201

Re: Dangus 2

Nijolė, 20 wrote:

o tai kodel jie??? zdz.. nesamone..

nu taigi ANTANAS išrinko... :::833

202

Diva, 33 wrote:
Nijolė, 20 wrote:

tai cia parodo, koks jis ..... :{} ne zdz neturiu... jis ka durnas,,,, o kas jam teise suteike fantoma isrinkti :?

203

Nijolė, 20 wrote:
Diva, 33 wrote:
Nijolė, 20 wrote:

tai cia parodo, koks jis ..... :{} ne zdz neturiu... jis ka durnas,,,, o kas jam teise suteike fantoma isrinkti :?

Samas jam tokią teisę davė... smile Antanas nėra toks durnas kaip atrodo - kai fantomas vienas iš silpnesnių visi ramesni jaučiasi, kad neiškris, o kai fantomas stiprus - yra dėl ko stengtis... smile

204

ai nu jo.... sikart gal ir gerai..  nu uzziuresiu,kas ten ko privaidins sestadinei

205

Diva, 33 wrote:

Martyna, Tam, kad suprastum, kad Antanas ne dainininkas, o ligonis - tai muzikalaus išprusimo visai nereikia... O tu gal bent jau savo nuomonę kokią nors turėk - dabar supratau tiesiog prieštarauji vardant prieštaravimo - tipo, o kodėl gi ne? smile Dangus 2 - muzikinis šou: mes ir diskutuojam apie rodomą kokybę - jei tau Antano pasirodymai atrodo kokybiški - tuomet, ką padarysi, gal tai jau ir neišgydoma... :::044

Kad ne dainininkas - neprieštarauju, bet ar ligonis.. kodėl gi jis laisvėj tada? smile Aš į diskusiją įsivėliau ne dėl muzikos, kurią jis atlieka, o dėl to, kaip apie jį buvo atsiliepta. BET tebūnie jis to nusipelnė... va, forumas kaip atsigavo, kai atsirado auka, kuria galima pasipiktint. Čia gi irgi nacionalinis lietuvių bruožas, argi ne, Diva? ;]

206

niekas ne auka, bet kad visi zmonessako kad jis netoks kaip visi, o tu viena savo sneki.. ligonis ne ta prasme kad jis vaiksto laisvej ar yra nesveikas, bet ta prasme kad ka jis veikia ant scenos? db vel ta pati per tapi rasyt, neturiu jau ka bepridurt

207

Jėzau... tai aišku, kad ne toks kaip visi, bet man tas neatrodo blogai, tuo ir skiriuos nuo daugumos turbūt ir turiu teisę į tai.
Gerai, netinka jis scenai, netinka. Tai gal apskritai reiktų baigti tada diskusiją apie jį ir pradėti apie kažką, kas to vertesnis?

208

siulyk

209

Martyna, 19 wrote:
Diva, 33 wrote:

Martyna, Tam, kad suprastum, kad Antanas ne dainininkas, o ligonis - tai muzikalaus išprusimo visai nereikia... O tu gal bent jau savo nuomonę kokią nors turėk - dabar supratau tiesiog prieštarauji vardant prieštaravimo - tipo, o kodėl gi ne? smile Dangus 2 - muzikinis šou: mes ir diskutuojam apie rodomą kokybę - jei tau Antano pasirodymai atrodo kokybiški - tuomet, ką padarysi, gal tai jau ir neišgydoma... :::044

Kad ne dainininkas - neprieštarauju, bet ar ligonis.. kodėl gi jis laisvėj tada? smile Aš į diskusiją įsivėliau ne dėl muzikos, kurią jis atlieka, o dėl to, kaip apie jį buvo atsiliepta. BET tebūnie jis to nusipelnė... va, forumas kaip atsigavo, kai atsirado auka, kuria galima pasipiktint. Čia gi irgi nacionalinis lietuvių bruožas, argi ne, Diva? ;]

oi tik nereikia iš Antano daryt aukos - koks jis vargšelis... ai, ai, ai... :::127
Kiekviena profesija turi tam tikrų reikalavimų. kaip tu reaguotum jei tavęs operuoti ateitų toks smarkiai keistas su anuo pasauliu besišnekantis chirurgas ir jo pirmas klausimas operacinėj būtų: "o tai kuris čia tas skalpelis? a šitas, o visai nepanašus". Būtum ramiai nusiteikus, kad nėr čia ko piktintis, tiesiog keistokas ir tiek? :::044
Bet va iš tikrųjų - gal padiskutuokim apie kitus dalyvius... Pvz - apie Adeliją, Liudą? smile

210

Adelija? Matau ja einancia ta pacia kreive, nei kyla nei leidzias, kazkaip pabodo, o tas balsas net pradeda ikyret istikro.. kazka galetu keist, nes ka bedarytu viskas labai panasu, judesiai, dainavimas, tik dainos zodziai skiriasi smile kazkaip pabodo.. o Liudas tai man jis nuo pradziu patiko smile

211

Va Liudas man irgi labai patinka - pats dar ir dainas kuria. RESPECT vienareikšmiškai. :::608
Adelija man labai patinka savo energetika - toks mažas spirgutis - manau popso scena nuo jos gerai atsinaujintų. Bet to ji atpažįstama - ta prasme, kad balsas turi spalvą... :::b40

buvo išsakyta mintis, kad auksinis trejetukas - Liudas, Skirmantė ir Justas - pasikėlė apsvaigę nuo šlovės, kaip manot, ar taip? :::041

212

cia istikruju sunku pasakyt, liudas manau gal kazkiek, nes kai rode kad su savo tokiom diktatoriskom taisyklem smile del kitu nemanau, justas visada buvo toks nenuspejamas, taip mazdaug pasako ka galvoja, bet taip juoko forma, vieni kaip juoka gali priimt, kiti kaip tiesa smile apie skirma - neturiu nuomones

213

man asmeniskai skirmante tai nelabai kaip dainininke.... kaip zmogus miela tokia, nuosirdi, na bet man jos dainavimo manieros nepatinka.. nesiziuri ji man kazkaip...
>>o cia tas atvejis su soliariu ir antanu tai manau buvo tik prodiuseriu triukas smile
>>justas kadangi laimejo pries adelija, manau dabar dar labiau pasitikes savimi, uj kad tik tai neiseitu i negera smile nors aisku as ji labiau palaikau smile

214

galetu ka nors naujo sugalvot, pakeis ta dangietishka monotonija

215

Pasiūlykim, kad finalas būtų ateinantį savaitgalį - bus naujovė ir monotonija išnyks... :::608

O Antano ir Soliario dvikovos rezultato nesupratau... Gal čia kokios 5 Martynos aktyviai už Antaną balsavo. Nepasakyčiau, kad esu soliario gerbėja, na bet per plauką vos vos laimėjo... Tikėjausi normalesnio skirtumo... Lietuvos publika mane gąsdina... :::215

216

Diana, 20 wrote:

>>o cia tas atvejis su soliariu ir antanu tai manau buvo tik prodiuseriu triukas smile

Ir man taip atrodo smile

217

man tas soliaris lygus antanui. nei vieno ju tv nereikia.

218

zdz, jei jau apie dalyvius, tai jau tikrai.. Liudas - tikras geris.. va dabar net klausau jo >> rytais rytais, nesim geri kibirais :::b08 << superine jo daina wink
>> paskui stenbejausi Justo perdaryta daina, ta apie meiles vasara wink nes jau ji mane buvo nuzudzius, nes nzn kas per "populiarumas" tos dainos tarp mano barako kaimynu , per toosus hmm bet siaip idomiai pavare jis ten :?
>>> o man skirmante tai irgi nieko :? visai kartais gerai duoda mergiscia :?
to, Dariaus, kur jis iskrito, tai nemegstu, negaliu as i jo snukeli ziuret.. o siaip daina, ta apie lietuva .. a .aha... tai nieko, draugiska tokia :::920

219

man soliaris siaip ir nepatinka... tos lupos big_smile big_smile big_smile kartais nervuoja su savo charakteriu raimonda smile

220

tos lupos.... tai ehem... ir kas ten isrado ta :? beprotisko grozio lupos ar kaip :? nzn... toks anciukas :?