1

Topic: Dangus 2

Palyginimai su kitais muzikiniais realybes show, nuomones, simpatijos, nusiskundimai

2

Re: Dangus 2

is vis neziurim:V

3

vakar ziurejau... muzikine prasme jis daug geresnis nei kiz, cia zmones kurybiskesni mano manymu atrinkti ir jie labiau stengiasi (nors nzn, dangus man geresnis vis tike)

4

sutinku su tavim, zmones kazkiek pastangu ideda, kuriant, perdirbant

5

dangaus su kiz apskritai negalima lygint! 1. ten xebra skandalint eina, o cia, i dangu eina lavintis. 2. dangus - gyvas, kiz - fonograma. 3. danguj profesionalesni mokytojai. 4. danguj esme yra muzika ir kuryba, o kiz dalyviu tikslas - ismokti paduota teksta ir melodija. ir t.t. ir pan. smile

6

vava.. cia nuo sapro iki mamontovo, visi zmones profesionalai, man ir vienintlis show kuri ziurau ir kuris patinka

7

niu sitas geresnis negu pirmasis wink dalyviai tokie fainus ir graziai dainuoja wink

8

neziurejau nei pirmo, nei kizu, nei antro neziuresiu, man jau sitos dirbtines zvaigzdes skersai gerkles!

9

niu nevisos jos tokios dirbtines , yra ir geru wink

10

Nesuprantu, ir ką jūs tuose realybės šou matote... Įsijungiau vakar pasižiūrėti, nes viena pažįstama dalyvauja, žiūrėjau žiūrėjau, buvo ta pati pirma diena lyg, ten kai į tą naują namą visi ėjo... Tušti dialogai, natūralus gyvenimas... Nuobodulys suėmė. Kažkoks bachūrėlis lievu balsu pradėjo gitarą brazdint ir lyg dainuot ėmė. Na nežinau. Ir ką ten galima pamatyti, ko nematome savo kasdienybėje? Negi lietuviai yra tokie kompleksuoti padarai, kad jiems didžiausias malonumas yra stebėti kažkieno kito gyvenimą?

11

man taip uzkibo dainos vienos zodziai ;D alus pakeis mums saule ;D

12

Dainius, 20 wrote:

Nesuprantu, ir ką jūs tuose realybės šou matote... Įsijungiau vakar pasižiūrėti, nes viena pažįstama dalyvauja, žiūrėjau žiūrėjau, buvo ta pati pirma diena lyg, ten kai į tą naują namą visi ėjo... Tušti dialogai, natūralus gyvenimas... Nuobodulys suėmė. Kažkoks bachūrėlis lievu balsu pradėjo gitarą brazdint ir lyg dainuot ėmė. Na nežinau. Ir ką ten galima pamatyti, ko nematome savo kasdienybėje? Negi lietuviai yra tokie kompleksuoti padarai, kad jiems didžiausias malonumas yra stebėti kažkieno kito gyvenimą?

o kas tave vercia ziuret? eik toliau i masina siemku valgyt ir klausyt rusisko popso

13

naujas himnas "alus pakeis mums saule" ;D

14

:::630 pakeis mums :::908
o tu jau girdejai bent kiek tos dainos :? as tai jau laukiu ir download darysiu;)

15

snd  m-1 studijoj buwo soliaris ir dar kazkoks is ju chebrytes , dainawo sita dainuska big_smile

16

Gyti apie semkes gerai pasakyta ;D
>>
kaip jau dauguma sake akd ten zmones eina lavintis o ne papais mokuot kaip  i KIZ nes cia uodama laisve kuriant ir oranzuojant daina  o tam KIZ tik liepia padainuoti banalia popsuha ir tai neverta demesio..
>> o dangus tai man visai patinka tik nervina kad negalima ziureti per tv.lt

17

Nijolė, 20 wrote:

:::630 pakeis mums :::908
o tu jau girdejai bent kiek tos dainos :? as tai jau laukiu ir download darysiu;)

zinoma kad girdejau, bet neprisimenu zodziu hmm

18

o man tai tik tie zodziai ir istrigo :::818

19

sian gal isgirsim smile

20

kiek maciau atidaryma tai gal visai pochuj,tik zinot kodel man dangus nepatinka,nes ten visi perdainuoja dainas,o kelias i zvaigzdes vis naujos dainuojamos ir kuriamos!