Re: Charakteris pagal zodiako zenkla?
bet jau cia per daug ziauriai
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Charakteris pagal zodiako zenkla?
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 13 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
bet jau cia per daug ziauriai
ar yra cia kas su ragais,pasibadytume
As turiu turet ragus, bet tik kai suaugsiu... ;D
Atrodo ne tik mane link smurto si vakara patrauke
Daiva, daryk taip, kad neatrodytu, nes daugkas gali pamanyti jog Tau vaidenasi...
vaje kokie jus cia visi smurtaujantys ;D
kokia po pieva laksto
Daiva, daryk taip, kad neatrodytu, nes daugkas gali pamanyti jog Tau vaidenasi...
Ech..nesu as jau tokia puiki aktore, kad sitaip sugebeciau
kokia
po pieva laksto
Joooo ir kai ji uzaugs, taip pat bus smurtaujanti...
ech...ir atveso Daiva,vel rami tiriausiai
Tikrai atvesau..rankos ir nosis sala:D bet tikrai nenurimau, tik kad nera kur realizuoti susikaupusia energija ir staiga prasiverzusiu Šaulišku instinktu
aš vandenis, ir tai, kad vandeniams yra svarbiausia laisvė, yra tikra tiesa negaliu pakęst, kai kas nors varžo mano laisvę.. tinka dar tai, kad "Į porą jai tinkantis vyras turi būti sąmojingas, tolerantiškas ir išsilavinęs." - čia vos ne mano idealas aprašytas
vis tik daug atitikimų tuose aprašymuose, nors taip gali ir neatrodyt iš pirmo žvilgsnio
alia man ragus kad niezti, tikriausiai dygsta... Aisku tikiuosi, kad ne kokio briedzio isdygs...
o as avinas,avinams svarbiausia yra pasibadyt,bet cia kiek zinau sauliu yra,tai nusaut gali,o poto visi cia esntys avienos saslyka chepses
Daugiau tos avienos bus, juk ir as raguotis... Tik ydomu ar streliu uzteks avinam yveikt... ?
Mano streliu atsargos tai neissenkancios ir saslyka as megstu, todel bukit atsargus Raguociai - as jau taikausi
Mano streliu atsargos tai neissenkancios ir saslyka as megstu, todel bukit atsargus Raguociai - as jau taikausi
Sekmes besitaikant, tik buk atsargi, nepersistenk... juk ir prisisaudyt perdaug galima...
nemaciau su strelem avinu medziojant,gali nespet lanko itempt...
Kagi, vadinasi teks panaudoti siuolaikines priemones
Tai ka, mum siuolaikinius ragus traukt?
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 13 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Charakteris pagal zodiako zenkla?