41

Re: Charakteris pagal zodiako zenkla?

Julija, 20 пишет:
Tautvydas, 20 пишет:

na o man (vandenis) sutampa tai kad esu keistenybe , daug bendraujantis , nesedintis namie ir visada sirdy vienisas big_smile

Mano tetis vandenis, bet jis kaip tik namiseda. Ir isvis jis toks poxuistas. Jam niekada nieko nereikia, kaip yra, taip gerai. Suluzta kokia razete namie, tai jam tas net nerupi. Kol mama simta kartu nepaprasys sutaisyti, tol ji ir bus neveikianti:D  Na, jis jau toks:D
Bet siaip skaiciau, jog yra dvieju tipu vandeniu: tokiu, kaip mano tetis ir visiskai priesingu jam:::817

na pakolkas gaunasi taip kad esu to priesingo tipo vandenis bet su mielu noru tapciau toks kaip t6avo tetis , tik reiktu kazka panasaus i tavo mama atrast kad tokius protingus vaikucius kaip tiu gfaleciau gamint ;D

42

Tautvydas, 20 пишет:
Nijolė, 20 пишет:

nius jei lyginsim zmones pagal ju zenkla (pvz du avinus) tai rasim irgi bendru bruozu; bet nemanau,kad nerastume bendru bruozu tarp liuto ir skorpiono (pvz, as ir mano geriausia draugute).... mes labai panasios, bet ir labai skirtingos,,,,, tas pats ir su dviem liutais (as ir mano drauge) panasios pagal kai kuriuos bruozus, bet skirtingos pagal kitus...

o tu lygini bendrasias savybes ar savybes kurios skiriamos tik tam konkreciam zodiako zenklui ...

viska bendrai...

43

na vat , o pabandyk palygint skirtingus zodiakus pagal tas savybes kurios skiriamos zodiako zenklams ir ciki piki tirli virli , kaip ranka problema nuims ... (kaltas m-1 )

44

Kažkada teko skaityti apie savo zodiako ženklą Liūtą, tai galvojau, kad apie many raša ;D

45

Ka galvojat apie saulius? Du tokius bachuriukus pazistu, ir jie abu kaip kokios pletku bobos:D Neduok pavalgyt-duok paplepet. Paslapciu tai visiskai saugot nemoka. Jie isvis nesugeba liezuvio uz dantu laikyti.

46

na as merginu daug sauliu zinau tai cia irgi teisybe ...

47

Tautvydas, 20 пишет:
Julija, 20 пишет:
Tautvydas, 20 пишет:

na o man (vandenis) sutampa tai kad esu keistenybe , daug bendraujantis , nesedintis namie ir visada sirdy vienisas big_smile

Mano tetis vandenis, bet jis kaip tik namiseda. Ir isvis jis toks poxuistas. Jam niekada nieko nereikia, kaip yra, taip gerai. Suluzta kokia razete namie, tai jam tas net nerupi. Kol mama simta kartu nepaprasys sutaisyti, tol ji ir bus neveikianti:D  Na, jis jau toks:D
Bet siaip skaiciau, jog yra dvieju tipu vandeniu: tokiu, kaip mano tetis ir visiskai priesingu jam:::817

na pakolkas gaunasi taip kad esu to priesingo tipo vandenis bet su mielu noru tapciau toks kaip t6avo tetis , tik reiktu kazka panasaus i tavo mama atrast kad tokius protingus vaikucius kaip tiu gfaleciau gamint ;D

Och, pataikunas gi tu:::027  Na, bet dekui:::027

48

As esu Šaulys ir tiesa kad labai megstu bendrauti su zmonemis, taciau ne paslaptis kitu pasakoti. Pazistu 3vaikinus Šaulius, tai jie labai draugiski, linksmi ir visuomet pasiruose padeti wink

49

Man pavyzdziui labai patinka stebeti skorpionus, nes pati esu viena is ju, o is vyriskos lyties atstovu demesi kreipiu tik i skorpionus.. ir apskritai galiu pasakyt savo isvadas kad skorpionas jeigu myli kazka tai myli labiau uz save, jis niekad nedraugaus su pana jeigu jai neturi jausmu... Del seksualumo tai nezinau, bet kad sexas ju gyvenime uzima didele dali, tai cia faktas, ju kalboj galima rast daugiausiai nesvankiu uzuominu, lyginant su kitais zenklais...taip pat pastebejau kad skorpionai vyriskos lyties labai vertina savo draugus, megsta tempt laika, jei ateina i svecius tai neina isprasyt, siaip yra tylus, bet jei randa ta zmogu kuriam gali atsivert tai neina ju uztildyt o jie tik sneka ir sneka... taip pat jie labai pasisvente del savo gyvenimo tikslo, ir siekia visom jegom, kartais egoistiski, ir neklauso kitu nuomones, nes jauciasi teisus :::a46 skorpionai valdo!! :::d05

50

As irgi pazistu keleta Skorpionu, tai tikrai isskirtines asmenybes, labai karsto temperamento, ambicingi. Ziaurus priesai ir labai geri draugai. Tikrai pastebejau kad niekada nepaiso kitu nuomones ir elgiasi kaip jiems atrodo geriausia. Sio zodiako mano pazistami vaikina neiesko zodzio kiseneje, megsta bendrauti, vaidina tvirtus ir bebaimius, taciau is tiesu yra labai jautrus, bet ta parodo tikrai ne visiems ir savo trapu dvasisni pasauli atskleidzia tik labai artimiems zmonems. 

51

drisciau pasakyti,kad tie charakteriai pagal zenkla tj nevisada atitinka smile ir man dazniausiai neatitinka ;D

52

o man viskas idealiai atitinka smile

53

ka zinau kaskaip i tai nekreipiu demesi ir paprasciausiai nezinau ka kalba apie tai neturiu taip laiko kvarsinti savo galvos....taip ar taip galiu pasakyto Oziaragiai durni zmones smile

54

Daiva, 21 пишет:

As irgi pazistu keleta Skorpionu, tai tikrai isskirtines asmenybes, labai karsto temperamento, ambicingi. Ziaurus priesai ir labai geri draugai. Tikrai pastebejau kad niekada nepaiso kitu nuomones ir elgiasi kaip jiems atrodo geriausia. Sio zodiako mano pazistami vaikina neiesko zodzio kiseneje, megsta bendrauti, vaidina tvirtus ir bebaimius, taciau is tiesu yra labai jautrus, bet ta parodo tikrai ne visiems ir savo trapu dvasisni pasauli atskleidzia tik labai artimiems zmonems.

tikrai taip, labai teisingai smile o mano pazistami sauliai labai megsta bendraut, ir siaip yra dauguma pamaivos, kompanijos zmones, be draugu nei is vietos

55

Daiva, 21 пишет:

Kaip manote, ar zmogaus sharakteriui, temperamentui turi itakos zodiako zenklas? Pvz., kad Skorpionai yra patys seksualiausi is visu zenklu; kad Liutai yra valdingi, megstantys vadovauti ir pan. Ar kadanors atkreipete i tai demesi ir kokiu dalyku pastebejote? smile

turbūt turi. Dažnai pastebiu būdingus vieno ar kito zodiako ženklo bruožus žmonėse.
O ir mano ženklo charakteristika man patinka ir daugiau mažiau tinka big_smile
Pastebėjimai:
jaučiai - nepataisomi mėsėdžiai ir apskritai valgymas jiems, ko gero, didžiausias malonumas smile
vėžiai - slapukai
avinai - linksmuoliai, draugiški ir nuoširdūs
mergelės - pedantai, smulkmeniški žmonės
žuvys - užsispaudę drovuoliai

56

Gediminas, 29 пишет:

Kažkada teko skaityti apie savo zodiako ženklą Liūtą, tai galvojau, kad apie many raša ;D

tu nori pasakyt, kad mes vienodi... KIBA tu pabludai, jaunuoli..... BO dabar gailiuosi per anksti islindus i si pasauleli.... ;D

57

Daiva, 21 пишет:

Kaip manote, ar zmogaus sharakteriui, temperamentui turi itakos zodiako zenklas? Pvz., kad Skorpionai yra patys seksualiausi is visu zenklu; kad Liutai yra valdingi, megstantys vadovauti ir pan. Ar kadanors atkreipete i tai demesi ir kokiu dalyku pastebejote? smile

ale klausyk pavyzdziai tai visalaika skorpionai . . .;D
itakos gal ir turi jai tiki jais zmogus. . . o kad kiekvienas horikas turi savo issiskirenti harakterio bruoza vienoki ar tai kitoki . . tai tikrai tikiu. . .;D;D;D bet vel gi mes visi kazkuo panasus ir skirtingi neatsizvelgent i horikus. . .:::041

58

ziuriu cia daug liutuku atsirado wink

59

as tai skorpionas . . . . . ;D;D;D;D

60

bet as tai liutas big_smile rrrrrr