sia svajone imsi ir igyvendinsi dabar )
stai kaip net buna... O as maniau vaikinukai greitai vaikuti nulipdo.. kad prisiblatintu prie gero gyvenimo.... Tokiu atveju nemaloniu vaizdu esu pastebejes pasaulyje....
Geriau tokios reklamos nereklamuoti...![]()
O aplamai vyras turi buti irgi paruostas tam.... Jis turi jaustis.. kad vaikutis galetu pasauly isvysti...
ir jam nieko netruktu....![]()
Saunuolyte![]()
Vaikai tai musu dziaugsmas... ir as noriu begalo vaiku...
Bet tikrai zinau.. kad dar nedabar... neatejo laika....
o kada bus as pasakysiu
tai, kad kazkaip atkreipiau demesi i tai, kad kuo toliau tuo daugiau Alfonsu atsiranda...:(
Liudna... nes normalu vyra dabar susirast, beveik beviltiska...bet viltis mirsta paskuteine... zn ko esu verta, ir su belenkuo nebendrauju...ka jau sneket apie visa kita...
pasakysi ir sukontaktuosi su temos autore? ;D
nu atleiskit, kad juokiuos, bet...
prajuokinai:) bet vyras vertas demesio bent is isvaizdos... bet zn kaip buva... reik popiereli islupt ir paragaut ar skanu...
Diana, 17 wrote:pasakysi ir sukontaktuosi su temos autore? ;D
nu atleiskit, kad juokiuos, bet...
prajuokinai:) bet vyras vertas demesio bent is isvaizdos... bet zn kaip buva... reik popiereli islupt ir paragaut ar skanu...
ale neziurejau kas per vyriokas, reiks dabar jo pasieskot ;D
ai, ziurejau as i ji... o tu nepastebejai, kad vedes? ;D nebent nori vaiko nuo grazaus vyro ir i islaikyma nesikesinsi, tada gal ir isdegtu
noriu seimos, vaiku, esu tam pasiruosusi, bet...
bet toki vyra surasti sunku, kuris irgi tam butu pasiruoses...kai apie tai kalbejom dabar jau su ex (gyvenom kartu ~3 metus)tai jis buvo kategoriskai pries, issiskyrem, jo poziuris pasikeite, bet su juo seimos kurti jau nebenoriu...
o turi buta,turi kur gyvent,turi kazkoki pagrinda po kojom?:?
Gabriele, 22 wrote:noriu seimos, vaiku, esu tam pasiruosusi, bet...
bet toki vyra surasti sunku, kuris irgi tam butu pasiruoses...kai apie tai kalbejom dabar jau su ex (gyvenom kartu ~3 metus)tai jis buvo kategoriskai pries, issiskyrem, jo poziuris pasikeite, bet su juo seimos kurti jau nebenoriu...
o turi buta,turi kur gyvent,turi kazkoki pagrinda po kojom?:?
turiu
man 18metu,ir turiu jau menesio dukryte!:)))ir tuom esu laimingas!:)
man 18metu,ir turiu jau menesio dukryte!:)))ir tuom esu laimingas!:)
ne per anksti?
neskubėk,susirasi nuoširdų žmogų,kuris tai pat norės vaikų ir susilauksi
Man 22, o dukrytei 2.5 m. Aukliu daug turime. As mokausi. Buvau metuku pertrauka padariusi, taciau dukra netrukdo mokytis.
Del klubu tai taip. As ju kartais pasiilgstu, nes jau retai kur beiseinam su vyru. Taciau ne del to kad vaiko nera kur palikti, o del finansu, nes vaikas is tiesu labai "brangiai kainuoja". Ir ne tik tai, kad misineliai, pampersai, drabuzeliai ir t.t., taciau vaikas auga ir jo norai dideja. Tuomet lieka svarstyti - ar su vyru i kluba nuvaryti ar vaikui nauja lele nupirkti ar dar koki zaisliuka.
Taip vaikai ir laimi pries tevus.
hmmmm seimos norejimas tai puikuu!ira ir tu bahuriuku normaliu,bet nelygu ika skiri pirmenybe ar ito vaikino pinigine? ar itai ,kad butai normalus gyvenimas?vaiku prisidaruti tai greit galima,bet akas toliau?...
visiskai tau pritariu Robertai, nors ne visada taip iseina. Manau kad visada reikia stengtis pirma pagrinda po kojomis susikurti, o tik po to apie seima galvoti. O vyras ir vaikai ateis savaime.
niu kad Redute, dabar postringauji, o kur anksciau buvai pries vaiku prisidarydama? kur tavo pagrindas po kojom?m?
;D pavarot mergos;D mano drauge su tokiu mano geru draugu draugauja 1metus ir 6menesius jiem abie15metu:) ir jie jau buvo uzsitaise vaika;D jau buvo pas ja pilvukyje ispradziu jie nenorejo to vaiko ji norejo jo atsikratyti bet kaj netycia susimuse pilva i stala ar y kur ten tej kraujai tiesiog issitaske ir t.t. tej poto lb verke kaaj prarado vaika, sako gi cia tej visviena jos vaikas ir lb skaudu netekt sako butu gimdziusi gi vistiek jos vaikas tej gaila lb. o nzn kajp butu tevaj reagave kaj suzinotu kad pastojo tokiu metu,bet vistiek butu gimdzius
niu kad Redute, dabar postringauji, o kur anksciau buvai pries vaiku prisidarydama? kur tavo pagrindas po kojom?m?
tai as ir sakau, kad reikia stengtis. Taciau ne visuomet taip iseina.
Paulius, 18 wrote:man 18metu,ir turiu jau menesio dukryte!:)))ir tuom esu laimingas!:)
ne per anksti?
pasiziurejau anketa,jop,2men dukryte turi,o ieskos merginos ir sexo partneres...neuztenka mamytes?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → noriu vaiku, bet...