21

Re: ka manote apie lesbiietes ir gejus?

ma tai patink jiejie:D

22

Kas sake, kad gamta taip nesutvere labai klysta wink Pirmiausia pasidomekit tuo o ne snekekit is nuogirdu. Homoseksualumas labai daznai pasitaiko netgi tarp gyvunu. Taciau, jei neklystu, tik tarp zinduoliu. Jeigu traukia tos pacios lyties atstovas tikrai nereikia saves varzyti. Apie 90% atveju homoseksualumas neturi nieko bendro su auklejimu - kalta harmonine sandra. Taigi kazkas negerai ne su tais kurie kitokie o su tais kurie yra netolerantiski.

23

Dora, 18 wrote:

Kas sake, kad gamta taip nesutvere labai klysta wink Pirmiausia pasidomekit tuo o ne snekekit is nuogirdu. Homoseksualumas labai daznai pasitaiko netgi tarp gyvunu. Taciau, jei neklystu, tik tarp zinduoliu. Jeigu traukia tos pacios lyties atstovas tikrai nereikia saves varzyti. Apie 90% atveju homoseksualumas neturi nieko bendro su auklejimu - kalta harmonine sandra. Taigi kazkas negerai ne su tais kurie kitokie o su tais kurie yra netolerantiski.

kažkur esu skaitęs kad homosexualumą lemia:

> genai

> hormonai

> aplinka kurioje žmogus vystosi

> aš šiaip nesu koks nors homofobas tik taip nera malonu kai gauni laišką su neviiojančiu pasiulymu.. :::819

> čia žmogaus reikalas ką kur su kuo ir kada big_smile

24

niu man gyventi netrugdo, taigi tegul kas ka nori tas ta daro, jei jiem taip tinka... big_smile

25

Dovilė, 21 wrote:

nezinau... dar nesusidariau nuomones apie juos. bet manau kad jiems pakankamai sunku gyventi.

na ne visiem.teko kolektyve toki turet,tai sustras ka tu ka.ziauru.atseit va as tai viskas,o jus tai niekas

26

vartyti urodus daugiau nieko

27

Kam trugdo tegul neziuri...nes kiekvienas turi teise buti tokiu kokiu zmogus nori buti...

28

Vilhelmina, 27 wrote:
Dovilė, 21 wrote:

nezinau... dar nesusidariau nuomones apie juos. bet manau kad jiems pakankamai sunku gyventi.

na ne visiem.teko kolektyve toki turet,tai sustras ka tu ka.ziauru.atseit va as tai viskas,o jus tai niekas

tai cia turbut isimitis. o siaip gejai bijo gatveje apsikabint ar pasibuciuot. matyt ne bereikalo.

29

Dovilė, 21 wrote:
Vilhelmina, 27 wrote:
Dovilė, 21 wrote:

tai cia turbut isimitis. o siaip gejai bijo gatveje apsikabint ar pasibuciuot. matyt ne bereikalo.

nu nezinau as tai daug tokiu gatvese matau

30

kur tu juos matai?

31

gatvese...mieste...parduotuvese...vietose kur visi zmones buna

32

kokiam mieste? nesuprantu, kodel as ju nematau....

33

Kölne ir t.t.

34

aaa. tai va cia tau ne lietuivele.

35

aha:) nes pas mus cia beveik kas penktas zmogus yra toks...as noriu tik pasakyti kad ju labai daug

36

As toleruoju juos. Zmones, kaip ir visi kiti. Tiesa, kai pagalvoju pvz, kad vyras kitam vyrui i uzpakali kisa ar ciulpia, tai man kazkaip nelabai malonu pasidaro...

37

nium kaip cia vertinti ... kol man pries akis nesibuciuoja ir nesi... big_smile tol man jie tikrai netrukdo , o priesingu atveju truputi dikomforta jausciau big_smile

38

Nei gejai, nei lesbietes man niekad netrukde. Koks skirtumas kas su kuo miega, tai ju asmeninis reikalas. Jei zmogus fainas, protingas, nuosirdus - ar as tureciau su juo nustoti bendrauti vien del to, kad jis gejus? smile Juokinga. Daugiau tolerancijos reikia.

39

gejus yra iskrypimas, o ne pasirinkimo laisve. tai mediciniskai yra paasikinta kad kad jei vienas is 3 nauju jausmu buvo netoks koks turi but tai ir pasidarai iskrypeliu  :::243

40

Baisu pasidaro, kai isivaizduoji kai mergina igriuvusi kitai merginai ir ten islaizo.Nors homoseksualus gal ir stengiuosi toleruoti, bet labai nenoreciau kad butu tokiu mano pazystamu tarpe.Va biseksualiu tai nemegstu, tokie  su bet kuo, bet kada, neapsisprende, tokie baisiausi isgamos.