Re: Charakteris pagal zodiako zenkla?
gaila as neturiu garso isreiksti skorpiono. . ;D;D;D
oi liutus mytiu . .dievazi mano vyras liutas bus. . .;D;D;D;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Charakteris pagal zodiako zenkla?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 13 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
gaila as neturiu garso isreiksti skorpiono. . ;D;D;D
oi liutus mytiu . .dievazi mano vyras liutas bus. . .;D;D;D;D
niu tai gerai mylek liutukus ir toliau ;D ;D ;D
Mano zodiako ženklas labai sutapo su charakteriu:D T.y. zodiako apibūdinimas:D
Daiva, 21 parašė:Kaip manote, ar zmogaus sharakteriui, temperamentui turi itakos zodiako zenklas? Pvz., kad Skorpionai yra patys seksualiausi is visu zenklu; kad Liutai yra valdingi, megstantys vadovauti ir pan. Ar kadanors atkreipete i tai demesi ir kokiu dalyku pastebejote?
ale klausyk pavyzdziai tai visalaika skorpionai . . .;D
itakos gal ir turi jai tiki jais zmogus. . . o kad kiekvienas horikas turi savo issiskirenti harakterio bruoza vienoki ar tai kitoki . . tai tikrai tikiu. . .;D;D;D bet vel gi mes visi kazkuo panasus ir skirtingi neatsizvelgent i horikus. . .
Skorpiona kaip pvz. paemiau visai atsitiktinai, tiesiog atejo i galva ir tiek
Kaip manote, ar zmogaus sharakteriui, temperamentui turi itakos zodiako zenklas? Pvz., kad Skorpionai yra patys seksualiausi is visu zenklu; kad Liutai yra valdingi, megstantys vadovauti ir pan. Ar kadanors atkreipete i tai demesi ir kokiu dalyku pastebejote?
Tikra tiesa..ka raso apie Skorpionus, tai idealiai mane atitinka blyn, koks as fainas
Daiva, 21 parašė:Kaip manote, ar zmogaus sharakteriui, temperamentui turi itakos zodiako zenklas? Pvz., kad Skorpionai yra patys seksualiausi is visu zenklu; kad Liutai yra valdingi, megstantys vadovauti ir pan. Ar kadanors atkreipete i tai demesi ir kokiu dalyku pastebejote?
Tikra tiesa..ka raso apie Skorpionus, tai idealiai mane atitinkablyn, koks as fainas
kazkas is kuklumo tikrai nemirs ;D ;D ;D
Justinas, 24 parašė:Daiva, 21 parašė:Kaip manote, ar zmogaus sharakteriui, temperamentui turi itakos zodiako zenklas? Pvz., kad Skorpionai yra patys seksualiausi is visu zenklu; kad Liutai yra valdingi, megstantys vadovauti ir pan. Ar kadanors atkreipete i tai demesi ir kokiu dalyku pastebejote?
Tikra tiesa..ka raso apie Skorpionus, tai idealiai mane atitinkablyn, koks as fainas
kazkas is kuklumo tikrai nemirs ;D ;D ;D
As tiesiog dziaugiuosi, kad skorpionu gimiau
ka manot apie avinus
Justinai, nepazistu ne vieno, kuris gailetusi, kad gime po vienu ar po kitu zenklu
>>>>>Tomai,apie avinus tai as pacios geriausios nuomones (nors as apie visus geros ;D ), nes kelis labai gerus zmones pazistu... caces jie.. labai uzsispyre, ir bet ka atiduos uz jam brangu zmogu, atiduos visas jegas uz jo siekiama tiksla
Mano pazistami Avinai uzsispyre, siekiantys tikslo, megstantys gincytis ir nemegstantys nusileisti daznai buna susimaste ir tylus
Justinai, nepazistu ne vieno, kuris gailetusi, kad gime po vienu ar po kitu zenklu
![]()
>>>>>Tomai,apie avinus tai as pacios geriausios nuomones (nors as apie visus geros ;D ), nes kelis labai gerus zmones pazistu... caces jie.. labai uzsispyre, ir bet ka atiduos uz jam brangu zmogu, atiduos visas jegas uz jo siekiama tiksla
Na gerai geraim suvartei tu mane..
Justinai, atsiprasau visai tokiu keslu neturejau
as irgi manau, kad dauguma zenklu teisingai apbudina ir zmogu. daznai i tai atkreipiu demesi kai bendrauju su kitais. pati esu svarstykles, tai manau, kad dauguma zenklo bruozu man tinka
tik dabar labai idomu kokie zmones yra gime po zuvu zenklu? niekada tokiu artimu zmoniu neturejau, o dabar aplink mane atsirado net trys zuvinukai! butu idomus jusu pastebejimai apie sio zenklo zmones
Justinai, atsiprasau
visai tokiu keslu neturejau
Tau atleista
O apie zuvytes galiu pasakyti taip: paselsta, jeigu isgirsta kritika, megsta komplimentus ir demesi, i viska reaguoja labai jautriai
labai teisingai apie avinus snekat merginos,tik ieskok ne ta mano zod zenkla cia uzrase,reik apsmeizt cia juos,nes esu gimes paskutine sio zodiako zenklo diena,o jie man jie jaucio zod zenkla dave.visi kas mane zino,tai visi avino bruozus man paiso.dar uzmirsot,kad avinai labai rupestingi istikruju
salyginai sutampa, buvo juoko, kai kazkada skaitem su draugais apie kiekviena, ir as ne apie ta perskaiciau, na tikras zodiako zenklas atrodo buvo dvyniai o perkaiciau saulio-tas zmogus ir aplinkiniai patvirtino jo tikrai, bet tai kaip tau tinka koks zodiako zenklas kazkiek itakoja, bet tai yra skirta milijonams, ir pritaikyta taip kad visi kazka apie save atrastu
Tomai, nesijaudink, pasistengsim mes tave suprasti ir uzjausti ;D
>>>> Justinai, maniau,kad neatleisi ir jau sazine mane uzgraus, naktim nemiegosiu ;D
Fainuoliai tie Avinukai
O as dabar susimasciau..jeigu zodiako zenklai atitinka zmoniu charakteri, tai turetu atitikti ir tai, kas kam tinka, pvz. Sauliui turetu tikti Avinas ir Liutas, Skorpionui - Zuvys ir Vezys ir t.t. Ar cia irgi tiesa?
O as dabar susimasciau..jeigu zodiako zenklai atitinka zmoniu charakteri, tai turetu atitikti ir tai, kas kam tinka, pvz. Sauliui turetu tikti Avinas ir Liutas, Skorpionui - Zuvys ir Vezys ir t.t. Ar cia irgi tiesa?
Pagal tavo pamastymus iseitu, kad man reikia Liutu ir Avinu ieskoti..Ei, kur jus?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 13 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Charakteris pagal zodiako zenkla?